Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Am vazut ca vorbiti de inseminari in Cta.Stiam ca face doar dna Lutescu.De ce nu mergeti la Bucuresti?

Stie careva ce preturi sunt la cele doua maternitati la nastere?Ma intereseaza pt o prietena.Eu din incapanare am nascut la spital,a doua oara,daca o mai fi o a doua oara..nu ma mai risc.

Sa dea Dzeu sa aveti bebelusii mult doriti cat mai repede in burtica.
Nu va pierdeti speranta,o sa vina si bb la timpul potrivit.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata!

Leditia, - la iasis e 1000 de euro la euromaterna e parca 4500ron nasterea normala si 5000 cezariana, - parca, dar gaseste pe site cred informatii.

ella, logodnicul meu a facut o luna un tratament pt gigei pt ca are o usoara oligospermie... medicula a spus ca nu este vorba de sterilitate, dar tinand cont ca fumeaza, cate un pahar, stres cat casa... tratamentul a dat rezultate imediat... atunci. acum nu mai vrea. om vedea noi ce iese...

spuneti ca dna dr Lutescu face inseminari, pai ea este si la euromaterna, de aia ma intrebam, a, stai ca am auzit de fapt cand au deschis clinica ca : in curand vor deschide si sectie de FIV ...

doamne da ca aceasta luna sa ne aduca numai bucurii va

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

DOAMNEEEEfetelor ati vazut emisiunea Mihaelei Tatu de aseara??cum este posibil???peste tot auzi numai de bine despre dr tutunaru si despre spitalul elias....cum este posibil sa faca asa ceva ?
este o greseala/o decizie facuta aiurea.si acum atatea vieti sufera ...mai ales bietul copilas...

Mergi la inceput

tie frica sa mai nasti la spital
groaznic

Mergi la inceput

eu vad acum emisiunea,in reluare,si ma trec tot felul de fiori
Din pacate exista si astfel de greseli, si astfel de probleme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

nu am vazut dar mai bine sa nu o mai vad. inteleg ca e ingrozitor ce s-a intamplat... o doamne, se intampla atatea in spitalele noastre...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Salut!
nu prea se scrie pe la Constanta,v-am gasit pe pagina 3 fetelor!
Am facut a 3a IAD la MNL,dr Anca Gherasie era bolnava si a venit o alta dr Bratila(parca)...totul a decurs normal de dureros,in rest ok..acum astept..si e f greu sa astept...
bafta fetelor care fac IA,ET sau FIV!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Salut!
nu prea se scrie pe la Constanta,v-am gasit pe pagina 3 fetelor!
Am facut a 3a IAD la MNL,dr Anca Gherasie era bolnava si a venit o alta dr Bratila(parca)...totul a decurs normal de dureros,in rest ok..acum astept..si e f greu sa astept...
bafta fetelor care fac IA,ET sau FIV!
va pup

Ma rog si eu sa dea DD sa iasa cu ochisori!

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ellanik: Sunt cu ochii pe tine....abia astept sa dai petrecere pentru reusita!!
Raluca:Hai ca e timpul sa mai avem si aici vesti bune!!!Dragele mele, eu nu prea mai scriu.....am mult de lucru la servici.....acum ne-am cuparat un apratament si avem si acolo de facut amenajari.....am impresia ca nu ne mai ajunge timpulll...offf....Intre timp, am facut si HSG si ,asa cum ma asteptam, trompele sunt obturate.....pe 19 mergem la Bucuresti si poate incepem FIV 2.....
PS Stiti cumva magazine in Constanta unde poti gasi usi de interior, draperii si altele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Maria, trebuia sa iti scriu pe PM dar am vruut sa transmit si fetelor cate ceva.Draperii fruuumoooaasseee gasesti la Velvet langa Tomis.trust me!Ai de unde sa alegi.De usi e greu.Eu am gasit ceva draguta insa nu sunt prea grozave.Desi la vremea respectiva erau scumpe pt niste usi de interior s-au dovedit a fi senisbile rau.
Cat despre petrecere.... sa avem noi de ce nu e asta o problema!
Raluca, acum stai linistita fara zguduieli!Doamne ajuta!
Larisel cum e cu doua buburuze?
pe toate!!!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput