Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va, ma alatur aspirantelor de constanta.
vad ca puneti la cale o intalnire... ellanik hai sa ne grabim, sa prindem -dutele din urma....
eu mi-am facut ieri un Barza si normal ca este negativ, este si devreme dar sunt sigura ca am ratat momentul... astept sa treaca si luna asta...
va doresc o saptamana minunata

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

menics, bagam intalnirea.Tu presteaza luna asta ca pentru mine presteaza la clinica altii in locul meu.Asa ca o sa prindem gravidele din urma si o s aiesim sa ne balanganim burtoaiele prin Tabacariei!A propos, unde stai in Cta?
Vecina mea, Valeria unde este?Hai ca noi stam aici una langa alta dar nu ne-am intalnit!Pana ne intalnim
toate fetele!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

menics, bagam intalnirea.Tu presteaza luna asta ca pentru mine presteaza la clinica altii in locul meu.Asa ca o sa prindem gravidele din urma si o s aiesim sa ne balanganim burtoaiele prin Tabacariei!A propos, unde stai in Cta?
Vecina mea, Valeria unde este?Hai ca noi stam aici una langa alta dar nu ne-am intalnit!Pana ne intalnim
toate fetele!

ella,
la clinica in Cta? eu cred ca voi apela in toamna la IA daca al meu nu-si revine si nu se apuca de tratament... cu donator, dar oare la eutomaterna se face?? dar poate reusesc totusi pe cale naturala...
haha, mi-am amintit , dr Stanca ( eu la el merg) era contrariat cum sa apelez la donator, mai ales ca scuza mea este ca al meu a luat-o razna si nu mai vrea tratament, tratament care a dat rezultate imediat, deci nu e grav, grav e ce se intampla in mintea lui...
eu stau aproape de tabacarie, adica in Tomin N pe Badea Cartan la mine iar cu logodnicul, pe Primaverii, deci oricum aproape.. vin dar numai cu burtoi, altfel nu ma bag...
tu unde stai???

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Daca stabiliti intalnirea o sa fiu si eu prezenta... ce credeti ca scapati?
Eu oricum va urmaresc din umbra

Mergi la inceput

Menics, pentru mine presteaza dr la clinica la Bucuresti.Vezi ca la Euromaterna nu se fac inseminari.Stiu ca inseminari face d-na Lutescu si stie ce are de facut.Eu merg la dumneaei.Eu stau la Far langa Valeria.Deci ne dotam cu burtoaie si...Auzi, ce tratament ia sotul tau?Si...pentru ce?Pentru..."dumnealor" ?
Valeria, te inseli amarnic daca macar banuiesti ca nu te solicitam la intalnire.
Din partea mea pot sa vin si acum ca am o burta...mi-a venit CM si de-aia.Ma pregatesc sa fac culcush la pui.Maine incept Estrofemul.Sapt viitoare intru in vacanta , deci....Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

salut
din 3 mi-a ramas unu si "ceva"...unul de 17mm...cica e bine...joi sau vineri fac inseminare...sper sa fie ultima
va pup

Mergi la inceput

Raluca, Doamne ajuta!O sa aiba grija Dumnezeu de noi!Tot la MNL faci?Cine iti face?Dna Gherasie?Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

da, tot la MNL cu dr Gherasie(cred)...sa dea Dzeu sa reusesc si la fel si tu si celelalte fete...ca de obicei azi la dr erau doua gravide fericite si doua care faceau avort...le -am invidiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Raluca, Elanik, Menics cat m-as bucura ca in curand sa veniti la apel cu vesti bune .
Sa stiti ca vin si eu la intalneala, insa voi trebuie sa aveti bebe la purtator, eu deocamdata am luat pauza, dar sunt cu ochii pe voi.
La dr. Gherasie am facut laparoscopia acum doi ani, super doctora.
Succes....
Raluca, pe tine te asteptam prima cu vesti.

Mergi la inceput

Bubu te-am trecut pe raboj.Te contactam cand e momentul.Intre timp tu stai cumintzica si te asteptam cu o veste buuunaaaa!!!Pupici!

Mergi la inceput