FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bitsy ,am asteptat rezultatul tau, chiar am sperat de data asta sa fie bine, cuvintele sunt de prisos ...asta e ne paste FIV ul pe amandoua, desi eu vineri fac IA dar asa sa fie facuta ca nu mai sper...
dar restul fetelor, nu dezarmati ca sunt si reusite din prima sau a 2 a

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Fetele am si eu o intrebare. Daca eu ma duc acum la doctor si se uita pe analizele pe care le am oare imi si poate face prima IA la urmatorul ciclu? Sau ma tine la monitorizari cateva luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzi ce sa mai spun . Daca ai incredere mai mare in FIV , sa faci FIV , pana la urma decat 2 inseminari ....
Iti doresc multa putere, sa o poti lua de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Diana hai tu cu o veste buna !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

yarrina,nu stiu cum e la Omni dar la Polisano,Gynera ,Giulesti stiu ca la al 2-lea CM poti face inseminarea daca ai toate analizele ok
apropo ai facute analizele premerg unei IA ?le avem trecute pe prima pag care trebuie

iaura,hei dar tu nici nu ai facut inseminarea si deja te gindesti ca nu reusesti?la tine e tot a6a deci va fi si ultima?adik chiar va fi ultimabafta multa ,iti tin pumnii,te mai urmaresc la celalalt sub
simonete

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Buna fetele,sunt primita si eu de voi pe acic?
Pe scurt sa-mi spun si eu poveste si astept sfaturi de la foi
Eu 27 sotul 31de ani,azoospermie ,a facut punctie ,i-am congelat spermatozoizii la dr.Matei la GENESYS,fac analize premergatoare FIV PRIMUL SI SPER CA SI ULTIMUL.
Sotul nu a urmat cu tratament naturist acum caut ceva pt.el am inteles sa i dau MACA ,OMEGA 3?

Se pregateste cineva pt.FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor.
bytzi sa te ajute Dumnezeu sa reusesti sa treci peste aceasta nereusita si strangi banuti pt FIV.
eu am zis azi ca daca Doamne fereste nu reusesc o sa vb cu mama sa ma ajute sa fac un imprumut in banca sa merg direct pe FIV. SIncera sa fiu nu sunt prea dispusa sa incerc sa fac iad-uri prea multe, mi se pare ca trebuie sa astept prea mult iar eu personal nu stiudaca voi putea indura atata timp si atata stre.Sa speram totusi ca DUmnezeu ma va ajuta de data asta si nu va fi nevoie sa recurg la FIV.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Domne fetelor , sunteti de apreciat zau am foarte multe de invatat de la voi, si nu numai medical sau experiente ci din taria si puterea voastra M-ati lasat fara cuvinte in cateva pagini citite de ieri pana azi.
Eu am fost la eco acum 2 saptamani si doc mi-a zis : "ovare ok, trompe ok, endometru ok, ovulatia produsa ieri". Acum am sa vreau sa ma apuc si eu de analize (le am facute de prin februarie) sa vedem cum mai stau , atunci am avut o infectie urinara ce am trata-o si a fost ok dupa.
Sa ne dea doamane doamane la toate putere si tarie sa trecem peste necazuri si sa privim inainte cu optimism .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

bitzy vreau de la tine sa nu-ti pierzi speranta pt ca eu cred ca DD are pt fiecare un plan in viata asta. Putere sa poti sa treci mai departe si sa speri in continuare in sansa ta. Stiu ca in aceste momente este foarte greu sa te remontezi, dar te rog sa te ridici si sa mergi mai departe, pt ca esti o luptatoare.
Vreau sa va spun ca azi mi-am facut programare pt control in data de 15 iunie la dr Ispasoiu la Sibiu. Sper ca acest nou drum sa-mi fie cu noroc si sa-mi vad si eu visul mult dorit, indeplinit.
diana multa, multa bafta si sa-ti vezi visul mult dorit, indeplinit
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

gabi,iti urez mult succes si sa nu mai ai nevoie decit de o inseminare

diana,nu dispera dragutza ,dar daca te gindesti si la nereusita e ok ,uite eu astea 2 sapt nu m-am gindit nici o clipa ca va fi asa,deja imi imaginam cum ii voi spune sotului ca sint gravidutza dupa bhcg si cit se va bucura ,cum se va bucura dr,familia,voi de aici...si mi-a venit f greu sa cred ca nu sint gravidutza ,mi-a cazut ca o bomba ,sufar f mult ,enorm de mult....nici sa fii prea optimista nu e bine ...
azi dim mi-am mai facut un test sure check ca il aveam luat ,sotul mi-a zis sa-l fac si apoi sa ma linistesc ,sa lasam un timp sa treaca si mai vedem apoi ce facem...

diana eu te sfatui sa incerci si a 2a inseminare daca nu va fi acum ,multe fete au reusit din a2a incercare
de fapt eu am facut un bilant pe la subiectele inseminare si am observat ca care reuseste din prima ,a2a incercare,care nu ..ajung la FIV ,nu prea am vazut fete care sa reuseasca din a5-10 incercare
mie mia zis si Ispasoiu ca cite incercari am facut pina acum faceam un FIV si poate reuseam din prima si nu treceam prin atitea esecuri(psihic vorbind),dar uite ca nu acceptam sa credem ce zic dr..

asa ca eu iti tin pumnii sa reusesti acum

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput