Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piolica, dupa mine ce descrii tu acolo e clubul 'celorlalti'..ca mai greu e sa mananci decat sa nu mananci...sau cel putin asa e la noi.
Dar sa ramai zen

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Resuscitare de pe pagina 2, ntz, ntz, ntz

Mai e cineva in clubul alaptatilor exclusiv?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am vazut 2copiifrumosilamasa!!!!!!!!

fug la hunilor

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula noi. Azi noapte si astazi toata ziua nu a mancat decat tzatza. Nici macar nu a deschis gura sa guste altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Nerantula noi. Azi noapte si astazi toata ziua nu a mancat decat tzatza. Nici macar nu a deschis gura sa guste altceva.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Aa, pai e de asteptat asta, ca e bolnavior
Si chinuit cu tot felul de seringi cu yacuri
Mai aveti febra?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nu sughitam eu, doar fi-miu La ora aceea era la intalnire cu Miruna de Mommymagda, Ne intalnisem in parc. Si eu eram gatita,nene, de intalnire cu preafrumoasa-mi nora, ca o soacra mare, aratam ca pentru Brancoveanu: cu toace (venisem de la birou si mi-am preluat cupilul in parc)Nu degeaba ne-a dat nenea ala chitara, suntem de-ai lor, asa, mai gipsy
Va pupam si va iubim, v-am citit tot timpul, pupici lui Gruia sa depaseasca roseola si lui alexei, sa nu o mai incalzeasca pe mami ca o soba(sa-l lase pe tati)
si dintre subiectele discutate:
Bataia: Bataia lui Ursulin este rupta din Rai, (Ursulin este un ursulet din plus,dulce foc, cu care doarme Vladutz.)Il apuca cu o mana si cu alta il trozneste de-i sare plusul si este concentrat si incruntantat la el,isi suge si buza Ce-o fi mai departe, oi vedea deocamdata asta-i situatia, pe mine nu ma bate,inca, doar ma musca, cu toate ca nu avem dinti. Da' mi-a soptit o pasarica ca soricelul Babytzei are doi. Voi ce stiti, ati auzit ceva, a rasuflat ceva in presa? La fel si de Andrei de andy-galro, a indus-o pe mami in eroare si pana la urma, l-a dibuit
babyboy: eu cred ca trebuie sa cresti un pic cantitatea, Vladut papa dimineatza 1mar+1banana+4 biscuiti de la Nestle. Astept roshiile, dar asta este adevarul.
laureta: io credeam ca o sa fiu prea batrana sa mai mer cu fi-miu in club. Dar cu Bianca merg la anu' frate, cum vrea s-o stearga
Si noi ne chinuim, le facem case, averi si ei vor s-o taie de langa noi la 7 luni luma. Unde om ajunge? dalmatianul (fost)
gaia.nevia: sa-ti traiasca barbateii(barbatii, nah), sunt niste scumpi cei mici sa stii ca se gasesc si pampersi pentru adulti, eu as avea nevoie daca as fi in locul tau)
dyanira: ma bucur ca lui Andrei i-a placut in vizita, pupam dintzosul
nausica: ce-ai facut cu izoprenul? mai pute?
giulianna: sa-ti fie de bine plimbarea! Cu oareshce invidie am privit postul tau, marturisesc
300: tot nu pricep ce cauta tati in blender. Nu-i statea mai bine cu tigaia de clatite in mana, hm?
anca: si pe 'pretioasa mica' la mancare
mimihoo: am admirat fotografia, superba, o fotografului
lumi:am hunii plimbareti si pe mamica la patrat!
nikolici: io cred ca tu de fapt ti-ai rupt tocurile de la atat dans, ba cred ca si mesele si acum ne iei pe noi la mishto.Recunoaste ca te-ai distrat si gata, ca suntem femei mature si intelegem
Sper sa treaca galma
tzitziri,piolica claudina, bitza,nushulica: multe si multi galbejiti

cd: sunt sigura ca Mikul isi ia revansa, nimic nu ramane neplatit in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

despre noi, mai pe larg:
papam urda in loc de branza cacica, urda o face mama si este super buna(nu am sunat doctorul sa-l intreb daca avem voie, dar avand in vedere ca urda se face prin fierberea zerului ramas in urma fierberii branzei (moama, ce exprimare, eu cred ca-i Kosher. Si ne place si api mirosim ca la stana, chiar si dupa baie, ca noi nu ne spalam pe dinti ca Alex de Boo.

