FIV 222
Raspunsuri - Pagina 15
maria.m spune:
Catalina, Dana, Huski, Anka, Iana, Ingeras, Laura, Kora, fetelor va mutlumesc din suflet pt. gandurile bune. Dupa ce v-am cititi mesajele am inceput si eu sa cred ca s-ar putea sa fie ADEVARAT!!
Nu am reusit azi sa fact test hcg, a fost imposibil sa plec de la birou...si sincer parca mi-e un pic teama...asa mai treiesc un pic cu speranta...
Am facut in schimb inca un test de urina (MINUT!? se numeste), azi dim. si parca a iesit un pic mai bine, insa tot destul de putin vizibila...
Anka se pare ca dansul tau aduce noroc. Daca vrei eu vin si bag un dans pt. tine direct la clinica...in hol la receptie ca e mai mult loc
Kora eu am facut FIV-ul cu Denisa Protopopescu. Scuze ca nu am raspuns, insa am observat ca a raspuns Dana pt. mine (suntem la aceeasi dr). Eu am o problema cu afisare raspunsurilor mele pe forum- apar cam la 3-4 ore decand la scriu?!!, mi se afiseaza un titlu NE-MODERATE! (exact asa cu semnul exclamarii) si nu le pot vedea decat eu daca sunt logata... am trimis si o sesizare la administratorii site-ului dar nu am primit rasp. inca...
Va tin la curent, sper sa vin cu vesti bune
KoraPop spune:
maria.m primele 10 mesaje ale tale nu apar in timp real pentru ca nu sunt inca moderate.Vad ca ai depasit deja 10 mesaje,inseamna ca de acum vei scrie mesajul si va aparea imediat ce il vei trimite.Bafta multa la bhcg!
Fetelor declar azi prima zi de stimulare!Am facut deja injectia de puregon.Analizele au iesit ok,mai putin FSH care este cam mare ( 10.91),dar dr. Cocei a spus ca estradiolul compenseaza fiind mic ( 20,78).Dansa a zis ca prefera asa ( fsh mai mare cu estradiol mic,decat invers cand ar fi rau de tot).Eu oricum nu pun mare baza pe fsh-ul asta pt ca la fiv 3 am avut fsh 11.45 si am obtinut 4 ovocite,respectiv 3 embrioni buni 3 A8 si unul mai micut A4 ,iar la fiv 4 cu fsh de 8 si ceva am avut numai 2 ovocite,repectiv 2 embrioni A10 si A8. LH-ul este 6,75 ( limite 2,4 - 12,6 ), prolactina 253,7 (limite 127-637 ),progesteron 0,520 (d-na dr. a spus ca in timpul stimularii nu e bine sa treaca de valoarea 1,de aceea il voi doza alaturi de LH si estradiol martea urmatoare si apoi cand imi va mai spune dansa) si fT4 16,41 ( limite 12 - 20,6 ). La TSH voi avea rezultatul maine,dar dr. Cocei a spus ca nu o mai intereseaza asta.
Cu DD inainte!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ingeras26a spune:
Bafta multa, Kora. Sa fie intr-un ceas bun!Auzi, dar mie mi se pare ca nu ai reactionat tocmai ok la stimulare, eu am crezut ca eu nu am reactionat bine, cu doar 10 foliculi, uitandu-ma la fetele din salon.
Ti-a schimbat tratamentul de data asta?
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
frank spune:
rubia super!!! sa fiti sanatosi amandoi! chiar ma gandeam, in afara de maria, mai vine cineva cu vesti bune? haideti fetelor, noi, restul, facem galerie!
anka_daria77 spune:
Maria uite ca mai bag un dans asa bonus si pentru tine. In ritmul asta o sa fac o conditie fizica de invidiat si nu o sa mai zica doamna endocrinolog ca "suntem un pic supraponderala". Stati linistite fetelor ca mai am rezerve doar trebuie sa ne mutam toate la odisee si sa sporim odata natalitatea din Romania.
Ingeras sa dea Dumnezeu sa se prinda cati vrei nu de alta da sotul saracu a suferit destul cu FIV-urile ca sa-l mai faci si capsunar.
Kora baftaaaaaaaaaa si uite un dans de bun inceput
Hai ca ma iau si pe mine emotiile pe masura ce scad zile catre injectia cu diphereline.
anka_daria77 spune:
hai ca de la atata dans uitam esentialul. Rog mult pe fetele care sunt initiate in arta FIV-ului sa ma lumineze cu urmatoarea problema: Injectia cu diphereline la ce ora e indicat sa o fac deoarece incerc si eu sa aflu daca este o corelare intre ora la care e facuta aceasta si injectiile de stimulare cu menopur dupa aceea. Mentionez ca menopurul este de doua fiole pe zi.
catalina2307 spune:
anka - eu intotdeauna am facut inhibarea dimineata (pe la 8,9) si stimularea seara (pe la 18 -19).
oanademunck spune:
Koricico bafta multa!
anka_daria77m-ai distrat cu replica doamnei endocrinoloage 'ca suntem un pic supraponderala'...las ca-i bine eu am ajuns concluzia ca damele mai plinutze raspund mai bine tratamentului invitro decat cele ma slabutze.....apropo de asta vazusem un documentar vis a vis de anorexie si 85 la suta din femeile cu anorexie aveau ovarele nedezvoltate....85 la suta este imens
io inca astept, mai am 28 de zile pana la fiv4.....abia mai trec zilele astea
pusici