parul...dintr-un loc ...jenant
Am o problema mai jenanta
. Foarte jenanta, de fapt. Eu sunt bruneta cu par negru peste tot :( Inclusiv fata, sani, peste tot trebuie sa ma epilez. Dar...am par si in nas. STiu ca toti avemn, dar al meu e negru-negru si firele sunt lungi si groase. Le mai tai cu forfecuta, dar tot arata destul de urat
Odata am incercat si le-am smuls. OMG!!!! Asa durere n-am avut niciodata!! Cred ca nici nasterea nu e asa de rea!Si pe deasupra, mi-au crescut foarte repede inapoi. Nu le mai pot smulge, asa durere nu mai pot indura :( MAi ales ca stiu cat de repde o sa-mi creasca inapoi. Ce altceva as putea face? MAi e cineva care are problema asta? Cum o rezolvati?
Raspunsuri
bb_yasmi spune:
hi hi....de cand am facut rinoplastie si eu am aceasi problema.....probabil e mai scurt nasul si de aia se vad la mine....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
rory76 spune:
Eu doar cu penseta...doare de-mi dau lacrimile, da' ca sa fac...parca nu m-as da cu ceara pe-acolo...si cu forfecuta tot se vad...bine ca nu-s prea multe!![]()
![]()
"sky is the limit!"
kokiy spune:
Eu acum stiu ca fac reclama,da' vreau sa va ajut
...sotul meu are asa www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Aparate_de_tuns/Philips/Aparat_de_tuns_parul_nas_slash_urechi_Philips_NT9110" target="_blank">ceva ...nu l-am auzit sa urle cand il baga in nas
...nu stiu exact cat de eficient este ca timp,cat de repede creste parul la loc...n-am stat sa vad de cate ori pe saptamana isi baga chestia asta in nas ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
rhoneea spune:
Parul ti-a crescut mai repede si mai des pentru ca il tai.
Stiu ca e ingrozitor de dureros,dar incearca sa-l smulgi cu penseta nu-l mai taia pentru ca se va indesi si mai mult.Nu vor creste la fel de repede daca folosesti penseta.
Cand smulgi firul de par,incordeaza nasul si foloseste ambele maini.Cu una ridici nara si cu cealalta pensezi.Va fi mai putin dureros.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
rhoneea spune:
Koky,aia e masina de tuns parul din nas la barbati.Nu e recomandat pentru femei.Taie din par nu il smulge din radacina ceea ce nu e bine pentru o femeie.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
codrina13 spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Kokiy, ce face "masinutza" aia pot face si cu forfecuta, ca doar taie, deci mare lucru n-am rezolvat.![]()
rhoneea, dupa ce am smuls parul cu penseta a crescut inapoi f repede, asta nu are legatura cu faptul ca l-am tuns inainte.e normal sa creasca repede dupa ce e tuns, dar sa creasca asa de repede dupa ce l-am smuls cu penseta...
sa rabd durerea aia groaznica asa de des 

am sperat ca exista si o alta solutie, dar vad ca tot penseta ramane...numai ca nu prea mai am curaj de operatiunea asta![]()
goldi spune:
Mai fetelor, voi chiar vreti sa va chinuiti ?!
Folositi masinuta aceea de tuns parul din nas si gata. Parul nu se indeseste, ca nu are cum, se poate ca firele sa creasca mai groase, adevarat, dar va puteti tunde mai des si cu asta basta!
Si eu folosesc, am o nara usor asimetrica si uneori mi se pare ca parul se vede inestetic si dupa vreo 2 ani de folosire cam 1 data de luna - nu sunt prea paroasa pe nicaieri, nici macar in cap
- nu mi s-a intamplat nimic neplacut.
De smuls este ingrozitor de dureros, am incercat si eu dar parul este destul de mult pe o suprafata mica, asa ca este horror 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Adela P spune:
Nu stiu daca ar merge tratamentul cu laser sau electroliza la tine dar in locul tau as incerca si optiunea asta.
Numai bine.
mychydutza spune:
si eu am problema asta, dar il smulg cu penseta. inainte dau cu spirt sa amortzeasca si dupa aia efectuez operatiunea. doare de-mi dau lacrimile, dar ca la nastere nu e..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
* decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!*