Spanacul simplu este moartea caprioarei: mananc si plang, mananc.... Il mananca de foame, dar nu ii face placere.Si am hotarat sa nu-i mai dau decat atunci cand vo putea sa-l fac ca la carte, dupa un an, cu un pic de ceapa calita, ou(si albus) si ceva suc de rosii. Pana atunci ii pun in piuree, cate un smoc, doua. I l-am dat cu galbenus si un pic de ulei de masline, nu este

Traiasca biscuitii! Ar roade toata ziua, ce conteaza ca pe la noi prin casa poti gasi cate drumuri vrei Pana si ta-su, cand ii las un pic, incepe: Ce nu a mai papat baiatul demuuuult? Ghici ciuperca ce-i: biscuit. Si-si face de lucru cu el pna se inmoaie si tu iti faci treaba Sun buni de rontait cei de la Hipp, dar sunt prea mici si atunci ii dau Petit beurre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

felicia ...ma bucur mult sa te citesc

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

muuh am facut toate cele mentionate de tine, mai putin cu pusul buza soatzei, caci dc il apropii de mine in zone erogene, se lasa cu altele si chiar nu aveam, am chef de astea acusica.Sunt in carantina un fel de covalescentza.

andy galro eu am vrut sa merg la nunta pt ca miresica verisoara e ca si sora mea,La oricine altcineva nu m-as fi deplasat.Crede-ma!!Sacrificiul este imens cu un bb mic mic.

nerantula pup baiatul bolnavior ca sa se fc repede bine

babytza bine te-am gasit :d

ancule ce casa de piatra mi-as dorii eu :d.Imi pare tare rau si nici nu stiu ce sa-ti zic cu criza asta, caci si pe noi ne cam afecteaza involuntar

denisa deocamdata amic.cu greu ne vom revedea :d

babyboy pt supica exista resou si te pui pe gatit in vacantza.intr o zi renunti la plaja si astepti sa ti fiarba toate cele

nausica wow Zakynthos, si eu ma plangeam de un drum pana la munte cu Kiki.Dar stiu ca aveti nene un itinerariu lunggggggg dar frumos rau.De unde luati ferry ul?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

felicic ma bucur si eu mult ca ne-ai scris.Este vreo sarbatoare???Daca da, atunci sa fie in fiecare zi sarbatoare de asta.

Cu nunta, cum am scris mai sus nitzel, daca nu imi facea placere sa ma duc nu ma duceam nene.Dar m-am simtit ca pe vremuri, numa ca difernetza a fost ca atunci bagam ceva la bord sa ma ridic in ridicolul meu de dans rusinos iara acum doar cu multa cola ca sa rezist, zici ca eram nebuna pe ringul de dans.Baga astia alcool mai nou in cola?
M-au rupt toate horele alea...a fost o atmosfera incendiara si nu alta, la un moment dat m-am urcat pe scaune sa dansez dar am zis totusi sa ma asez ca erau altii pe mese si cam trotilatzi asa putzini dezorientatzi si am zis macar sa fiu pe "pamant" daca urmeaza sa prind vreun mesean.
Mi-am injurat rochia ca nu puteam sa scot mamela la copil, nu mai mentionez ca am rupt-o exact in V-ul de la sani in incercarile disperate de a face loc sanului.
In concluzie DAAAAAAA m-am super distrat si noroc ca soatza a fost intelegator si a stat cu Karinutza intr-o camera.El nu e cu parangheliile astea.
Oricum nici eu nu voi mai fii cel putzin un an!!!Ma intreb si eu cum sa nu fac galma, daca sar la hore, batute si altele cu sanii angorajati???E normal, dara ma fac eu bine.
In rest incerc sa ma linistesc la creierasi asta, daca idiotii de vecini de sus alias manelistii termina cu spartul gresiei si faiantzei.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput