Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
luminita2008 spune:

...cu intarziere:
La multe lunite Irina de clau geo, Andrei de Dya, Dragos de Babymom!!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Mi-e dor de Feli si de Falkone....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Mi-e dor de Feli si de Falkone.... Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
si mieeeeeeeee
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
dyanira spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 Mi-e dor de Feli si de Falkone.... Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Si noua...........
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nausica spune:
Si mie mi-e dor de Feliciaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
gaia.nevia spune:
si si si si si miiiieeeeeee!!!!!
Feeeeeli? Sughiti?
Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu
(22a10a2008), poveste despre inceputuri
Nausica spune:
Ada, care va sa zica tu esti aia cu piscina!!! Te-am prins! Da, da, jucariile alea erau ale MELE. Te rog sa mi le dai imediat inapoi, parintii mei si acum te mai cauta.
Merci ca mi-ai confirmat feelingul cu piscinutza, ca e de baza.
Si, mai, nu glumi cu lucruri sfinte. Eu chiar credeam ca le-ai luat baietzilor catzel.
Andy_galro, am pus si eu ochii pe colacul acela Jane, dar mi se pare enoooorm de scump. Come on, e un colac. L-as folosi 10 zile!
Uite, daca vreti, ne adunam mai multe care merg la mare anul asta cu prichindeii, in perioade diferite, si facem niste achizitii din astea pe care sa le folosim in comun.
Eu ofer cu mare drag orice am luat pt Ania, dupa ce ne intoarcem (1 iulie).
Miruna, merci de pontul cu costumul de protectie UV. Iarasi, sper sa nu coste o avere, ca altfel o sa stea mindra mea fain frumos la umbra.
Baby_boy, mergem in Grecia, in Zakynthos. E un loc in care mergem de ani de zile. Nu are nimic special pt copii, dar e pe malul marii si linistit si exact ce ne trebuie anul asta, pt Ania. Mergem cu masina. Pe drum o sa pape din borcanel, acolo avem bucatarie cu tot ce ne trebuie, deci nu va fi o problema. Atita doar ca va trebui sa-i iau de aici cartofi dulci, dovlecei, dovleac, pastirnac si ce mai papa ea, ca nu sint sigura ca gasesc acolo. Dar cum ajungem i le prepar si i le congelez, ca sa am pt toata luna.
Ieri am primit o veste despre care inca nu-mi dau seama daca e buna sau rea. S-a hotarit soacra sa vina cu noi. Ne-am rugat de ea din ianuarie, ea nu si nu, si deja de vreo 2 luni ne obisnuisem cu ideea ca mergem doar noi trei. Acum, brusc, s-a hotarit ca vine.
Oops! Mi-a scapat emoticonul asta.
Nerantula, il pup tare pe Gruia, sa se faca bine cit mai repede.
Va pup pe toate si multumesc pt feedback.
O sa fac si eu cercetari si dau de stire ce-am mai gasit/aflat.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
piolica spune:
hello, hello!
se intra greu in clubul mofturosilor, trebuie sa ma inscriu cumva, sa platesc abonament si alte alea, ca Elsa m-a zapacit!!!! Vrea si ea!!!! Moama ce m-a enervat zilele astea, eu stiam ca limba este cel mai puternic organ, dar nu mi-am imaginat niciodata ca un bb de 7 luni juma are o asemenea forta! Si asta numai la legume, de fapt la o combinatie de legume cu carne, ca daca-i dau fructe sau iaurtel deschide gurita ca o vrabiuta. Ea nu a fost niciodata fan legume, insa atit cit minca, eu eram multumita. Asta e, se pare ca nu mai vrea nici macar cantitatile alea infime pe care le ingurgita cu sila pina acum. Cine iese din club ca sa o bag pe Elsa???? ![]()
Felicic, si mie mi-a dor tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de tine si de Falkone!
Pupam toti bebelusii bolnaviori si pe mamicile lor greu incercate.
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
Piolica, cu parere de rau (pentru noi) te anunt ca nu putem ceda locul Elsei in clubul mofturosilor.Ne tinem tare pe pozitii!
Dar locuri cred ca mai sunt, fara sa dati pe nimeni afara
..sau trebuia sa zic 
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
piolica spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Piolica, cu parere de rau (pentru noi) te anunt ca nu putem ceda locul Elsei in clubul mofturosilor.Ne tinem tare pe pozitii! Dar locuri cred ca mai sunt, fara sa dati pe nimeni afara ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
ma gindeam ca e un club asa elitist, ca e greu de intrat, asa ca in romanele alea englezesti, unde numai barbatii aristocrati aveau voie, unde-si savurau coniacul linistiti si-si fumau trabucul linga semineu dezabatind subiecte fierbinti, fara sa fie deranjati de intrusi, dar se pare ca nu e chiar asa??? wow, ce fericita o sa fie mofturoasa mea!!!
fetelor, ne luam de minuta, asta e, eu incerc sa ramin zen, macar maninca fructe si iaurt, asa ca nu ma pot plinge foarte tare.

Mamica fericita de bebelina Elsa