FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)
Raspunsuri - Pagina 8
bytzi spune:
madibadi,am vazut ca ai scris si la sub Azoo ,
poti sa-i dai sotului naturiste daca te gindesti la FIV sa mai faceti odata punctie
de fapt asa e mai indicat sa se faca ICSI cu spermatozoizi proaspeti caci sint sanse mai mari si aia congelati sa-i aveti de rezerva in caz de a 2a oara nu mai gasiti nimic
asculta de sfaturile lui pisix ,caci ea stie ce vorbeste ,a trecut prin multe incercari ,analize ,biopsii ,icsi-uri...si cerei sfaturi si lui miki ca ea le are cu naturistele
succes
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
yarrina spune:
Buna dimineata,
Haideti la !
Eu mi-am facut cateva analize din cele care trebuiesc pentru IAD prin decembrie, in ianuarie am facut HSG si ar mai trebui sa fac cele la sange uzuale. Numar zilele pana sa ajung la doctor.
alexia_ada spune:
Mutumim Yarinna de cafea chiar am nevoie! pe 13 ziceai ca mergi la doc, nu ?
Bitzy sper sa ai o zi mai buna astazi
bytzi spune:
anamy si iaura,am o intrebare pt voi,am inteles ca la Cluj un FIV e 600e,stiti ceva de reusite? intrebam asa de curiozitate..
inseminarea am vazut ca costa tot ca la Giulesti ,ca e clinica de stat,dar FIV-ul mi se pare tare putin..
diana23ct spune:
bytzi multumesc frumos. adevarul este ca de vreo 2 zile ma tot gandesc ca poate nu s-a prins, incerc eu sa imi alung din minte acest gand dar mi-e tare teama si asteptarea asta ma face sa o iau razna uneori. Ai dreptate cu a 2a incercare la IAD, pb tine ca la toata lumea de bani. Luna trecuta ma cheltuit peste 1000e pe tratament, inseminare, drumuri si sincera sa fiu nu stiu daca imi voi permite financiar sa o iau de la capat peste o luna, am cam golit cardurile, rezervele financiare s-au cam dus...Intai sa vedem rezultatul si apoi decidem> ma gandeam la Fiv ca e mult mai sigur decat IAD-ul. Acum sa vedem ce imi spune si medicul. La prima consultatie dr mutuliga mi-a zis ca mai mult de 3 inseminari nu ar trebui sa fac si ca ma ajuta mult si varsta. Acum cine stie care e si soarta mea...
Duminica mai fac un test de sarcina si luni merg sa fac si analiza, poate iese bine din prima. Asta ma rog toata ziua si in fiecare zi cand incep durerile ma gandesc la bebe.
bytzi spune:
am vorb cu dr si de ce mi-a fost mai teama chiar aia mi-a spus
problema mea e ca nu raspund la stimulare,ovarele mele nu functioneaza
mi-a dat sa repet FSH la al 2-lea CM si mai discutam cind avem rezultatul
mi-a zis ca daca FSH e tot asa mare nu are rost sa mergem pe FIV ,caci nu sint sanse ca ovarele sa raspunda la stimulare
daca el imi va zice ca nu are rost ,voi merge poate inapoi la dr Niculescu la Giulesti ,e un dr deosebit si cred ca imi va gasi el o schema de stimulare sa functioneze
sau poate dr Dracea ,dar stiu ca ea a respins multe cazuri care aveau aceasta problema ,nu raspundeau la stimulari si le recomanda imediat donatoare...
doamne nu credeam ca o sa ajung aici
bytzi spune:
diana,mi-a confirmat-o si dr Ispasoiu acum ,daca totul e in regula o inseminare cu donator trebuie sa reuseasca din 2 incercari
mai ales daca foliculii si endometrul este ok
montytaiana spune:
bytzi sunt foarte trista pentru tine, si deasta am si evitat sa scriu zilele astea pt ca sunt mai mult pesimista decat optimista in ceea ce priveste povestea noastra a fetelor care vrem un bebe si nu il putem avea. chiar daca la mine cica e totul ok - parerea dr., eu ma regasesc cuvant cu cv in povestea ta si nu numai
inseminari peste inseminari, esecuri, sperante, de cate ori nu am visat cum citesc testul cu II liniute si apoi cum imi cant vestea in cele patru zari, vise, aia e doar vise
mie dr mi-a zis max 6 IA
am facut 7
as mai face si pe a 8-a sa incerc si sibiul
ca mereu te caropesti zici ca iesi mai ieftin cu o IA
daca tragi potul luna aia
sincer..... sunt tare trista
si imi pare tare rau la fiecare nereusita
ma simt la fel de rau ca la propriile esecuri
imi adancesc ranile
bytzi spune:
monty stii ca m-am gindit si la tine cind am scris de fetele care au trecut prin multe incercari
am vrut sa-ti scriu sa nu mai incerci cu inseminari ca ai facut destule dar nu am vrut sa te supar
dar cred ca te gindesti ca si mine ,hai sa mai incerc odata ca poate este cea norocoasa...
hai sa incerc si Sibiul ,ca poate aici se da mai multa atentie inseminarilor...
stii nu-mi pare rau ca am incercat-o si pe a6a ,caci daca nu o faceam apoi ma gindeam ca daca pe aia o reuseam
eu iti zic daca vrei sa incerci inca o inseminare sa fie si ultima
daca vei merge la Sibiu iti va da o stimulare cu hormoni si poate vei raspunde bine,cu mai multi foliculi si cu sanse mai mari
daca doamne fereste nu e ,atunci stii cum vei raspunde la stimularea pt FIV
e greu sa iei o decizie dupa atitea esecuri
diana23ct spune:
bytzi si mie tot de modul cum raspund la atimulare mi-e teama. Eu foliculi am avut dar se dezvolta greu din cauza ca am ovare micropolichistice. Mi-a explica dr care este pb si faptul ca peretele ovarului este ingrosat. Nu stiu ce o sa fie, poate imi fac griji aiurea si totul este bine, ma tot mananca sa mai fac un test azi, maine dar nu ma lasa sotul meu sa mai fac pana luni cand sunt in ziua 14.