Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Asiza, raspund io cu intarziere ca am fost ametita cateva zile. Comanda linistita. Le vei primi la posta. Calitatea e ireprosabila, mai ales la cele mai scumpe :) Dar si cele basic sunt foarte OK. Doar ca articolele pe uk nu se regasesc toate pe Ro. Eu cam adun de peste tot ca in magazine gasesc multe frumoase ce nu-s listate pe site si viceversa. La noi majoritatea sunt aduse de acolo. Si orienteaza-te bine la masuri. |
Sar'na de raspuns!
![](pupic.gif)
Lacramioara, capul sus, nu te mai necaji, nu s-a intamplat nimic rau si nici nu se va intampla cu copiii nostri, da?
![](floare.gif)
Gata, va pup. O zi buna va doresc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ank999 spune:
Pup pe toata lumea.
Am vazut pozele Sarytei. Ce iedute frumoase!
Lacramioara bine ca sunteti ok. Si a mea fuge de nebuna asa ca-l iau si pe tasu sa alerge dupa ea.Cat despre bucuria cu olita te inteleg perfect. Noi avem probleme cu constipatia.
Flore multa sanatate Emmei.
Dbunny eu n-am incercat bomboane, ca se ineaca si cu marul ca nu e atenta...problema mea e ca tot timpul cere ceva bun
Oana...Albene..nu am fost si nu stiu..
Fug sa mai citesc din urma...Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
asiza spune:
Please, raspuns urgent: denis se tine de vreo juma' de ora cu manuta de partea laterala a gatului si plange ca-l doare. tind sa cred ca si l-a scrantit cumva, dar nu stiu ce sa fac, cu ce sa-l dau...acum s-a linistit. e afara, la joaca...aveti idee cu ce sa-l dau sau ce sa-i fac?
luly spune:
Asiza stai linistita ca in nici un caz nu si-a scrantit gatul. Mai pateam si eu asa cand faceam miscari fortate cu gatul. O fi vre-un muschi/ligament de vina. Cred ca un usor masaj cu crema l-ar putea ajuta, daca nu cumva i-a si trecut deja.
Pupici si sanatate multa
Luly mamica de Maria Isabela si
Diana Andreea
kikineata spune:
Asiza, poate o fi un torticolis, asa cum zice luly s-a blocat un muschi/ligament. E indicat doar sa-i dai ceva unguent fara sa masezi zona ca sa nu se inflameze. Te-ai uitat l-a intepat ceva poate zic. Poate exista si pt. copii vreun unguent. Io ma dau cu diclofenac crema. E cel mai bun
luly spune:
Am vazut ca discutati despre iaurt. La mine singurul criteriu dupa care aleg iaurtul e sa nu contina lapte praf(care constipa si oricum nu mi se pare normal sa fie in compozitia iaurtului). Sunt destul de putine, dar sunt.
Am vazut ca ati abordat si subiectul pampersi - un subiect care "ne doare". Isa nu mai vrea deloc sa foloseasca olita sau WC. Mai in iarna era destul de incantata sa faca mai ales la wc, dar acum tot entuziasmul ei s-a dus si orice incercare de-a mea de a o determina sa-l foloseasca e sortita esecului. N-o fortez, dar o intreb aproape zilnic daca vrea la wc/olita si raspunsul e invariabil NU. Stiu ca e la varsta lui NU, dar parca astept si alt raspuns. Sper totusi ca vara asta s-o dezvat pt ca din toamna vreau sa mergem la gradi.
PS. Ca sa nu va "chiorati" la mesajele Ruxandrei selectati-le intai si le cititi cu usurinta apoi.
Luly mamica de Maria Isabela si
Diana Andreea
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luly PS. Ca sa nu va "chiorati" la mesajele Ruxandrei selectati-le intai si le cititi cu usurinta apoi. Luly mamica de ![]() ![]() |
Yeah, baby
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
Multumesc, fetelor, pentru raspunsuri. Denis e ceva mai bine acum. Ati avut dreptate.
acs spune:
Asiza, am fost acum trei ani in Albena (eram cu Victor la purtator :) ). Mie mi-a placut: statiune linistita, conditii bune, mancare buna, copii fericiti :). Noi am stat la un hotel de trei stele, dar nu mai stiu exact numele (unul din hotelurile foarte aproape de plaja) si am mancat dimineata si seara la hotel (demipensiune). Si mi-au placut gradinile de la Balcic si peisajul (plus ceva delfini) de la Cap Kaliacra si mai ales manastirea Rila si cetatea de la Veliko Tarnovo (dar astea doua sunt cam departe de litoral).
