FIV 222
Raspunsuri - Pagina 12
anka_daria77 spune:
Mai Catalina am ras de m-am rupt cu toata oboseala mea de dupa fuga pana la Bucuresti, test respirator si inapoi la Giurgiu. Grozava dilema. Cred ca ne dilim incet incet de la atatea analize si hormoni.
Dana ma bucur de noua veste. Doamne ajuta in continuare.
Ingeras mai bag un dans ca sa fie si lipiciosi
Maria tin pumnii pentru maine
Fragutza spune:
Cata :)))))))) Iau toate centuristele la cat de des imi dau chilotii jos sa-i verific..Si noaptea, si in masina, si tot timpul:)) In perioada in care am avut sangerarile alea, ma trezeam de n ori pe noapte sa mai verific ce si cum. Barbatemiu incepuse si el sa viseze ca are hemoragii:))
22+
maria.m spune:
Cu toate ca i-am promis sotului meu ca astept testul de sange, nu m-am putut abtine, am fost la farmacie si am cumparat 2 teste de sarcina... ....bineinteles ca de indata ce am ajuns cu "bunatatile" acasa am baut repede un pahar de apa (ca sa am material de lucru) si am trecut la treaba... surpriza: cea de-a 2-a liniuta fff slab conturata ...daca nu te uiti f. atent aproape ca nu se observa
Acum sunt si mai confuza, sincer imi este teama sa ma bucur pt. ca ma gadesc ca nu aveam nici 10 zile de la ET (la momentul testului erau 10 zile fara 1 ora!!!), insa principala teama e sa nu fie decat urme de la pregnyl...
nush ce sa mai zic, am sa mai fac unul maine de dimineata si poate dau o fuga si pt. un beta...
va pup pe toate
P.S. nu stiu cum o sa dorm la noapte....parca nu mai am stare
catalina2307 spune:
anka - apai nu stiu de tine da io sigur am luat-o pe aratura.
raluca- pai ce naiba, eu nu stiu?
maria - dupa 10 zile de la ET nu mai e nici urma de pregnil. In mod normal testul se face cu o pauza de pipi de 5 ore. Daca liniuta se coloreaza imediat atunci nu mai exista incertitudini. Si daca testul nu e Barza. Ala se coloreaza si cand esti la CM.
Apropos de dileala sa va povestesc ce am visat la ceva timp dupa ce am pierdut prima sarcina. Da promiteti ca nu radeti .
Eram intr-o gradinita plina de vampiri iar eu incercam sa salvez copiii. Si cine mai era cu mine? Ca nu eram singura. Cu mine era...Buffy spaima vampirilor. Si omora fata aia la vampiri fara sa respire si io alergam dupa copii. Si pentru ca stiam ca nu sunt asa puternica faceam cihhhhhhhhhhhh, cihhhhhhhhhhhhh, cu mainile precum ghearele sa induc vampirii in eroare si sa creada ca sunt de-a lor. Iar directoarea gradinitei, vampirica si ea, misca din deget si spunea "Catalinaaaaaaaaaa, tu nu esti vampir".
M-am trezit si povestit la barbat care a promis ca imi va fi alaturi la bine si la rau iar el mi-a spus foarte serios ca din momentul acela se declara neputincios asa ca imi sugereaza ajutor de specialitate, adica sa merg sa verific mansarda ca io tigla pe casa nu mai am.
frank spune:
:))) catalina ce tare e visul tau cu vampiri. ai zis sa nu radem dar eu nu ma pot abtine! :)))
rubia spune:
Hello!
Vesti bune:de azi puteti sa ma treceti pe lista de gravidute si sa ma stergeti de la aspirante deoarece in urma Fiv-ului nr 4 reusit m-am ales cu un bebe vizualizat azi la eco la 6 sapt si 3 zile,deci visele se transforma in realitate...am simtit-o pe pielea mea.
sper sa fie totul bine de acum inainte.
datele le-am mai scris dar repet
punctia-6 apr
ET-11 apr
urmatoarea eco o sa fie pe 3 iunie
alte date va trebuie?
Bafta multa fetelor aflate in focuri!
ellanik spune:
Rubia felicitari!!!Ufff ce bine ca mai apare cate o veste buna sa ne mai insufleteasca!Iti urez succes si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
huski spune:
Rubia, faina semnatura ai!
Felicitari si sa te bucuri de sarcina! Bebe sanatos si voinic iti doresc!
Maria.m, eu cred ca e cu ochisori! Hai cu II
Catalina, esti super simpatica
Ioana, sar'na!
anka_daria77 spune:
Rubia senzational bebe sanatos si la termen.
Mariati-am zis ca dansul meu e de bine hai ca mai bag unu hai incet incet s-o punem de o gasca sanatoasa.
Catalina esti mortala. Multumesc pentru inveselirea si ridicarea moralului prin umorul tau fara de margini .
Hai ca mai vrem teste pozitive!!!!!!!!!!!!!
A.M.R. 8 ZILE PANA LA DIPHERELINE