Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
flore26 spune:
De ce nu/mi spune nimeni ca trebuie sa ai bani pe card cand comanzi? ...deci astept sa vina data de 16 sa intre banii, si apoi comand...proasta mai sunt...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flore26 De ce nu/mi spune nimeni ca trebuie sa ai bani pe card cand comanzi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flore, cu ![]() ![]() " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman) |
infractoare mica
![](icon_smile_big.gif)
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Asiza,
fie-ti mila si de mamele care se tot chinuie cu pamp si impartaseste din experienta voastra.cum i-ai explicat,cum ti-ai dat seama ca-i pregatit...etc.cred ca experienta fiecaruia ajuta mai mult sau mai putin.personal,mi se pare SF ce s-a intamplat cu olita la noi...,dar am trecut peste cu bine.azi este a 3 zi de in
Donia,
ati facut analize pt viermisori?
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Roxanica,
cum a fost la eco?
Kiki,
am admirat-o pe garga...palariuta cu 'minimioare',m-a dat gata...superbe toalete
Dbunny,
eu ii dau bombonele,acadele,ciocolata...dar nu f des.de obicei am stocul facut de musafiri.noi cumparam o data/an.le roade sau le suge...n-o las nesupravegheata cu bomboana in gura.oricum,ea scuipa samburele de la maslina de cand avea 17 luni.intr-o zi,mi-a cerut mana sa scuipe mancarea.intind mana si-mi scuipa 4 samburi de maslina
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
citat din mesajul lui asiza Da' cu chilotei din Cars, Mickey s-alte de-astea te-ai aprovizionat? (ca la noi asta a functionat)...si a fost cu Paco la baie sa vada cum fac barbatii pisu'? (Denis, de ex, pisu' face la olita dar doar din picioare...si sa-l vezi cu cata seriozitate impinge bazinul in fata si-si tine putulica ca, deh, face "ca balbatii" ![]() |
daaaa, cum sa nu? si cu mickey si cu Spiderman si d'aia cu elastic lat barbatesti rau
![](icon_smile_big.gif)
Azi mi-a venit de la cresa cu aceleasi tzoale cu care l-am trimis. deci n-a facut pe el. A facut la wc. Ne-am dus la soacra la masa, si ne-a fost cam frica in masina si pe-acolo. Am luat schimburi la noi+sosete+tenisi in caz de nevoie... Noroc ca are si soacra olita si-am tras 2 pisu in ea
![](icon_smile_cool.gif)
![](punk.gif)
cu bomboanele intrebam doar de tehnica, stim noi ca nu-s indicate, dar na, daca vede una pe an la verisori doar n-o sa-l lasa sa planga...ma interesa doar daca stiu sa suga la varsta asta fara sa le inghita...
flore ma bucur ca Emma e bine
![](pupic.gif)
yagmur in parc ii pui pampersul? stati mult in parc? Noi mergem fara, dar stam f aproape...si sunt doar vreo 5-6 copilasi cu mamicile aferente pe care le-am avizat ca suntem in proces de training deci...
saryta ai niste iedute superbe...si ce ochisori mai mai
asiza vezi ca circula virus de parodititis, fetita unei prietene are, si cica-i f contagios..si am fost la petrecerea de ziua fetei sambata dimineata...
![](bang.gif)
Dbunny si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Donia spune:
dandusa, am trimis proba dar n-am auzit nimic de la doctor, ceea ce probabil inseamna ca n-a iesit nimic suspicios la analize. Nu stiu daca e cazul sa merg din nou la doctor... Cristi nu s-a mai vaitat de dureri, mai vedem.
asiza, multumesc de intrebare, suntem binisor, cat mai mult in parcuri daca vremea e buna, in gradina, la activitati... tot pe drumuri. Urmeaza un week-end lung si avem musafiri, sper s-o tinem tot intr-o distractie!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
eu l-am pierdut pe tudor in gradina botanica din bucuresti cand era cam de aceeasi varsta. pe inserate. si acolo plin de guri de canal fara capace. l-am gasit dup a1/2 ora in care am imbatranit 20 de ani langa un grup care se juca cu mingea - l-au tinut acolo ca sigur o sa apara parintii lui sa-l ia
iar pe fete intr-un magazin - au gasit raftul cu jucarii de nou nascuti si le inspectau in liniste amandoua
bomboane nu, ciocolata in weekend, dimineata
sunt atat de obosita ca de abia imi tin ochii deschisi si mai am aproape 2 ore de munca...
flore26 spune:
Emma doarme...Alessia la mama mea...sotzul mananca seminte...eu m/am dushuit si am constatat ca am o piele exagerat de uscata...drept urmare am bagat si eu un ochi pe un " blog bio", OLIVO, si mi/am comandat niste produse cu unt de shea si ulei de masline...de abia astept sa le primesc...va spun ce si cum fac, dupa ce le folosesc.
![](pupic.gif)
asiza spune:
citat din mesajul lui Dbunny asiza vezi ca circula virus de parodititis, fetita unei prietene are, si cica-i f contagios..si am fost la petrecerea de ziua fetei sambata dimineata... ![]() Dbunny si ![]() www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
M-ai pierdut! Ce, Doamne iarta-ma, mai e s-ala????...ca suna tare panicos si mie nu-mi trebe' multe sa intru-n panica...
DAR, am fost cu el la urgente in seara asta ca mi-a urlat o ora ca-l doare gatul acolo unde v-am spus deja, pe partea laterala. L-au luat aia la smotocit, palpat, ascultat, casacat gurita, istoric medical, bla bla...si in final mi-au zis ca musculatura nu e contractata si poate fi vreun ganglion inflamat ca urmare a virozei, sa-i dau doar Nurofen de 3 ori/zi, iar daca mai acuza dureri sa mergem inapoi....Bineinteles ca in clipa in care am ajuns la urgente Denis s-a inviorat brusc si a zis ca nu-l mai doare nimic, sa plecam la mall
![](alcool.gif)
Flore, inca n-am depus comanda la next. doar vineri o voi face pt ca ma cuplez cu yagmur si doar atunci ne putem intalni...zau??? e nevoie de bani pe card cand comanzi????
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Dandusa, promit ca impartasesc experienta noastra cu olita, dar nu azi...fie-ti mila, uita-te cat e ceasul
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ma duc sa mai caut niste oferte de vacante in cazul in care nu adorm pe tastatura....Va pup