FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)
Raspunsuri - Pagina 14
alexia_ada spune:
Diana eu stiu ca la unele clinici trebuie sa fie mai mare de 3 sau la altele mai mare de 5.
diana23ct spune:
fetelor am vb acum la tel cu dr mea ginecolog care este specializata pe radiografii si ecografii si mi-a zis sa mai astep o sapt si sa imi fac atunci inca un test de sarcina si analiza in sange si ma vede la spital la transvaginala. mi-a zis ca e prea devreme aum si sa nu intrerup medicamentele. asa ca pt moment stam pe bara si asteptam inca o sapt. mi-a zis ca pot fi insarcinata si inca sa nu iasa in analize, ca difera de la organism la organism.
yarrina spune:
Va multumesc pentru incurajare fetelor! Simt ca nu mai am rabdare....or sa mi se para ingrozitor de luni aceste 2 luni.
bytzi spune:
diana,bhcg iti arata clar daca este sau nu o sarcina
stiu ca odata ce iei duphaston nici nu iti va veni CM ,mie asa mi se intimpla...
poti sa fac bhcg cu toata increderea si in z14 sau 15 cind vei fi miine val trebuie sa fie peste 50
dodo,chiar nu mai treci pe la noi?
iuca,ce mai fac bebelusiisinteti bine?
inna,la fel si tu mai treci pe la noi,ce mai face baietelul?
dma,cum te simti?ceva simtome?
va pe toate
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
bytzi normal ar fi sa iasa si maine daca sunt sau nu, dar toti din jurul meu imi zic sa mai astept cateva zile, am o prietena care era patita, in sapt 7 de sarcina ei ii iesea testul negativ. sincera sa fiu imi face bine sa mai sper cateva zile, sa mai visez cu ochii deschisi, cmacar asa trece timpul mai repede pana la fiv. o sa mai fac un test de sarcina pe la sf saptamanii si luni merg si la eco. eu am mare incredere in dr ecografist, este o dr f cautata in buc si foarte buna si imi pun toate sperantele in ea. eu oricum reactionez mai greu la tratamente asa ca poate de asta nici in urina inca nu mi-a crescut valoarea bhcg-ului. ma mai gandesc, sa vad ce spune si sotul. va pupic pe toate
madibabi spune:
am primit rezultatele la analize poate sa-mi interpreteze cineva?
TSH 2.070 sunt facute in ziua a 2-a a CM
LH 3.2
FSH 6.03
ESTRADIOL 39.8
CORTIZOL 14.7
CHLAMYDIAD TRACHOMATIS IGG 0.367
CITOMEGALOVIRUS IGG POZITIV
CITOMEGALOVIRUS IGM 0.08
RUBEOLA IGG 71.5
RUBEOLA IGM NEGATIV
TOXOPLASMA IGG <4
TOXOPLASMA IGM NEGATIV
Astept raspuns
Multumesc.
diana23ct spune:
madibabi uitandu-ma pe analizele mele la intervalul de referinta iti zic cum cred ca au iesit. ar trebui pe analize sa ai si tu un barem deoarece am vazut ca difera putin de la un laborator la altul:
TSH 2.070 - bun
LH 3.2 - bun
FSH 6.03 - bun
ESTRADIOL 39.8 - bun
CORTIZOL 14.7 - eu nu am facut asa ceva, nu stiu sa iti zic daca e in intervalul de referinta;
CHLAMYDIAD TRACHOMATIS IGG 0.367 eu am facut in secretie, nu in sange, nu stiu sa iti zic cum este;
CITOMEGALOVIRUS IGG POZITIV - bun, inseamna ca ai anticorpi in organism
CITOMEGALOVIRUS IGM 0.08 - bun
RUBEOLA IGG 71.5 - pozitiva si e buna, ai anticorpi
RUBEOLA IGM NEGATIV - bun
TOXOPLASMA IGG <4 - bun
TOXOPLASMA IGM NEGATIV - bun
In afara de 2 la care nu am interval de referinta si unde te-ar putea ajuta fetele, toate analizele ti-au iesit foarte bine
madibabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana23ct madibabi uitandu-ma pe analizele mele la intervalul de referinta iti zic cum cred ca au iesit. ar trebui pe analize sa ai si tu un barem deoarece am vazut ca difera putin de la un laborator la altul: TSH 2.070 - bun LH 3.2 - bun FSH 6.03 - bun ESTRADIOL 39.8 - bun CORTIZOL 14.7 - eu nu am facut asa ceva, nu stiu sa iti zic daca e in intervalul de referinta; CHLAMYDIAD TRACHOMATIS IGG 0.367 eu am facut in secretie, nu in sange, nu stiu sa iti zic cum este; CITOMEGALOVIRUS IGG POZITIV - bun, inseamna ca ai anticorpi in organism CITOMEGALOVIRUS IGM 0.08 - bun RUBEOLA IGG 71.5 - pozitiva si e buna, ai anticorpi RUBEOLA IGM NEGATIV - bun TOXOPLASMA IGG <4 - bun TOXOPLASMA IGM NEGATIV - bun In afara de 2 la care nu am interval de referinta si unde te-ar putea ajuta fetele, toate analizele ti-au iesit foarte bine |
CORTIZOL 14.7-valorile normale sunt 5-25.
RUBEOLA IGG 71.5-am fost surprina la inceput cand am vazut aceasta valoare care este foarte mare fata de vaorile normale 5-10,sper sa nu fie vre o problema.
Urmeaza sa fac PROGESTERON,TESTESTORON,PROLACTINA,DHEAS .
diana23ct spune:
madibabi la rubeola igg inseamna ca ai anticorpi iar la mine pe lista de analize te incadrezi cu valoarea in intervalul de referinta