FIV 222

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor sunt cam racita ,nu am temperatura,dar tusesc,mai ales noaptea.
Am baut ceaiuri cu lamaie mai stiti si alte remedii ,vreau sa scap pana la punctie.Sunt ziua 3 de stimulare mai am timp.
Catalina visul e foarte interesant.
Ioanatugs multumesc ,dar tu ce faci te-ai hotarat pt. HSG?
Maria cred ca esti insarcinata, nici eu nu cred sa mai fie urma de pregnil,dar poti sa faci analiza de sange in ziua 10.
Rubia felicitari ne-ai luminat ziua.E un sentiment aparte cand citesti ca inca o fata a reusit prin fiv.Bravo si sa ai grija de tine.Ce tratament ai avut?
Mami vreau pe unde esti ca nu te vad?
Ingeras cu intarziere iti spun, felicitari pt. embrionasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am eu senzatia, sau e capitol cu noroc?
Maria, sa fie intr-un ceas bun! Pregnylul se elimina in max 10 zile (daca ai facut 10000 ui) de cand l-ai facut, deci tu ai cu multe in plus, asa ca ... este gravi! Doamne ajuta!
Rubia, sarcina frumoasa si usoara! Ai stat in pat dupa ET cu blasto?

Cat despre mine: am fost astazi la spital, am discutat cu Dr. Cocei si mi-a aratat puiutii pe ecran, in laborator. 8 sunt foarte buni, au cate 4 celule fiecare, fara fragmentatii, iar de unul a zis Dr. Cocei ca nu e f multumita, avand prea multe celule pentru 48 ore (adica 8). Ii pune in mediu de blasto astazi si duminica dimineata imi trasfera 2.

So, capitole cu noroc de-acu incolo, pt fetele care sunt in tratament, care au et, care au punctie, care vor incepe tratamentul!
Anka, baga te rog doua dansuri pentru mine!

Va pup pe toate!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

kora mie imi folosesc foarte mult informatiile pe care le ai de la dr. Cocei despre prima zi de cm... deoarece si eu am avut dubii de multe ori... multumesc
catalina esti nebunica rau
maria felicitari! e clar ca e bebe! abia astept sa ne spui ce valoare ai la b-hcg!
rubia ma bucur tare mult pentru tine! exemple precum al tau ne fac sa ne ridicam atunci cand picam si sa nu renuntam la lupta! multumim pentru vestea buna!
ingeras felicitari pentru embrionasi! cu cine seamana???
iana aici sunt dar imi serbez si eu ziua de nastere cu colegii

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

rubia - sarcina usoara si la termen iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mami -vreau- LA MULTI ANI!Sa te ajute d-zeu sa-ti indeplinesti visul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Repet intrebarea: in f de ce se decide daca se implanteaza la 48-72 ore sau se ajunge la blastocist?

Blue Flower, decide embriologul impreuna cu cuplul implicat.
Daca sunt putini, se face trasnfer la 48 sau 72 ore, depinde cum arata. In cazul meu s-ar fi facut la 48 ore, pt ca la 72 sunt toti medicii plecati la Congres da, stiu, nu-mi mai zice
Daca la 48 / 72 ore arata bine, sunt suficienti si divizati in numar de celule pare si fara fragmentatii, ii lasa la blasto, adik in z5, in cazul in care au mediu de blasto, pt ca este mult mai scump si nu au toate clinicile.
Daca tot nu te-am lamurit, spune-mi si mai incer o data :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eeeeeeeee....cum de mi-a scapat?

mamivreau - sa fii sanatoasa, fericita si implinita, sa te vedem insarcinata cum te rostogolesti la odisee si uiti de fivoase .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

kora mie imi folosesc foarte mult informatiile pe care le ai de la dr. Cocei despre prima zi de cm... deoarece si eu am avut dubii de multe ori... multumesc
catalina esti nebunica rau
maria felicitari! e clar ca e bebe! abia astept sa ne spui ce valoare ai la b-hcg!
rubia ma bucur tare mult pentru tine! exemple precum al tau ne fac sa ne ridicam atunci cand picam si sa nu renuntam la lupta! multumim pentru vestea buna!

Laura

iana
mami_vreau, cu tasu' seamana toti! sunt frumoshi ca el toti 8! bruneti cu ochii verzi

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau
Laura

iana
mami_vreau, cu tasu' seamana toti! sunt frumoshi ca el toti 8! bruneti cu ochii verzi
Mamiiii, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si cat mai curand...implinita!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cata te-ai distrat tu pe seama dilemei mele cu ziua 1 sau nu,dar sa stii ca eu chiar nu stiam ce sa fac pentru ca e foarte important daca incepi sa te injectezi in ziua 2 sau in ziua 1 cand ar fi gresit,ca sa nu mai zic de tona de analize hormonale pe care trebuia sa o fac in zi 2....Pana la urma am stabilit aseara cu dr. Cocei ca totusi sunt zi 1 si astazi e zi 2.Acum astept rezultatele analizelor pe la pranz si daca imi da dr. Cocei ok-ul incep injectarea cu puregon.

mami vreau LA MULTI ANI!!!!!!!!! Sa fii fericita si DD sa iti implineasca toate dorintele!

RUBIA FELICITARI INCA ODATA!!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

maria.m eu cred ca esti graviduta! Astept bhcg ca sa te felicit!!!!!!Cu ce dr. ai facut fiv-ul?Eu te-am mai intrebat ,dar nu am observat raspunsul tau....Bafta multa!

Husky tu de data asta sigur reusesti,la fel ca si ingerash ( bravo pentru cei 8 micuti bruneti cu ochii verzi!!!)!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput