Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 18
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Boo Nausica eu am vazut piscine de dimensiuni diferite, de la mic minuscul la maaaare la Metro. Am fost chiar sambata acum. Asa ca daca vrei sa iei poate gasesti acolo mai ieftin. |
Merci mult. O sa dau o tura saptamina asta. Oricum trebuia sa ajung si la Ikea, asa ca fac o combinata.

Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
piolica spune:
WOW,WOW,WOW,WOW! Felicic, ce surpriza! Multe 

si ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pentru tine! Moama ce te-am mai asteptat, pindeam forumul, ca poate, poate o sa scrii ceva. Pupam pe Falkone mincator de urda! 
Mamica fericita de bebelina Elsa
gaia.nevia spune:
Laura, nu stiu sa-ti zic...
Sper din suflet sa nu fi modificat astia formula la 2. Ci doar s-o fi inventat pe 3... in fine...
daca 3 e de la 10 luni, si Junior de la 1 an, o fi asa grav daca doua luni mananca tot 2, sau o luna 2 si o luna junior?
Noi papam nan2 de la 4 luni jumatate, la sfatul pediatrului.
Nikole, Nikole, iar te tii de goange!
si tie.
Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu
(22a10a2008), poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Cristineescuma bucur ca sunteti mai bine si ati inceput sa papati si sa beti apa..
ptr dintishor.
Ada si noi tot pe Nan2 de la 6 luni...nu cred ca e asa mare tragedie sa ramana asa,mai ales ca pana se obisnuieste cu noua formula dureaza..multam de raspuns
...aaaa si dupa 1 an ce facem?
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
| citat din mesajul lui cristineescu Deci mancam si bem si mai nou avem si un dintisor. ASA MAI DA. |
Ce anunt e asta Cristina ????

Ntz..ntz..ntz...uite aici cum se face :
Hari are un dintisor !!!! 
Cristina, felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Si ma bucur mult ca papati si beti apica

V-a priit intalnirea cu Sofia din parc, v-a dat gata cu palarioara ei 
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
gaia.nevia spune:
bravo Hari!!! pentru dintzoc, dar mai ales pentru ca n-o mai tii pe mami sub tensiune, si papi si te hidratezi.
Laura, dupa 1 an, Junior. Sau Humana, sau Parmalat, gata "ud" (adica nu e lapte praf)...
Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu
anamona spune:
Ada stai cuminte acolo ca stai bine.....nu e nicio fericire, e doar un compromis....eu la bb2 stau clar 2 ani acasa.
Bucura-te de clipele astea ca nu le mai intalnesti....
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui anamona Ada stai cuminte acolo ca stai bine.....nu e nicio fericire, e doar un compromis....eu la bb2 stau clar 2 ani acasa. Bucura-te de clipele astea ca nu le mai intalnesti.... |
Sa traitzi, am inteles!
Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu
gaia.nevia spune:
Tocmai am primit mail de la "desprecopii" cu titlul "apropiati-va de copii prin povesti".
Si ma intreb si eu, oare cand o sa-i pot citi povesti lui Teo?! Ca nu vrea si pace. Ori e Toby, cu istoria romanilor, ori un film... dar sa ne vada cu o carte, ti-ai gasit, sare pe noi si da-i la rasfoit, nici gand sa stea sa asculte povestea.
Azi l-am adormit enumerand statiile de metrou de la Pipera la IMGB si retur, cu toate peroanele lor, cand pe stanga, cand pe dreapta.

Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu