Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
Dbunny, M a bifat varicela acu ceva vreme. G se indarjeste si rezista.. deja la 2 atacuri.. [omulet exasperat]
Uau Danduso, felicitari pt nimerit la locul potrivit si sa creasca numarul de zile!
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Acs, Ruxandra cand ies maselele randul 3, orientativ? |
Habar n-am.. nici nu stiu care-i randul 3 de masele
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Lavinia, off asa copilas mic [omulet tare, tare suparat]. Ai putea sa incerci cu vorba buna.. si la o adica as ameninta si cu Protectia Copilului/Politie. Poate stie macar de frica. Cu toate ca asa poate nu mai face in parc.. dar acasa cine-o vede? Deci as incerca mai intai cu vorba buna.. evetual sa ma "imprietenesc" cu ea.. sa intru in vorba.. si..
Nu stiu.. am tot nimerit in ultimele zile pe la tv.. si la stiri dadeau de nu stiu cati copilasi ajunsi batuti la spital.. unul era aproape in coma si nu se stia daca va scapa fara sechele majore.. bb tinut de mama drept scut ca sa se apera de barba'su care dadea in ea
![](plang.gif)
... stiu, e usor sa zic ce-as face eu din spatele calculatorului.. dar in general nu tac.. nu ma simt eu bine daca tac. Chit ca nu schimb prea multe.. dar tb sa incerc. In parc zilele trecute.. femeie f bine imbracata cu fetita la fel..face fetita pipi.. ma rog pe unde treceau ceilalti copii, pe-o poteca.. in fine. Dar o sterge si lasa ditamai servetelul acolo.. Ma duc, ma uit, ma invart. Sa-i zic, sa nu-i zic.. ea n-avea nici o treaba, statea cu alta cocoana de vorba.. mama de Maya zice sa zic pas.. cand sa plece ii zic finut
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia-stefy spune:
dandusa, realitatea e undeva la mijloc, dar de cand Stefy mananca "iaut de la Vaca Lola" a se citi facut in casa.... dar ea asa ii zice, deja e ceva mai bine... In seara asta a umplut olita.... si puteti sa radeti, dar mie mi-a facut o bucurie enorma.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Salutare ... am mai incarcat niste poze ... iedutele primavara.
Multa sanatate tuturor .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
flore26 spune:
A adormit...azi pe la 16.30 i/am pus un supozitor cu paracetamol pentru ca nu mai scazuse febra de azi noapte si nurofenul il vomita, si a dormit vreo 2 ore...saracuta era rupta de somn...cand s/a trezit era vesela, radea, facea podu, era ea...Sper sa doarma bine noaptea asta.
RUXANDRA m/ai omorat cu scrisul ala invizibil/o - vizibil![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Iulia stefy si eu as fi murit de vreo 5 ori...dani fuge-n toate directile prin magazin, deci nu prea ma pot uita nici la preturi nici la ce contin iaurturile dar daca dispare din raza privirii mele mi se opreste inima-n loc. Inca-s asa de mici, nu stiu sa spuna ai cui sunt, nume prenume strada, telefon...ceva, orice
dandusa eu ma tot gandesc la zilele in care dani va face pe undeva caca, n-o sa spuna, intra in sufragerie si-.si freaca bucile de canapea. sanatosi sa fim, ca vara-i lunga...ah, scutece pull-ups n-ati folosit?
asiza parca vo iati folosit nu? hai mai spune-ne de denis cum face pipi? ati scapat complet de pampers?
datul in copii, doamne...am vazut un bebe de 11 luni la o ''amica'' in brate, papa supa de pui si mai scuipa pe taitei la care mama: vrei sa te pocnesc? si ridica mana la el...adica il mai pocneste din cand in cand?
mai cunosc una care vine acasa de la munca si fetele ei in loc sa fuga spre ea fug de ea si se ascund...
Ultima distractie a lui Dani: sa-l sperie pe Paco. Inainte il speriam impreuna, ma lua de mana si mergeam spre garaj unde tati invata...dar nu poate sa se abtina sa nu faca liniste, sa mergem tiptil sa-l speriem, si izbucneste in ras inainte de vreme. Face zilnic asta si ne prapadim de ras...
