FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)
Raspunsuri - Pagina 13
yarrina spune:
Buna dimineata,
Eu cand ajung la doctorita voi fi in Z11. Ma va putea programa luna aceea sau va trebui sa astept urmatorul CM? Din ce zi trebuiesc luate pastilutele pentru stimulare? Daca analizele mele sunt bune mai este nevoie de stimulare?multumesc
bytzi spune:
diana,eu zic totusi sa faci o pauza intre stimulari,macar 1-2 cicluri
yarrina,pai daca se nimereste sa fii z11 si sa ai folicul frumos poate iti va face inseminarea luna aceea,mai ales ca ai anal facute si sint ok
stimularea cu closty(pastilute)se face din z3-7
dar poate tu vei avea folicul frumos pe CM natural si atunci vei putea face inseminarea
deci pina la urma te-ai hotarit dr Dracea ,nu?
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
bytzi cum o sa zica dr ca e mai bine asa o sa fac. merg pe mana ei, nu vreau nici sa pierd timpul dar nici sa ma grabesc si sa nu reusesc.
bytzi spune:
diana,eu zic sa vorb cu dr si sa faci si o histeroscopie inainte de a trece la FIV ,trebuie sa vezi daca uterul e ok
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
yarrina spune:
Da, merg pe mana lui Dracea. Am citit numai de bine despre ea. Miercuri am programare si la Omini dar merg doar sa se uite pe anlizele mele si sa-mi zica ce trebuie sa mai fac. Vreau sa am analizele complete pana ajung la Dracea sa nu mai astept o luna.
alexia_ada spune:
Yarinna mult succes. Cum imi ziceau si mie fetele cand le-am intrebat daca este nevoie de stimulare mi-au spus ca sansele cresc cand se formeaza mai multi foliculi.
Diana unde mergi sa faci analiza la sange?
Noi maine o sa mergem la doc cu analizele si eco-urile lui iubi sa vedem ce spune ( presimt ca tot operatie va spune )si imi este asa de frica de mor ....( sa extirpe un testicol...durerea mai mult pshihica este decat fizica )
acum sa vedem ....offf maine se hotarasc pasii si noi vedea si eu ce am de facut !
diana23ct spune:
bytzi nu cred sa am ceva la uter, pana acum dr mi-a spus ca arata f bine si uterul si endometrul. mi-a facut transvaginala si in ziua 1 si mi-a zis ca e f bine si e curat. o sa vb cu ea sa vad ce imi spune. multumesc frumos.
diana23ct spune:
alexia_ada eu analizele de sange mi le fac numai la medlife. am foarte mare incredere in ei.
va tin pumnii stransi maine si ma rog la Dumnezeu pt voi sa fie bine.
alexia_ada spune:
Diana sa sti ca si noi ce ceva vreme mergem pe mana lui "medlife" sper sa nu ne faca probleme si sa fie tot timpul facute corect .
mersi frumos Diana , am mari emotii sincer , dar sper ca or s treaca si indiferent ce va trebui sa facem , vom lupta !
diana23ct spune:
alexia_ada asa este, indiferent de rezultat trebuie sa luptati. eu va tin pumnii stransi si o sa fie bine pana la urma.
mie la medlife mi-a placut faptul ca analizele ies relativ repede si ai posibilitatea sa vezi rezultatele pe internet, nu trebuie neaparat sa te duci la ei sa le ridici.
fetelor inca o intrebare cat trebuie sa fie valoarea minima la bhcg ca sa fie sarcina?