FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)
Raspunsuri - Pagina 3
bytzi spune:
yarrina bine ai venit in gasca noastra
si eu am fost la Gynera anul trecut prin iunie cu scopul de a face ICSI cu biopsie sotului, am fost la ambii dr Dracea si Damian dar nu ni sa dat nici o sansa...
eu zic ca e ok DR Dracea,e comunicativa si din punct de vedere profesional e ok ,e f aglomerata de aia te-a programat asa tirziu ,dar pt inseminare te va chema imediat la urmatorul CM
si am inteles ca luna mai nu lucreaza ca isi muta cabinetul
daca vrei sa te trec pe lista noastra de pe prima pagina sa-mi zici
mult succes
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
eva,ma bucur nespus ca ai mai trecut pe la noi
zi-mi cum te mai simti
si cum e viata noua care vrei s-o incepi?sper din suflet ca nu vei renunta la lupta,trebuie sa reusim si noi intr-o zi
stiu ca daca nu ar fi banii astia ,poate nu am renunta asa usor
dar sa speram ca va fi bine si pt noi si ca vom ajunge ziua cind ne vom tine bb in brate
mai treci pe la noi ca ne face placere
yarrina spune:
Buna dimineata,
Mi-am facut o programare la Iasi la Onofriescu pentru 13.05. Merg macar sa-si dea si el o parere si sa ne lamurim si noi mai bine ce presupune inseminarea cu donator. Si noi am sperat ca putem face FIV cu biopsie dar nu ne-a dat nici o sansa dr Damian. Ne-a impresionat la maxim profesionalismul lui, ne-a dat multe sfaturi, si am apreciat ca nu ne-a stors de bani. Putea sa zica ca incearca sa faca o biopsie...sa vada ce gaseste...dar nu. Sa-i dea D-zeu sanatate ca-i asa de cinstit.
Va multumesc din suflet ca m-ati primit in gasca voastra si daca vreti sa ma treceti si pe mine pe prima pagina ar fi super. Sa-mi spuneti ce date va trebuiesc.
Moniland spune:
bitzy, sa ai numai teste barza negative, dar un hcg mare si frumos. Pe unele teste tip barza scrie ca doar daca hcg are o concentratie > 100 se poate vedea pe banda. Iti tin pumniiiiii!!!!
27+Laura Ioana Irina Maria
dma2007 spune:
bytzi tin pumnii stransi
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic sa creasca mare
dma2007 spune:
yarrina citeste din urma daca poti am detaliat eu inseminarea cu dracea
si eu il apreciez la maxim pe dr damian e un om extraordinar
poti incerca altfel cu programarea: suni in z 1 si spui ca vrei o programare pentru monitorizare z 10 sau 11 pentru inseminare( si te programeaza)- tu sigur ai spus ca vrei programare pt consultatie...
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic sa creasca mare
alexia_ada spune:
Buna fetelor Ma primiti si pe mine aici cu voi ?
Am sa va spun pe scurt povestioara noastra si in urma discutiilor avute cu al meu sot vom ajunge la IAD cat de curand . Asadar :
- facut spermograma : azoospermie
- eco testiculara : testuculul stang trebuie extirpat din cauza unei formatiuni neomogene ce ocupa 3/4 si ce se extinde ( facem eco periodic sa vedem dezvoltarea ei sa nu ajunga si drpetul ce este perfect sanatos)
- in viitorul apropiat operatia de extirpare si o biopsie testiculara la dreptul si apoi FIV + ICSI
Sincera sa fiu...imi este foarte greu sa stangem acei bani si apoi sa vedem ca reuseste( asta in cazul in care gaseste in testicul)
Eu am facut toate investigatiile si totul este perfect ( vb doc " daca arunc un spermatozoid, ramai instantaneu" )
eu va pup pe toate si va tin pumnii sa avem numai reusite .
yarrina spune:
Da Dma2007 i-am zis pentru prima consultatie pentru ca vrem sa vorbim mai intai cu ea sa vedem exact despre ce este vorba la IAD. Intre timp m-am programat si la Omini la Iasi la dr Onofriescu. Ma duc la el sa vedem ce analize imi da sa fac. Eu deja majoritatea le am facute, hormonalele, HSG...si poate pana pe 31 iulie fac si prima inseminare. Oricum ma duc si la Dracea atunci si cu atat mai bine ca o sa am dosarul deja pregatit. Am vazut pe net ca lucreaza cu aceleasi banci ambele. Ce sanse am sa iasa din prima oare?
bytzi spune:
moni,dma,va multumesc din suflet,azi am dat singe pt bhcg ,miine pe la prinz am rezultatul
yarrinate-ai programat la dr Onofriescu la Omniclinic?
am sunat si eu acolo pe la inceputul anului cind a deschis centrul de fertilitate la Ominiclinic,deci si ei lucreaza tot cu banca de sperma Cryos din Danemarca,stiu ca o inseminare costa 850 ron + proba care cind am sunat eu si am intrebat a zis ca variaza intre 200-600e ,cam mult..acum depinde poate nu a stiut asistenta sa-mi zica
Pt inseminari am inteles ca e bun dr Onofriescu
mi-a suris si mie ideea ca ar fi fost mai aproape de mine ,dar nu am utut sa renunt la Polisano si mai ales la dr meu dr Ispasoiu caruia nu am avut ce sa-i reprosez...chiar nici la Gynera nu am intilnit dr ca la Sibiu,ma refer la atentia cu care fac inseminarile si cita importanta se da chiar si la o inseminare
succes la dr Onofriescu
am sa te trec pe listutza si cind te hotarasti unde faci prima IAD ne anunti ,iti tin pumnii
bytzi spune:
Alexia-ada,bine ai venit la noi ,ne pare rau ca te confrunti cu aceasta problema,am mai citit la Azoo despre tine...
e ok ca analizele sint perfecte ,poate bunul dumnezeu te va ajuta sa reusesti din prima...
daca vrei te trec si pe listutza noastra