Copiii vostrii papa bomboane? le sug? nu acadele, bomboane pur si simpku. dani a gasit una-n casa si m-a capiat pana i-am deschis-o si a supt-o, dar eu cu inima cat un purice sa nu se inece...a supt-o pe jumatate apoi mi-a dat-o in mana...si-a pierdut interesul
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
asiza spune:
citat din mesajul lui Dbunny ... scutece pull-ups n-ati folosit? asiza parca vo iati folosit nu? hai mai spune-ne de denis cum face pipi? ati scapat complet de pampers? Dbunny si ![]() www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
Nu, noi n-am folosit scutece pull-up niciodata (bine, doar alea de baie). Si da, am scapat de pampers complet ziua (ii mai pun noaptea si cred c-o sa-i mai pun mult timp ca deocamdata n-am eu chef sa schimb pijamale, asternuturi, sa-l trezesc sa-l pun la olita...) Va tot citesc cum incercati sa-i dezvatati de pampers...mi-era si mie tare groaza de perioada asta si inca NU pot sa cred ca totul a durat doar O ZI si de-atunci niciun accident cu pisu' (cu kk doar vreo 2/3). Am fost norocoasa si el a fost supe-extra-mega pregatit
![](punk.gif)
Copiii vostrii papa bomboane? le sug? nu acadele, bomboane pur si simpku. dani a gasit una-n casa si m-a capiat pana i-am deschis-o si a supt-o, dar eu cu inima cat un purice sa nu se inece...a supt-o pe jumatate apoi mi-a dat-o in mana...si-a pierdut interesul |
NUUUUU si nici nu va papa prea curand. In primul rand pentru ca contin cele mai multe prostii posibile si-n al doilea rand pentru ca mi-e frica si mie ca se ineaca! Noi papam cioco din cand in cand.
Dbunny, tin pumnii sa scapati repede de pampers. Da' cu chilotei din Cars, Mickey s-alte de-astea te-ai aprovizionat? (ca la noi asta a functionat)...si a fost cu Paco la baie sa vada cum fac barbatii pisu'? (Denis, de ex, pisu' face la olita dar doar din picioare...si sa-l vezi cu cata seriozitate impinge bazinul in fata si-si tine putulica ca, deh, face "ca balbatii"
![](icon_smile_big.gif)
Lacramioara, vai...si eu l-am pierdut odata circa 5 secunde pe denis din priviri s-am crezut ca mor, asa ca te cred ca ai tras o spaima pe cinste...da' zi-mi ca n-ai urecheat-o de-adevaratelea, te rog eu...
Ma duc sa ma uit la poze cu iedute...
asiza spune:
Saryta, minunate pozele...super foisorul facut de voi, iar iedutele sunt minunate...imi place tare mult cum se joaca impreuna si cum se dragalesc...da' "scantei" mai ies din cand in cand intre ele?
Ruxandra, daca tre' sa-mi fac ochelari sa stii ca e vina ta...m-ai zapacit cu scrisul ala roz pentru a nu stiu cata oara...scrie, dom'le, boldat, cu caractere de 15, sa se vada cu cata lipsa de bun simt sunt inzestrati unii...pe mine cel mai tare si cel mai tare ma enerveaza cei care fumeaza la locurile de joaca, langa copii s-apoi arunca mucurile de jur imprejurul gropii de nisip...si nu m-am incumetat inca sa-i zic niciunuia, da' nu stiu cat ma mai pot rabda...si parerea asta e o parere de fumatoare, da?...am inceput cu una s-am dat-o-n alta...te tzuc, Ruxandro
Acuma...daca la intrebrea cu site-urile nu mi-a raspuns nimeni, mai incerc cu una: Ce parere aveti de vacanta in Bulgaria, Albena mai precis? Ati fost vreuna? Ce hotel recomandati?
Ato vazut ca s-a calificat Romania in finala Eurovision? Mie chiar imi place melodia Elenei!
Ma opresc aci si va spun noapte buna!
Edit: Donia, voi ce mai faceti?
iulia-stefy spune:
Salutare!
saryta, am admirat iedutele....
Flore, prelegeri ii tin de mult, de cand mi-a luat-o asta vara o tiganca de mana si pleca cu ea, sub nasul meu.... si de atunci nu s-a mai dezlipit de mine.... Ma chinui s-o invat cum o cheama, sa spuna numele de familie ... dar cred ca e degeaba, in ziua de azi cine ti-l i-a nu ti-l i-a sa-l mai gasesti si din motivul asta am intrat in panica.....
Cum a fost Emma noaptea trecuta?
Dbunny, i-a adus mama mea niste dropsuri.... cam cat bila de sticla pe care a inghitit-o cu ceva vreme in urma.... I-am dat unul ca a cerut ea... l-a supt putin si mi l-a dat inapoi si de atunci n-a mai cerut. De supt ea suge vitamina C, Faringosept... stie.... Cu bomboanele, insa incerc sa le evit, ca dulciurile concentrate ajuta constipatia sa-si faca de cap, dar daca cere... ii dau putin, de pofta, ca e foarte pofticioasa, dar de la ala nu a mai cerut...
asiza, am luat-o putin de ureche.... as vrea sa n-o fi facut, dar am facut greseala... si aseara m-a spus la tati si a mai certat-o si tati.... ca sa inteleaga ca nu-i ok sa plece.... si era asa necajita... Eu zic ca-i ajungea discutia cu mine.... M-am dus in baie si am mai plans o repriza.... sa ma descarc.... Ma rog din tot sufletul sa nu i se intample nimic rau.... MI-e groaza de ce vad la stiri cu copii disparuti, vanduti pentru organe..... Mi-e groaza de mor.... Si azi noapte am visat astfel de tampenii, probabil ca m-am culcat cu gandul la ce s-a intamplat ieri.
Si pe mine ma enerveaza fumatul la locul de joaca si cand am deschis gura mi s-a spus ca nu sunt fumatoare si nu inteleg....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kikineata spune:
Asiza, raspund io cu intarziere ca am fost ametita cateva zile. Comanda linistita. Le vei primi la posta. Calitatea e ireprosabila, mai ales la cele mai scumpe :) Dar si cele basic sunt foarte OK. Doar ca articolele pe uk nu se regasesc toate pe Ro. Eu cam adun de peste tot ca in magazine gasesc multe frumoase ce nu-s listate pe site si viceversa. La noi majoritatea sunt aduse de acolo. Si orienteaza-te bine la masuri.
ruxandra_sb spune:
neata
.. io scriu asa ca parca v-as zice.. dar numa voua.. nu tuturor
Saryta.. ce mi-au placut iedutele tavalite prin iarba.
ma bucur Flore ca Emma a dormi bine.
Dbynny, nu ei nu manca dulciuri de genul bomboane/acadele si rar ciucalata. De ce le-as da.. colorantii/chimicalele si zaharul acela nu aduc nimic bun, numai il agita, ii da dependenta, ii strica dintii... Atata vreme cat inca pot decide eu, n-or sa manace decat in caz exceptional; oricum G nici nu are voie cacao/ciocolata. Noroc ca lui M chiar nu-i prea plac (dar nici nu i-am dat.. ciucalata cred ca dupa 3-4 ani.. acadea niciodata, cred c-a primit o data, de 2 ori.. oricum eu imi descurajez prietenii/rudele sa le faca dulciuri cadou.. ca la adulti ajung).. de abia si-a terminat iepurasul de la Paste ... gusta o bucatica, doua si apoi fuge sa-si spele dintii.. "dulciurile strica coltii". In schimb G e un pofticios.. a gustat o bomboana si apoi mai cersea.. ne-a furat ciocolata de pe masa si-a muscat din ea..
Da Asiza.. asta cu fumatul e alta poveste.. in cazurile in care ajunge fumul la ei, ii rog politicos pe impricinati sa nu mai fumeze langa copii. Si noi mergem acolo.. poate vb pe mssg.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)