FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna dimineata fetelor o cafelua sa ne mai ridicam moralul ? nu avem voie sa picam..va rog eu !
In decembrie cand am facut o eco transv mi-a zis dr ca pe ovarul drept pare a fi micopolichist. Acum ,cand am fost luna trecuta alt dr mi-a spus ca sunt ambele ovare perfecte si ca nu avea cum sa fie cel drept micropolichisprivesc si eu partea plina, bine ca ala stang este ok .
Sa stiti ca si pe mine m-ar interesa cat costa o punctie ...
Va pup si o zi buna sa aveti !dulce pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Multumesc de cafea alexia Sunt cam leguma astazi ca m-am culcat tarziu aseara dar bine macar ca-i vineri. Am mai discutat si eu cu sotul aseara si el ar vrea mai mult sa mergem la Bucuresti sa facem inseminarea. Este un pic cam sceptic in ceea ce priveste confidentialitatea la Iasi. Il inteleg si pe el ca ii este foarte greu sa accepte faptul ca nu poate avea un copil al lui...Am zis ca merg la Omini sa vorbim sa vedem despre ce este vorba...ce analize imi mai da de facut si sa ma duc cu dosarul complet la Dracea poate ma si programeaza la urmatorul ciclu. Nu am rabdare sa astept asa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna fetelor!
eu deacum nu mai am noutati si nici nu mai fac nimic o perioada,nu stiu cit ,vreau sa ma detasez de toate,in ultima perioada parca totul sa rezumat doar la proiectul bebe
voi cauta raspunsuri la problemele mele ,daca a mai fost cineva in aceeasi situatie si daca au avut vre-o sansa cu stimularea

dar totusi ramin pe aici sa va incurajez pe voi si nu ma pot desparti ca imi sinteti tare dragi,faceti parte din viata mea

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

alexia,eu stiu ca anul trecut la Gynera o biopsie costa ceva in jur de 600e,dr Damian face mai mult biopsii caci zice ca sint mai sigure
acum am vazut la fete ca vorb de prof Feldberg ca el face punctii si sint mai putin dureroase ,dar nu stiu ce preturi sint
la Polisano cind am intrebat eu cica costa 10 mil cu internare de o zi...
se mai face la Centrul Medical Unirea la dr Cauni daca intri la Azoo poate iti raspund fetele care au facut biopsie,punctie

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

bytzinu te da batuta caci va veni si ziua in care vei fi mamica,sant sigura de asta,totul e sa crezi in sansa ta.stange banutii pt FIV si ai sa vezi ca va fi cel reusit!!!
in legatura cu IA ,ai perfecta dreptate,si eu am facut o oarecare statistica,sansele de reusita sant la primele,dar nu la a 6 a sau a 7 a IA.
tu cum esti,ti-a venit CM?eu inca astept!!!

Mergi la inceput

anamycum astepti sa-ti vina CM ,vezi ca vin la tine
fii optimista
mie nu mi-a venit inca CM caci miecuri seara am oprit duphastonul si mai dureaza
iti tin pumnii

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi eu zic ca inca mai sunt ceva sanse, pana cand iti vine cm mai ai sperante. Nu inseamna sa te imbeti cu apa rece, dar e bine sa iei in calcul si posibilitatea de a ti se arata la analize mai greu. AM citit acum cateva zile un mesaj scris de iuca in care povestea ca a facut bhcg in ziua 14 si i-a iesit ca nu ar fi iesit valoarea f mica si cand colo ea era gravi. eu asa zic, pana vine cm mai sunt sansesa speri la un bebe.
eu de cateva zile i coace am devenit foarte agitata, noaptea nu visez decat ca fac teste si ies 2 liniute. e a 2 a noapte din 3 in care visez asa ceva. NU stiu daca e semin bun sau rau....o sa aflu sapt viitoare, cert este ca nu mai am rabdare si tot ma racaie sa fac un test, dar am citit pe el ca abia de la ziua 14 de la conceptie arata ceva, deci....eu azi sunt ziua 11 abia. ceea ce persista in fiecare zi sunt durerile de sub burta, care imi dau sperante ca este ceva mic acolo care isi face de cap
va pupic pe toate si va doresc o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bytzi tu esti o lupatatoare oricum, daca crezi ca o pauza iti face bine go for it
diana tin pumnii

monty nu vrei sa faci si tu o incercare la gynera?

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Bytzi...noi trebuie sa facem o operatie de 2 in 1 : extirpare testicol stang si biopsie pe dreptul
Multumesc frumos de info

Mergi la inceput

aseara la stiri pe Kanal D a aratat Banka Crios din Danemarca -cea mai mare din Europa cica nu se plinge de criza,are f multe comenzi din toata lumea

diana,ia zi nu te mancara un pic degetutele sa faci un test,hai ca acum sint eu curioasa

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput