Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
si eu am vazut berze
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman si eu am vazut berze |
erai singura cand le-ai vazut??
deci te poti astepta si tu la bb2. mariuca ta nu se uita printre picioare?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
atata timp cat nu e fatza mea lipita pe spatele berzei e OK !
MISHA, "nastere" usoara !!!
te asteptam cu dileme legate de pampersi
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
erai singura cand le-ai vazut?? deci te poti astepta si tu la bb2. mariuca ta nu se uita printre picioare? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
cam da...numai ca acum nu mai vreau ca trebuie sa fac niste analize sa vad de ce pierd sarcinile
Nu stiu cine intreba de tort dar uite aici o recomandare,un prieten de-al meu face astea http://www.lookstyle.ro/
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
citat din mesajul lui kay atata timp cat nu e fatza mea lipita pe spatele berzei e OK ! |
personalizam barza...ce zici de asta??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
citat din mesajul lui ancadragoman cam da...numai ca acum nu mai vreau ca trebuie sa fac niste analize sa vad de ce pierd sarcinile |
pai fa analizele si vezi de ce. ca mi-ai amintit de analize, sa-l trimit pe max sa se mai analizeze si el.
poze, Just Me
ambitioasa
Dodo-pui spune:
Misha nastere usoara
Noi suntem bine,multumim de intrebare.Am fost lipsa la apel din motiv de pc
Ieri am fost la controlul de 1 lunaIsabella are 4100g,a crescut frumos si proportional.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
rhoneea spune:
Neatza'.Intru si eu la raport
Bun venit noilor fete
De 1 Mai,tati a fost acasa,l-am dus pe Sebi in Dream Park.Si am lalait pe strazi pana tarziu.
De azi intr-o luna Sebi face 2 ani ,deci Oano ce zici mi-l iei de ginere au ba?
La capitolul trecut mi-am cam luat talpasitza....dar hai sa va spun doua faze facute de amorez.
Sambata seara,ne-am luat un suport pentru baie in care sa punem samponele etc.Si ca sa il putem atasa in coltul peretelui ne trebuia o bormasina.II cere amorezu meu la vecinu,asta il asigura ca duminica seara ii aduce bormasina.Duminica seara in drum spre casa imi zice"Mami,daca mi-a adus vecinu vram,vram dam gauri in perete in seara asta"
Aseara se uita la Wrestling la tv-ul din dormitor.II spun sa inchida tv-ul inainte sa adoarma.El cica da bine.La un moment dat ii aud respiratia cum ca a adormit,ii trag una,sare ca ars ca ce s-a intamplat...ii explic omului ca el a adormit si sa inchida tv-ul sa dorm si io,el foarte sigur imi raspunde"I'm not sleeping'.Boon il las,nici 5 minute n-au trecut si incepe sa sforaie.Ii explic omului ca deja doarme,viseaza,sforaie,el nu si nu,pana la urma a inchis tv-ul bombanind..Cum puii mei sa nu realizeze ca doarme??
Am intrat in treburi sa facem casa si acum suntem de neoprit.
Mi-am creat un set de canapele(sport/futuristic),sambata am dat comanda si au zis ca abia luna ce vine o termina
Mishule tinem galerie
Gata va
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
Delphinas spune:
irina cum si gata? da mai vii dupa ce termini, da? si pana termini mai vii da?
si al meu are un talent deosebit in a dormi cu tv deschis. si imi bat gura degeaba sa0l programeze ca tot doarme cu el deschis. am ajuns la concluzia ca nu poate dormi fara tv deschis. si eu il las sa adoarma si il gheontesc sa vada ca doarme cu tv deschis si tot asa imi zice"unde vezi tu ca dorm?" te aud ca sforai...de la o vreme nu-ii mai zic nimic, inchid tv si gata...si ramane cu ochii in tavan. i-am zis sa se uite la mine, ca si eu prezint stiri si emisiuni interactive
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
sa va descretiti fruntile www.youtube.com/watch?v=3Eu5Wk8YuVI&feature=related" target="_blank">Bunica
mama lu iubitu meu...mai supravietuiesti?? cum te simti de la minunatele pastile? ia consiliaza-ma si pe mine ca asa ma bate un gand de mama-mama
poze, Just Me
ambitioasa