Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
nikoliciule te pup ![]()
Laura 

Maine , daca am permisiunea , o sa il filmez pe Alex de Boo sa il vedeti ce frumos se da in topogan 

M-am topit dupa el
Poate ne invata si pe noi , astia mai mici 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nerantula spune:
Multumim tuturor pentru suport!
Iata, intreba cineva cum arata www.flickr.com/photos/30462666@N03/3502229816/in/set-72157616943807848/" target="_blank">roseola lui Gruia
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
gaia.nevia spune:
am tot vrut sa scriu dar neuronul a fugit cu ideea.
Nan3.
Cand era Teo mic, nu exista acest produs. Noi nu l-am incercat, si nu intentionez sa-l incerc nici la Radu.
O mamica spunea pe forum ca nu-i place cum se dizolva, alta parca cum ca nu-l bea copilul... detalii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136731
Anamona, Paula, m-ati facut sa ma gandesc la serviciu. Cum naiba de mi se face pofta la asa ceva?!?!
Feli,
. ne fusa dor de tine!
Babytza, imi pare rau de c...l tau!!! Ai grija, mami! Lovitura la noada se poate lasa cu pisu pe tine (o vreme... experienta de la ski
)
nikole, nikole! sa-ti fie de bine.
Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu
(22a10a2008), poveste despre inceputuri
Nausica spune:

F e l i c i a

e prima mea compozitie de genul asta, sa stii. acum ma pun sa citesc ce-ai scris
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
cristineescu spune:
Bitza, e clar ca nu-i prieste tratamentul. V-a vazut deja un dermatolog?
Noi am fost cu DA la vreo 3 iar de la primul am primit un tratament care ii uscase fruntea in asa hal ca zemuia.
Fugi la alt medic sa va vada.
Andy.p, ce draguta esti ca intrebi de noi cu apa. Pai uite, de 2 zile, adik de cand m-am plans eu la voi aici pe forum si de cand i-am cumparat copilului scaun de masa (high chair pt ada) s-a schimbat copilu meu.
Imediat cum am venit cu scaunul de la carrefour l-am pus in el si am desfacut un borcanel. Ma uitam la copil si nu-mi venea sa cred cum deschide gura sa caute mancare. Si la final a baut si apa, deh, ca omul dupa masa.
Iar azi in parc, cred ca s-a dat mare in fata Sofiei ca stie sa bea si cu biberonul a baut apa si din biberon.E drept ca tot faceam exercitii de ceva vreme.
Deci mancam si bem si mai nou avem si un dintisor. ASA MAI DA.
Preety, hihihi, hai ca cu dopu nu am incercat. Bine ca bea. Da' Gogosaru nu se mai trezeste pt tzitizi noaptea? Pai f bine ca ii dai biberon ca se mai hidrateaza. Nu transpira in somn?
Harri, saracu, bea acum din orice ii dau atata am stat pe capul lui: biberon, pahar, canuta cu cioc din care am scos supapa si ii curge in gura.
Sunt bucuroasa ca am depasit etapa asta. Tot nu stiu de la ce a fost. Sper numai sa nu mai trecem inca o data prin asta.
Bitza, tot DA aveti si voi? Ca la noi a dat rezultate Exomega, dupa ce am incercat Mustela, Lipikar si inca una, nu mai stiu. Referitor la detergent pt sensibilosi, noua ne-a mai recomandat un medic sapun de marsilia. Am luat si zace in baie. Noua ne prieste f bine soarele la DA.
Baby_boy, venim sa ne dati lectii la mancat si noi va invatam cum e cu apa 
300, felicitari pentru dintisor. Cica cine il vede primul trebuie sa-i cumpere ceva frumos.
Andy_galro, deci a iesit pana la urma. Felicitari!
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
andy.p spune:
Ada si atunci ramanem pe Nan2,sau cum se procedeaza?![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
ada aaaa deci de aia ma pisuleam eu dupa ce cadeam la ski???
Hmmm ce bine ca mi-ai zis, acum ma dau doar cu sania, sa-mi feresc cuculeana lugojeana
Deci m-a spart faza !!!![]()
Cred ca noi daca stam prea mult impreuna ne sushu pe noi sau una pe alta
de atata ras...
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici nausica wow Zakynthos, si eu ma plangeam de un drum pana la munte cu Kiki.Dar stiu ca aveti nene un itinerariu lunggggggg dar frumos rau.De unde luati ferry ul? |
Iti dai seama ca si eu am emotii, ca n-am iesit pina acum din Bucuresti cu Cipioata. Dar o sa exersam pina atunci, pe distante mai scurte.
Ferry-ul il luam de la Killini, cel mai apropiat punct de Z.

Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Nausica noi am bagat izoprenul in casa, l-am spalat bine si l-am lasat la uscat pe balcon vreo zi-doua. Nu a mai mirosit dupoa aceea. Bilutele le-am luat din Auchan - 100 bilute 40 ron. Acum au bagat si piscinuta cu 50 bilute si piscinute simple. Merita sa dai o fuga sa vezi ce au acolo. Poti sa imi trimiti si mie detalii legate de cazare unde mergeti voi? Noi tot in Grecia vrem sa mergem si as vrea sa merg undeva unde e ok dpdv al curateniei. Loc linistit suna perfect pt noi |
Izoprenul meu se depresurizeaza deocamdata pe balcon. O sa-mi fac curaj sa-l iau de git si sa-i fac de petrecanie in cada.
Despre restul, ai PM.
Nausica si Ania
poze