FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor ovarele micropolichistice cum se depisteaza? Prin ce metoda?
Cum vi s-au descoperit? Ma gandesc ca poate le-as avea si eu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

gabri-ela mie mi-a spus medicul ginecolog dupa ce mi-a facut eco intravaginala. mai multi medici mi-au zis ca am ovare micropolichistice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

gabi,dupa cum a spus si diana ,ovarele polichistice OPC se vad la eco si sint ovarele care produc mai multi foliculi mici decit este normal si nu se produce ovulatia in mod regulat
ce iti trecu tie asa o idee prin cap ca ai si tu,hai stai linistita ca o sa fie bine

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

bytzi:multumesf foarte mult,sunt la inceput de drum...offff..acum fac analizele sambata merg sa fac papanicolau,ureaplasma +microplasma,cultur col.Stii cumva la cat mai ajunge punctia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

miki :recomanda-mi te rog frumos un tratament naturis care da reultate foarte bune in caz de azoospermie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bine v-am gasit dragele mele!
Nu am mai intrat in ultimele zile pt ca am trecut prin niste stari groaznice...Pana la urma n-am plecat luna asta la Sibiu,il simt pe sotul meu ca parca vrea sa dea inapoi,imi facusem atatea vise si cred ca nici daca faceam inseminarea si nu reuseam nu eram mai deprimata.

Mergi la inceput

Acuma mi-am revenit cat de cat, Bytzi ,draga mea,sincer ma doare ca n-a fost sa fie nici de data asta

Mergi la inceput

Noi am zis ca nu ne mai facem planuri,dar incercam cumva sa mergem luna viitoare,iar daca nu reusim ramane pe octombrie.
Fetelor vreau sa va intreb , la Sibiu trebuie sa semneze sotul un consimtamant in ziua inseminarii?

Mergi la inceput

Va pup pe toate!
Diana ,da-ne macar tu o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

rodicuta32 in mod normal ar trebui semnat in ziua inseminarii in fata medicului, asta in cazul in care se merge pe donator, insa mie mi-a dat hartiile acasa in ziua in care a decis medicul cand imi face inseminarea si am venit cu ele completate. Eu nu le-am semnat de acasa, ci am asteptat sa le semnam la clinica, dar asistenta mi-a spus ca puteau fi semnate si acasa.Il intrebi pe medicul tau la ultima intalnire inaintea inseminarii si vezi ce spune.

Mergi la inceput