Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
A scris Feliciiiiiic!
A scris Feliciiiiiic!! 
Mmmhhhhuuuuaaaa!
mmhhhhuuuuaaaa!
mmhhhhuuuuaaaa! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Paula-Laura spune:
Seara buna!
Am trecut cu bine ziua de azi: Mihnea, mama si cu mine
Pana si al meu sot a supravietuit
Dar am hotarat de acum inainte dc suna nul acasa sa il annte si pe celalat, nu de alta dar mama a zis ca toata ziua raspunde la telefoane, nu mai are timps s aiba grija de copil :))
La birou a fost ok, mi-au zis sefii sa sa socializez si sa ma apuc de treaba de maine(foarte draguti ei asa de felul lor :)) Asa ca azi am vorbit cu mai mult adulti decat in ultima luna si mi-am stresat colegii care aveau treaba, evident
Anamona 

sper sa gasesti o bona potrivita cat mai repede! Eu am mare bafta cu mama.
Babytza un camp intreg de floricele pentru tine 

Esti incredibil de atenta si draguta, ca intotdeauna 
Laureta la munca e ciudat... trebuie sa folosesc cuvinte multe si sa mai vorbesc si in engleza. Bonus de recuperat ceva proceduri
Sper sa ma integrez repede.
Nausica noi am bagat izoprenul in casa, l-am spalat bine si l-am lasat la uscat pe balcon vreo zi-doua. Nu a mai mirosit dupoa aceea. Bilutele le-am luat din Auchan - 100 bilute 40 ron. Acum au bagat si piscinuta cu 50 bilute si piscinute simple. Merita sa dai o fuga sa vezi ce au acolo.
Poti sa imi trimiti si mie detalii legate de cazare unde mergeti voi? Noi tot in Grecia vrem sa mergem si as vrea sa merg undeva unde e ok dpdv al curateniei. Loc linistit suna perfect pt noi
Nerantula bine ca stiti ce e si bine ca e o forma usoara!
Lidia mi-a zis mama ca v-ati socializat azi in parc. te-a terorizat?
Ca e terorista la descusut oameni 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Boo spune:
Nausica eu am vazut piscine de dimensiuni diferite, de la mic minuscul la maaaare la Metro. Am fost chiar sambata acum. Asa ca daca vrei sa iei poate gasesti acolo mai ieftin.
Si noi mergem in Grecia, dar in Mykonos si cu avionul. De abia astept .. cu toate ca ma gandesc cu groaza la drum. Ce sa dau eu sa suga unui copil de 10 luni in avion ?? Aveti idee? Suzeta se pune ? ![]()
andy_galro spune:
nikolici sa stii ca nu era un repros...era o glumitza
...si ma bucur ca te-ai distrat...lasa ca nu ne strica o distractie din cand in cand chiar si daca e numai o data pe an
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babytza spune:
Buna seara si de la noi 
Feliiiiii ce m-a bucurat mesajul tau 

Astept poza de la tine pentru clip
Saptamana asta promit ca o sa vin iar peste voi in parc , doar sa prind o zi cu soare , ca azi ne-a cam plouat , dar nu am plecat acasa...am ramas in foisor pana s-a linistit si piciulica a fost tare cuminte ![]()
Eu tocmai era sa dau coltul....din cauza tigarilor ma duceam....
dar asta fiindca le uitasem in buzunarul de la carucior si m-am dus acum sa le iau si am cazut pe scari...mi-am rupt cu..l in ce hal am cazut 
Noi ne pregatim cu maraiala de rigoare de dintisorul 3
Primii doi incep sa se vada bine, mai ales cand urla 
Nausica lasa maica, nu te plange , ca o sa va prinda bine ajutorul soacrei ![]()
Laureta ma bucur ca scapati de pete
Multa sanatate galuscutelor
Si eu rad acum de faza cu legatul, dar atunci nu prea m-a amuzat. Daca le vedeai fetzele celor din parc....cum susoteau....![]()
Miruna 

ma bucur mult ca azi v-a sarit febra , poate ati scapat de ea 
Dya astept poza cand ai timp sa o trimiti.
Eu nu stiu nimik de Nan 3....
Moni eu nu stiu cu ce sa te ajut, imi pare rau 

Nerantula muuuuulta sanatate si rabdare sa rezistati in casa pana trec bubitele 

Bitza voi cum sunteti ???? 

Lumi pupam hunii 

si avem grija sa nu ii muscam din greseala cu dintzocii ![]()
piolica si tu in grupul mofturosilor ????
Sper sa isi revina repejor 
Paula ma bucur mult ca a decurs bine prima zi de munca
Te pup si iti urez sa ai zile cat mai scurte si mai usoare la muncile campului ca sa ajungi repede la puiut 

Mi-ai umplut casa de flori ![]()
Oana solutia la problema cu piciul in avion e tare simpla...cum ce ii dai sa suga ???? Tzatza maica , tzatza 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Nikolici ma bucur ca te-ai distrat asa de bine
parca te si vad cu rochia rupta....si dansand ca bezmetica
Hi hi hi 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
anamona spune:
Nerantula, Muuh si Anca multa sanatate puiutilor sa se faca repede bine

Paula ma bucur ca decurs bine prima zi de lucru...de acum s-a spart gheata o sa fie din ce in ce mai bine.
Asa e cu telefoanele ...mai subtire....am experimentat si noi aceiasi problema.
Iti doresc acomodare rapida, sa recuperezi repede si sa stai cat mai putin la job
Sabina asa deci...s-au stricat telefoanele....
babytza spune:
Ada foarte frumos ai scris acolo povestea celor doua doua paturi
si imi place rau catzelul 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
nikolici spune:
babytza ce mai conteaza c_rul daca baietzelul are 2 dintzoci si al treilea pe vine???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
Buna seara si de la noi...am avut o zi plina asa ca degeana am incercat sa scriu cate ceva,ramanea tot neterminat asa ca am lasat-o balta...acum dorm toti asa ca in sfarsit am citit si pot scrie si eu ceva![]()
Babytza noah deja vine dintisor nr.3??
Imi pare rau ca ai cazut
Nikolici deci am
...ai un stil demential.
Feli
ma bucur tare ,tare ca ne-ai scris
ici tie si frumosului.
Lauretaincet ,incet scapati si iesiti iar afara..cred ca de abia astepti
Muuh ma bucur ca sunteti mai bine
Dya
si
sarbatoritului...da asa e se trece pe Nan3,da nu mai stiu din ce liuna,,,scrie pe cutie parca.
Nerantulaasa mi-a facut si Andy ,cand era mic..inca cateva zile si scapati
Bitza ma bucur ca va trece cu crema de galbenele
Lumiazi am fost in orasa si numa mamici cu gemeni am vazut..si-mi zice Andy ca le-ar trebui carucioare separate,unul sa-l impinga tati si unul mama![]()
Piolica
am mofturoasa...noi suntem cu un picior afara,asa ca...
Paula,Anamona mult succes mai departe si cat mai repede si mai mult timp cu puii![]()
Andy_g,Boo,Nausica,Anca,Denisa,babyboy
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei