FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)
Raspunsuri - Pagina 6
dma2007 spune:
bytzi capu sus! nu te da batuta!
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic sa creasca mare
yarrina spune:
Imi pare rau bytzi Capul sus si mergi mai departe. Nu ne lasam noi cu una cu doua.
Unde pot sa citesc si eu povestea ta? Am vazut pe prima pagina cateva date dar as vrea sa stiu mai multe despre tine si despre fiecare dintre voi.
anamy spune:
bytziimi pare rau pt tine ,sincer,dar trebuie sa mergi mai departe.stau si ma gandesc ,eu sant cam in aceeasi oala cu tine,tu ai 7 IA eu am 6,la care astept rezultatul in cateva zile(prea mari sperante nu imi fac pt ca daca nu am reusit pana acum),si pe mine ma paste FIV.sper sa gasesti puterea necesara de a te ridica si de a o lua de la capat.
yarrina spune:
Fetelor imi dau seama ca lucrurile nu sunt atat de simple pe cum credeam eu. Dupa ce mi-am revenit din socul cu faptul ca trebuie sa fac IAD sau sa recurg la adoptie pt un bebe acum ma gandesc daca si astea vor reusi. Ce probleme pot fi pentru ca IAD sa nu reuseasca?
bytzi spune:
multumesc mult fetelor
Anamy si la mine este tot a 6 IA dar eu voi renunta la inseminari ,caci din spusele dr (am fost la 4 pina acum),din ce m-am documentat si din expierentele fetelor de pe forum mai mult de 6 inseminari nu-si au rostul
dr Ispasoiu mi-a zis de la a5a sa renunt,dar eu m-am incapatinat sa cred ca nu voi reusi cu inseminare si uite asa sau mai dus 50 mil numai de cind mi-a dat el verdictul FIV,daca il ascultam acum aveam ceva banuti strinsi pt FIV
eu nu vreau sa te supar dar eu zic mai bine sa mergi pe fiv daca doamne fereste nu reusesti acum ,iti doresc mult mult mult succes ,sa te ajute dumnezeu
yarrina,pov mea pe scurt azoospermie de cauza hormonal FSH 35 ,endometrioza la mine ,chisturi endo pe ambele ovare operate laparascopic in 2006 la Giulesti,acum FSH mare (rezerva ovariana epuizata si asta din cauza ca sa lucrat pe ovare ele nu mai functioneaza cum trebuie la numai 32 ani),6 IAD nereusite facute in 3 locuri ,
urmez FIV cind voi avea banuti ,de putere nu mai zic ,ca gasim sa ne ridicam si sa o luam de la capat pt ce ne dorim...
dar tu nu te gindi la asta ,daca te uiti pe listutza noastra vei vedea ca sint fete care au reusit din prima ,a2a IAD asa ca trebuie sa fii optimista ,daca tu nu ai probleme nu are de ce sa nu-ti reuseasca caci proba folosita este de cea mai buna calitate
hai ca o sa fie bine ai sa vezi
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
diana,sper ca tu sa vii cu un rez pozitiv sa mai inveselesti putin subiectul asta
succes si nu te mai stresa cu teste de urina ,fa bhcg ca ala e sigur
miine am sa-l sun si eu pe dr ,astazi nu pot vorbi cu el ca imi vina sa pling si el e un dragut ,numai vorbe de incurajare are
stiti ce mi-a placut la el,cred ca din toti dr pe unde am fost ,el a fost singurul care sa gindit si la bani,sa nu facem prea multe drumuri,sa nu mai irosim bani pe inseminari...si singurul care ne-a zis si l-am simtit ca-i pare rau prin ce trecem si ca e f dificila prob noastra ...cu donatorul...
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
yarrina spune:
Pana in prezent totul la mine este ok. Sper sa nu-mi gaseasca ceva acum cand ma duc la doctor. Esti o luptatoare bytzi!!! Toata stima pentru tine!! Uite cand vad cazuri ca ale noastre...ca al tau nu mai zic...ma intreb de ce viata este atata de nedreapta! De ce Doamne Doamne le da copii celor care nu si-i doresc si ii arunca sau omoara si pe noi ne chinuie asa?
bytzi spune:
yarrina,uite mai avem cazul lui dodo care are 11 iad nereusite si un FIV
si mai sint fete pe listutza cu multe incercari
asta depinde si de cum vrea dumnezeu
ce sa mai zicem...e greu ,sa ne dea dumnezeu putere sa putem merge mai departe
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
anamy spune:
bytziai perfecta dreptate in ceea ce priveste IA ,eu am 30 de ani,am inceput la 28,am facut primele 3 IA cu clomi,restul cu menopur,gonal si iar menopur.problema mea este ca nu obtin poliovulatie,dr meu zice ca sant inca la inceput si ca deocamdata nu sant caz de FIV(asta in cazul in care el aproape numai fiv face),toate 5 IA le-am facut dupa ovulatie,iar ultima acum inainte.am uitat sa-ti spun ca la a 4 IA am schimbat dr,pt ca primul dr mi-a recomandat dr actual,el nu se stia cu stimulare inj.voi mai continua cu IA pana cand considera dr meu.sincer am f f f f mare incredere in el,vad ca intradevar isi da silinta(ce sa mai zic ca nu accepta nici o atentie nimic).eu sant totusi o optimista,sant sigura ca anul acesta voi ramane graviduta,asa trebuie sa gandesti si tu ca va fii bine!!!
yarrina spune:
Off saracutele de voi. Sunteti de admirat cata vointa si putere aveti. Sa ne dea D-zeu la toate puterea asta. Eu imi pun toate sperantele in IAD. Inca nu am luat in calcul adoptia...stiu ca la noi birocratia ne omoara...procedurile dureaza ani intregi desi sunt atatia copii abandonati.