Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dormiti??
crosetati?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

dormiti??
crosetati?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

nici nu dormim,nici nu crosetam,dam interviuri...bai am niste emotii,am dat un interviu la radio romania international,vor sa faca o emisiune despre autism,vineri seara ne da pe post...va dau mai multe detalii despre emisiune dupa ce imi trimit ei...sa stim cand sa o ascultam!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Eu sunt cu treaba pe la birou si nu ma mai pot dezlipi de aici...De fiecare data cand vin, parca imi pun lipici pe scaun...D-abia astept sa ajung acasa, sa imi fac o baie fierbinte si sa ma bag in pat...Evident dupa ce doarme bibiloiul...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Si io p-acilea,citeam la sobectu' cu antenele gsm....si ma uimeam,bay fratie,cat de bine estem unile de informate si cata googalire au la activ si cum vorbeste ca din cartea cartilor stiintei...ptiui sa nu le fii di diochi!
Apropos de idiotenie:ati vazut stirile?ce prezenta madame Esca,cum ca un dashtept de englez a facut el masuratorilii de rigoare si s-a dat el prin programe si programele(banuiesc io la cat sunt de rea acuma) si a decis io-te asa,ca asa i s-au intarit lui mujchile pe creirase,ca cica in Carpati....bay frate!...ar fi trait acu' vreo treish de milioane de anisori stramosu' lu Burebista si,impliicit,al nost' si cica era el saracu',asa ca baietii buni si nestiutori...de la Africa...hai sa-mi trag una cu tesla....Si stau eu asa,in dobitocia mea imensa....si ma intreb ca profanu'...oare la cati le mai da Dumnezeu asta voie sa fuga pe poarta aia larg deschisa?ptiui...si cuvantul cu F.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

mie una mi-e somn...max se benocleaza la meci. cu sonor maxim. nu joaca romania, deci neinteresant. si nu pot dormi.
am intrat sa vad ce mai faceti.
mihalea da ai pomenit si de mine in interviul ala? asa la misto macar...sa fiu si eu bagata in zeama
deci maine avem nastere...sa vedeti maine la ce program artistic bag. il am deja in cap, sper sa nu-l uit pana maine.
vreau la

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

delphi, scrie-l undeva noteaza-ti ! eu de fiecare data cand imi pun in gand sa nu uit ceva, sigur uit

somn usor, plesnite adormite !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

delphi, scrie-l undeva noteaza-ti ! eu de fiecare data cand imi pun in gand sa nu uit ceva, sigur uit
somn usor, plesnite adormite !

am pus ceasul sa sune la 7.30 cand ajung si sunt instalata la birou sa il scriu...mesajul de nastere tu sa stii ca esti tare buna la casa omului...pot sa te imprumut de la hombre tau?
auzi, da pot sa vin sa dorm la tine? ca sigur hombre tau nu se uita la meci unde nu joaca romania.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

seara buna,mahala... you all
am vb in seara asta pe la 7,cu tiza,plecat in deplasare...era ok,era la plimbare cu bb in parc,lucrurile decurg normal,maine-i ziua cea mare,asa ca sa-i tinem pumnii!

p.s. acum am observat,mai am si eu o stea...tantza,te-am ajuns..din urma..

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

tiaza lu` tizaaa in ce oras se plimba tiza ta???

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

mai isteti????

fetele ...eu abia acum am ajuns la calculator

Delphi ,am slabit 3kg ...da' nu vezi ca am si amutit de la ele

De 1 mai am sarbatorit prin munca ...pe 2 si 3 mai am stat cu copii in casa si prin curte,al meu sot a fost la job

Iote freza http://ecou.biz/wp-content/uploads/2009/05/picture17.jpg

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput