parul...dintr-un loc ...jenant
Raspunsuri - Pagina 2
gabrieladum spune:
Eu am inteles ca problema era parul din nas care doare f tare cu penseta. Nu cred ca ai cum sa te epilezi cu ceara in nas:P...in rest poti folosi ceara, da cred ca e cea mai buna alternativa.
ina_nz spune:
Si sotul si tata au masinute d'alea si se pare ca sunt foarte bune.
Tatalui meu i-am luat una dupa ce si-a smuls un fir de par si a facut o infectie de toata frumusetea, i s-a umflat toata fata si ii ieseau ochii din cap.....era desfigurat.
Si nu vad de ce sa te chinui in halul ala daca poti sa-l tunzi saptamanal.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby 

filofteia spune:
Si eu am problema asta si singura acceptabila mi s-a parut aparatul de tuns parul din nas. Nu este ca si cu forfecuta, pentru ca tunderea este pana la piele, ceea ce tu nu poti cu forfecuta, nu a crescut mai mult si mai des, este foarte usor de folosit, pentru ca ai protectie si nu stai cu teama ca te tai, iti ia catvea secunde, cam la 3 zile.
Si mie mi s-a parut foarte dureros (desi am nascut
) sa-l smulg (cu penseta, ceara, aparatul de epilat - tot una, le-am incercat pe toate
).
vladis spune:
http://www.ziare.com/Epilarea_nazala_ultimul_racnet_in_ale_frumusetii-755384.html
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
deedee17 spune:
De ce nu incerci sa mergi la medic? Poate parul de pe corp este din cauza unei dereglari hormonale...
petra spune:
Da, si eu sunt de parere ca un medic poate decide daca aceasta pilozitate excesiva pentru o femeie este o dereglere hormonala sau sau sau daca si ce se mai poate face.
Regland functiile endocrine si aceasta pilozitate poate se mai atenueaza in timp.
codrina13 spune:
multumesc pentru raspunsuri.
epilatul cu ceara...cum saracia sa pui ceara in nas???? asta mi se pare de domeniul sf-ului:)
cred ca cea mai buna varianta ar fi acel aparat, mai ales ca vad ca mai multe mi-ati spus ca e bun.
cat despre medici...am fost, mi-am facut absolut toate analizele, de 10 ani umblu la endo, in fiecare an imi repet analizele. hormonal nu am nicio problema, toti hormonii sunt ok, problema ar fi ca receptorii din piele sunt fff sensibil la testosteron, chiar daca acesta este in cantitati f reduse. tratament hormonal ar fi...dar as fi cat de cat ok doar cat timp il iau, in perioada cat il iau substantele din medicamente "agata" testosteronul si nu-i da voie sa se "prinda" in receptorii din piele si astfel nu crec firele de par. dar asta nu e o solutie, tratamentul ar consta in diane35 si androcur, care sunt fff puternice si pe termen lung distrug tot ce prind, in special ficatul. am ncercat tratamentul cateva luni si nu mi-a facut niciun bine(parul mi-a crescut in aceeasi cantitate/cu aceeasi frecventa/la fel de gros, negru) in schimb nu m-am simtit f bine de la ele. si medicul mi-a spus sa stopez tratamentul. am incecat inclusiv epilare definitiva cu IPL. 10 sedinte mustata, vreo 8 sani si inghinal, cateva picioare. cat timp le-am facut a fost ok, parul cadea f frumos, crestea mai rar, dar dupa ce am oprit, mi-a crescut inapoi, pe sani chiar muuult mai mult si mai gros si mai negru :(
asa ca...imi ramane ceara - care nu e f buna pt ca am capilare sparte pe picioare iar pe sani si fata ma irita, apartul de epilat - nici asta nu e super, din cauza lui pe picioare mi-au crescut fff multe fire sub piele, iar pe sani si fata ma irita, lama - pe fata i sani n-o pun, pe picioare - din cand in cand, dar firul fiind gros si negru...
asta e :( viata de maimutzica :(
giulia71 spune:
haide mai, nu mai fi suparata pentru parul din nas
.
stii cum se spune "cand vezi un dor mai greu se mai usureaza al meu!"
am cunoscut o fata minunata ca om si foarte draguta dar cu o pilozitate excesiva pe fata.
si se radea precum barbatii
, nu vrei sa stii cum arata si cum am simtit-o cand am pupat-o pe obraz.
evita de multe ori din cauza asta probabil...
sa nu ma mai intind, nu m-am mai intalnit cu ea, probabil s-o fi epilat definitiv, nu stiu...
cert e ca atunci o compatimeam sincer.
io zic ca-ti faci prea multe probleme
uneori gandesc prea mult....