Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Neata
Iulio si eu iau de 3 zile pastilutele si pana acum mi-e bine...eu nu vad poza
Azi naste Miha??????????
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
dupa ce am scris un program artistic frumos pt mama noastra care naste azi, mesajul nu a vrut sa se trimita.
deci sa reiau. Misha noastra draga, mamica heroina care ai nastere azi iti dorim din tot sufletul sa ai o nastere usoara. dar daca bb nu ne-a tras teapa si s-a nascut mai repede, mai ai timp pt o ultima romantica cu sotul din dotare, ca apoi nu stiu daca o sa iti mai tihneasca ceva, un ultim antrenament
linistit, dupa ce se naste
tre sa fii cu urechile ciulite daca bb respira regulat, daca nu doarme pe burta, daca are febra etc., o ultima lectie de calarie
pe ce vrei tu
, hai si
si
pt adrenalina,
sa faca o cantare de nastrere usoara. si acum cantarea
urmata de programul artisitic al agitatelor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
'neata rafinatelor! Misha plimba BBle ?!ce frumos!
abia astept nasterea
Miha,sa nu uiti sa ne spui cand ai reportajul
Iulia,sunt bune pastilele?
iti taie poftele?
cred ca esti o frumoasa rau acu'!
Oana ce mai plimba Sosonica prin casa?
dar acum cred ca iesiti prin parc.....
fetele,va pup pe toate,toate,toate...
PS mi-a placut ultimul mesaj al Irinei
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Delphi,super mesajul
am o singura remarca (de la zodie mi se trage
)BB poate dormi f bine pe burta!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
vio eu nu are de unde stie daca bb doarme bine ori ba pe burta ca nu stie. dar va stie si eu. am citit eu pe undeva ca mamili astea care naste au o mica paranoia cu dormitu pruncilor pe burta...ca cica daca se sufoca, daca nu respira regulat...da nu mai scriu de paranoia din astea, de mami nascute...ca doar i-am promis mishei ca in locul drobului de sare o sa gaseasca un drob de optimism, putere si incredere in instictele ei de mama heroina.
da eu cu cine o
??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas vio eu nu are de unde stie daca bb doarme bine ori ba pe burta ca nu stie. dar va stie si eu. am citit eu pe undeva ca mamili astea care naste au o mica paranoia cu dormitu pruncilor pe burta...ca cica daca se sufoca, daca nu respira regulat...da nu mai scriu de paranoia din astea, de mami nascute...ca doar i-am promis mishei ca in locul drobului de sare o sa gaseasca un drob de optimism, putere si incredere in instictele ei de mama heroina. ![]() da eu cu cine ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ![]() |
eu sunt buna de o cafea?ca tigara eu nu prestez,ca eu stiu ca tutunul dauneaza grav sanatatii,cica!
![](icon_smile_big.gif)
vio,vineri seara mi s-a spus ca va fi emisiunea,dar nu stiu sigur,reportera cu care am vb(o fata de nota 20),mi-a promis ca ma va informa!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
![](images/user_woman.png)
kay spune:
pusei poze noi, de vreo 2 zile... da am uitat sa va zic
noi nu mergem prea mult in parc, ci mergem in curte la mama ieri am tuns iarba, azi astept sa gasesc pe cineva sa scoata toooooot pamantul vreo 10 cm ca sa puna gazon gata crescut... are si mama niste probleme... S are un tobogan de plastic frumos, se tot da pe el, ii scot si leaganul micut,d`ala de plastic si el
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
![](images/user_woman.png)
kay spune:
am dat send ca tampita
asa. deci si leaganul, bunica ii face de mancare, frati-miu vine de la scoala si se joaca ccc cu S, eu pot sa stau cu burta la soare si am mutat si hombre-ul in curte, la soare, poa sa fumeze liber
si seara ne intoarcem in barlog, facem bai si nani.... frumos vara. astept sa vin vremea piscinutei pt S. va
mihaela, am primit PM. meric mult !
MISHHHHOOOO, nasti, AAI???
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
frumoase poze...dar vrut mai multe...si cu voi la plaja...cu costume de baie, sexy lady...
poze, Just Me
ambitioasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Vio ,sa inteleg ca inainte eram naspa
... nu stiu cat de frumoasa ma fac,da' deja am reclamatii de la Max a lui Delphi ...cica sa nu slabesc la tzatzi
Oana , ce topogan ai luat si de unde??? ...si eu vreau sa cumpar unul micut ,dar nu prea gasesc ce-mi trebuie sau gasesc la preturi de peste 350ron ...mai spune-mi ce muschi mei ai scris la subiectu' cu Biblia ,ca eu nu apucai sa vaz,si mor de curiozitate
Sorana ,tu ce ai de comentat la sub. cu Biblia,a? ...ca pe mine ma lua durerea de cap cand vazui ce iures e pe acolo
Mishulina ...baga fata forcepsu' in gat la judecator sa spuna un OKAI la caz
Mi-am luat liber intre 15-17 mai ,da' n-am gasit locuri libere unde vroiam sa merg ...unde pana mea ma duc ??? idei ceva,da' sa nu fie prea departe de Bucuresti ,asa vreo 200-300 km
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)