Dbunny, ai mei mai primesc si bomboane / acadele, foarte rar, dar primesc. Ultima oara (acum vreo doua luni), Victor n-a mai vrut sa suga acadeaua, a rontait-o, drept urmare de atunci n-au mai primit.
Saryta, superbe iedutele!
Kiki, habar n-am de maselute. Daca n-au zis nici pas niciunul dintre ei (sau fetele, ca Victor nu stiu daca le are), nu m-am agitat sa-i verific.
Imi place tare de Garga fotomodel!
Lacramioara, ce spaima ai tras! Stiu cum e, cu toate ca si ai mei sunt instruiti sa nu plece unde nu-i pot vedea si chiar asculta. Insa in parc, de fiecare data cand dispare vreunul dupa copaci, topogane..., imi sta inima in loc!
Ma bucur ca Stefy e mai bine cu burtica!
Flore, multa sanatate Emmei!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
Si acum sa vad daca am retinut ceva din cele citite (sint foarte dusa cu capul lately.. azi nu recunosteam pe un domn, si eu acum 2 luni aveam sedinte cu el... musai sa iau vitamine ca nu-i de gluma)
Oana, din cele auzite este bine in Albena. Familia cu care m-am intalnit anul trecut in Belek merg in Bulgaria la vara.. ma interesez ce si cum... si povestim vineri cand ne vedem
Kikineata, m-am delectat cu Garga pana m-a prins sefu'... ; dar cum e stupid rau credea ca e copilul meu, desi am poze cu campionul fix in spatele meu
Saryta, sint atat de frumoase... foarte frumos la munte
Adina, am admirat-o pe domnisoara cea frumoasa si rudele de sex feminin care arata incredibil de bine... aveti geana buna in familie...
Lacramioara, vai ce spaima.... asa sint eu disperata cu Luca; el alearga mult, plus ca cerseste de la lume pe strada, in ciuda faptului ca i-am zis sa nu mai ceara/primeasca de la straini... dar te pui cu caposul
Flore, off, off, insanatosire grabnica
Luly, de care iaurt cumperi ca ati bagat spaima in mine.. stiam si eu de fel de fel de chestii, dar habar nu aveti cum fac eu shopping .. cand apuc, cum apuc si cu cine apuc - de cele mai multe ori cumpara Olimpia
Dbunny, bombo nu, dar alte dulciuri din cand in cand.. Luca ar manca zilnic o tona de cioco si inghetata, etc, etc.. dar il tin cat pot de departe de ele.. are deja mult tartul pe dinti si in curand cred ca mergem la dentist
Si acum despre noi, adica Luca.. eu avand parte de o perioada total neinteresanta... merge spre bine cu olita, a inceput sa spuna si in parc, desi e cu pampers acolo, dar cu no 2 mai greu, acum e si constipat, dar atat timp cat vad ca se ascunde inseamna ca stie cand vine si sintem pe drumul cel bun. Accidente mai sint, dar eu nu ma stresez... sa vad cum va fi saptamana viitoare cand ies in parc in chiloteii (Oana - venim la tine, macar stai la curte ).
Am scris ditamai mesajul.. dar e timpul sa ma intorc la lucru.
P.S. Dupa 22 iunie cred ca merge cateva zile la mare.... 2 mai... sper sa reusesc sa fac asta ca alta vacanta nu mai vad eu.. aveam si o oferta super faina de stat gratis in Stockholm dar e prea scump sa ajungem acolo ; asa ca incerc cateva zile la mare
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
flore26 spune:
Repede pana nu se trezeste...
1.Emma e bine, a dormit azi/noapte de la 21 la 10 dimineata![](punk.gif)
![](punk.gif)