FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)
Raspunsuri - Pagina 4
yarrina spune:
Dupa ce ma intalnesc miercuri cu el am sa va povestesc si despre costuri si despre tot. Incerc prima data aici, poate am sanse sa fac prima pana ajung la Dracea. Apoi mai incerc in alte parti daca nu reuseste.
Cum v-ati ales donorul? IN functie de ce?
bytzi spune:
yarrina,ti se va da o lista si vi-l alegeti voi
cu inaltime,greutate,culoare ochi,ocupatia,grupa,rh,etnie...
diana,unde ai disparut?ceva simtome?
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
ANITA75 spune:
Fetelor, sa va dau o veste buna, cine face inseminari s-ar putea sa fie gratis dar tocmai de la anu, a intrat dl Urban in leg. directa la OTV la matinal si a spus.
alexia_ada spune:
Bytzi multumesc frumos de primire . Da ma poti adauga si pe mine si daca ai nevoie de ceva date , te rog. Am sa fiu si eu de acum incolo aici cu voi sa ne tinem pumnii impreuna si sa reusim . Da la azoo am scris ca eram tare speriata de cum iesise spermograma, dar acum ca ne-am mai linistit umpic am putut discuta si sa vedem ce cale urmam . Si sunt ferm convinsa ca visele noastre se vor impli in cele din urma Bytzi iti tin pumnii stransi la rezultat. Testele de sarcina stiu ca se pozitiveaza cand HCG-ul este peste 25 .
tin pumnii la toate fetele sa fie bine
diana23ct spune:
buna fetelor. am cam tras chiulul azi. Nu stiu ce am de la un timp ca as dormi in continuu. Azi mi-am tot facut de lucru ca sa treaca timpul mai repede si sa nu ma mai gandesc atat la rezultat. Eu sunt bine, in afara unur mici dureri sub burta care sunt din cand in cand nu am nimic si parca simt ca obosesc destul de repede cand ma aplec sa ridic uriasul meu motan
bytzy te asteptam maine cu un rezultat cat mai bun la Bhcg. Luni dimineata ma duc si eu sa il fac si am zis ca o sa mai incerc un test de sarcina pe la sf saptamanii. Nu v-am zis sapt trecuta am facut o prostiuta, in nerabdarea mea in ziua 3 de la inseminare am facut un test care logic a iesit negativ
alexia_ada bine ai venit pe la noi, sper sa rezolvati repede pb si sa va indepliniti visul tu si sotul ta.
gabri-ela spune:
bitzy multa, multa bafta maine la rezultat si pumnii mei raman tare stransi pt tine si pt diana....o sa fie bine, o sa vedeti
alexia si Yarina bine ati venit in grupul nostru. O sa vedeti ca aici veti gasi raspunsurile la toate intrebarile voastre
Iuca suntem curioase sa mai aflam ce mai fac BB tai. Dar stai linistita si ai grija de ei, pt ca acum este o perioada foarte grea pt voi. Putere multa!!!!!
Pupici pt toate fetele
bytzi spune:
diana
pai tu esti mai nerabdatoare ca mineeu macar am asteptat z12
bytzi spune:
gabi,merci
ia zi ti-ai facut programare?
pt ce dr te-ai hotarit
diana23ct spune:
bytzi daca era dupa mine imi faceam prumul teste dupa o ora de la inseminare, asa nerabdatoare eram . nu mai stiu ce sa fac sa treaca zilele mai repede. M-am uitat la desene cu barbie, la filme, am facut prajituri, doar doar trec zilele mai usor si cand mai gandesc ca abia sunt in ziua 8 ma apuca disperarea.
pupici la toate fetele
alexia_ada spune:
Buna seara fetele
Bitzy si Diana va tin pumnii stansi pentru rezultatul la BHCG sa dea Doamne-Doamne sa fie peste 25
Fetelor eu am o cateva nelamuriri , daca cumva stiti ...
- punctie = biopsie testiculara?
- canalele ce pot fi infundate se pot vedea la o ecografie testiculara?
va pupacesc si o seara cat mai placuta sa aveti !