FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi multumesc mult de tot. Eu sunt aproape hotarata sa merg pe fiv in iunie. AM vb cu ai mei si o sa gasim o cale sa fac fiv, ori face mama un CAR, ori un imprumut la banca, gasim o metoda pana atunci. Eu inca mai trag sperante pt ca dureri de burta am avut in aceste 2 sapt de la inseminare in coace si poate pur si simplu nu a iesit pe test. Sunt hotarata sa merg pe fiv, pt ca asa cum ai zis si tu, costurile cu tot cu tratament la sibiu sunt destul de mari si decat sa mai arunc cu atatea milioane pt inca o IAD mai bine merg direct pe fiv. ma gandeam totusi sa fac zilele astea si o eco poate cine stie...
pana cand imi vine cm eu mai sper, ceea ce ar trebui sa faci si tu. Fiecare organism reactioneaza altfel si poate pur si simplu inca nu avem cantitatea necesara de bhcg in sange ca sa se depisteze sarcina, asa ca mai asteptam.
Iuca tu povesteai ca ai facut bhcg-ul in ziua 14 de la inseminare si ti-a iesit valoarea mica, dar tu erai insarcinata. Cam dupa cat timp ti-a iesit totusi in analize ca erai gravi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

diana in z14 de la inseminare mi-a iesit bhcg 108 si in z16 - 257. Pt 2 bebei sunt destul de micute valorile.
Poate totusi iese bhcg cu o valoare marisoara maine.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

iuca multumesc frumos. o sa fac si eu marti analiza de sange si sa speram ca o sa iasa bine totusi.

Mergi la inceput

fetelor bhcg-ul se face la orice ora din zi si nu conteaza daca am mancat sau am baut ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Diana ar fi bine sa te duci de dimineata la sange si fara cafea . Eu cand l-am facut, am sunat pentru programare si asa mi-a spus. Acum sper ca mai apuci sa vezi mesajul .
Tin pumnii stransi stransi pentru maine si sa fie un rezultat ca mai mare
Bitzy...offffffff, sincer nu am cuvinte pe care sa le scriu. Doar tu sti ce este in sufletul tau . Te admir sincer pentru puterea si curajul de care dai dovada
Fetelor la inseminare este neaprata nevoie de stimulare???
O saptamana cat mai usoara si plina de vesti bune sa aveti

Mergi la inceput

alexia_ada multumesc frumos. o sa merg maine dimineata pe nemancate atunci, cafea nu beau de fel deci nu-i pb dim punctul asta de vedere.
la inseminare se poate merge si pe cm natural dar scad sansele deoarece ai un singur folicul.
eu sincera sa fiu eram foarte increzatoare ca o sa fie bebe si ieri m-am cam descurajat cand am vazut testul ala. miercuri dupa ce iau rezultatul la analiza o sa sun la sibiu sa vb cu dr mea si sa vedem ce zice.AM facut rost de banuti pt fiv, mai imi trebuie pt tratament, poate fac chiar in mai dupa ce vine cm daca zice dr ca se poate si nu mai astept pana in iunie.

Mergi la inceput

dodo, bytzi, ce imi recomandati pt FIV, tot polisano sau sa merg in buc in alta parte? voi unde mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,nu vrei sa pierzi timpul deloc...
acum nu stiu ce sa zic ce clinica sa-ti recomand
eu inca nu m-am hotarit,mai am timp pina reusesc sa string banuti,credite nu am facut pina acum si nici nu vreau sa fac,asa ca astept si ma informez
ti-as recomanda in paralel sa te gindesti si la Gynera,dr Dracea,la clinica vorbesti altfel cu ea ,mie mi-a placut a fost comunicativa si f atenta ,nu te gindi cum a fost la Giuli unde e totul pe fuga,dar acolo ai de asteptat pina prin august pt prima intilnire si apoi FIV-ul
dar si Polisano este o varianta buna
si eu sincera sa fiu cred ca nu m-as obisnui sa ma duc in alta parte dupa atentia care mi-a acordat-o dr Ispasoiu,dar ma gindesc la dr Dracea ca are mai multa expierenta si cazul meu cam de asta are nevoie ,nu stiu oscilez intre cele doua
dar tu fiindca raspunzi la stimulare cred ca e f bine Polisano am vazut ca ti-a si placut de dr Mutuliga

hai poate vii cu un bhcg mare si nu mai ai nevoie de fiv
eu nu mai spersint in a 4 zi de CM

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dodo vad ca a disparut

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi multumesc frumos. esti o dulce ca de fiecare data.
asa este, nu mai am deloc randare, la mine cuvantul asta nu prea exista in vocabular, ma gandesc cu groaza ca s-ar putea sa ma tina pe bara o luna, mi se pare foarte mult timp. Din punct de vedere al banutilor la mine e putin diferit, ne angrenam in niste datorii mai ales ca sotul meu mai avea niste credite la banca, dar tinand cont ca banii ii iau de la mama pana la urma si nu mai apelez la banci, dobanzii si alte nebunii nu vreau sa astept. Sotum meu ar vrea sa asteptam sa strangem banuti, dar eu nu mai pot sta atata, vreau sa imi strang copilasul in brate, sau copilasii si parintii mei sunt la fel de nerabdatori ca mine, mai ales ca sunt singura la parinti si doar de la mine pot avea nepotei. Tatal meu de la prima monitorizare care am facut-o la sibiu deja isi calcula cand ar trebui sa nasc, deci iti dai seama...asta e e viata. sper totusi sa vin miercuri un rezutat bun la sange si atunci nu mai e nevoie sa apelam la fiv.
eu iti tin pumnii stransi si spor la stran banuti. abia astept sa te vad graviduta.

Mergi la inceput