FIV 222

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana multumesc mult Sa dea Dumnezeu sa ne vedem toate visul implinit!
catalina de rostogolit ma rostoglesc eu de pe-acum! mai trebuie sa iau directia catre odisee! da' de uitat de fivoase... no way! multumesc pentru urari!
ingeras e belea daca-s cu ochii verzi! Mersi de urari ... mersi la fel

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

kora multumesc mult de tot sa mi se implineasca dorintele zici, nu??? pai una dintre ele este sa ramai tu graviduta acum! asa ca Doamne ajuta!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR CHIAR NU ATI FOST NICI UNA RACITA PE PERIOADA STIMULARII?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Multumesc de lamuriri ref la ET si blasto. Am inteles.

Eu sunt nitel racita, 'duc pe picioare' un fel de raceala de vreo 3 saptamani, nu prea am luat medicamente, ca nu imi place mie ideea de medicamente, tusesc, am nasul infundat nitel si vocea schimbata, stranut de vreo 2-3 ori pe zi. Dar, nu m-am alarmat. Am tot stat in curte si in vant, am mai iesit cu bicicleta (oare am sau nu voie cu bicla?) si la servici mai e curent....ce sa zic. Sper sa nu afecteze.

Eu sunt in a 3-a zi de Puregon. Luni fac Estradiol si Progesteron la urgenta si apoi mai vedem. ET pe 18.

Luna mai e cu super noroc!!!!!
Eu vreau bebe varsator.....nu ma las.

Va pup pe toate, curaj si sa fie cu ochisori toate dorintele implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Scuze, pe 18 am punctie, nu ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mami vreau esti o scumpa!

Fetelor nu va jucati cu racelile astea,mai ales in timpul fiv-ului.Eu am ratat un fiv tocmai din cauza unei raceli,mai bine zis a unei gripe. Am luat virusul in preajma punctiei si m-am pricopsit cu o tuse cumplita la ET,chiar in timpul ET-ului si primele zile dupa,asa ca totul a fost distrus din cauza unei gripe.Poate nu reuseam oricum,dar....niciodata nu voi stii nu-i asa? Luati tot ce puteti, intrebati inainte dr.,oscilococcinum cred ca se poate si daca sunteti la stimulare,cate o lamaie pe zi ( eventual limonada) eu beau si acum ca e foarte bun detoxifiant,chiar dr. Cocei o recomanda in special celor cu probleme cu infectii urinare recurente cum sunt eu. Si poate se poate lua si paracetamol,dar mai bine intrebati inainte dr.

Eu inca nu am primit rezultatele analizelor.Ma duc sa fac o plimbare cu catelul sa mai treaca timpul.Revin

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Blue si eu tot ziua 3 sunt.Eu nu stiu cand fac et.PE 12 mai am eco si-mi va zice dr. cand e punctia si et.
Kora stiam de gripa ta de aceea m-am alarmat .Lamaie si ceaiuri de doua zile tot beau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Ingeras ia uite e bine. Diferenta e bonus ca esti simpatica .
Mami vreau La multi ani si copii sanatosi cat mai curand
Maria hai cu testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka_daria77

Ingeras ia uite e bine. Diferenta e bonus ca esti simpatica .

UFFF, m-am linistit dupa ce am vazut ultima parte. ca recunosc: m-am cam speriat cand am vazut 6!!!
adoka io ca io, dar daca vedea barbata'miu, sigur pleca in Spania la capsuni inainte sa afle ce sunt!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Buna sunt noua pe forum. stiti daca se poate face FIV cu boala hashimoto, probleme cu tiroida, am TSH 9,5? va rog sa mi raspundeti dc am vreo sansa?

Mergi la inceput