Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Ellanik: Sunt cu ochii pe tine....abia astept sa dai petrecere pentru reusita!!
Raluca:Hai ca e timpul sa mai avem si aici vesti bune!!!Dragele mele, eu nu prea mai scriu.....am mult de lucru la servici.....acum ne-am cuparat un apratament si avem si acolo de facut amenajari.....am impresia ca nu ne mai ajunge timpulll...offf....Intre timp, am facut si HSG si ,asa cum ma asteptam, trompele sunt obturate.....pe 19 mergem la Bucuresti si poate incepem FIV 2.....
PS Stiti cumva magazine in Constanta unde poti gasi usi de interior, draperii si altele?

Draperii si perdele frumoase eu am luat de la Bricostore, dar cam scumpute. Am auzit ca mai ieftine si dragute gasesti la "confiscate" la Halta Traian si in "piata de rusi" langa cimitir. Super frumoase si suuuper scumpe gasesti pe bd Ferdinand la Zorlu Linen.
Usi de interior gasesti in magazinele de materiale de constructii clasice: Praktiker, Bricostore, Dedeman, Brick.

Succes la Bucuresti! Poate vii cu vesti bune.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Larisel cum e cu doua buburuze?
pe toate!!!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Pai tot cu gretzuri, sunt zile mai bune si zile mai grele, dar induram orice pt bb-i. La ginecolog mai merg tocmai pe 25. Pana atunci am facut niste analize si astept restul de rezultate ca sa merg la medicul de familie sa-mi zica ce si cum, ca mi-au iesit cateva peste limite si sunt un pic ingrijorata. Sper sa nu fie prea grav si sa nu trebuiasca sa iau pastile, dar om vedea...cum o da DD.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ellanik, Larisel: Multumesc pentru ajutor!
Tare mult mi-as dori sa vin cu vesti bune de la Bucuresti, dar mai e pana pe 19.....pana atunci fac 31 de ani si sunt un pic suparata,, offf, e tare greu.......oare cand va veni si vremea mea??? Cand se va indura Bunul Dumnezeu si de noi?!!

Mergi la inceput

maria08 Nu iti pierde sperantza, ai incredere ca o sa ti se intample si tie minunea cand te astepti mai putin.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

maria08-iti doresc de pe acum pentru ziua ta sa primesti in dar anul acesta un bebe sau doi
larisel,ellanik-mersi de incurajare si suport
pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Maria-off topic- perdelele de la Velvet ti le fac ei iti dau si galerii si tot ti le si monteaza ei.Eu m-am zgarcit si mi le-am luat de la Amadeus vis-a-vis de Casa Modei unde sunt destul de scumpe materialele insa mi le-a croit /facut mama.Am mai dat banii si pe galerii, inele,capete,m-a ajuns fix cat la Velvet si nu ti zic cat am alergat.Deci...Acolo e misto ca au si draperii asortate si au si de-alea de matase sub forma de fire(mie personal imi plac mult de tot alea).
Raluca cum esti?
Larisel ce analize ti-au iesit peste nivel? nastureii!

Mergi la inceput

ellanik Pai TGP (care parca e ceva legat de ficat), leucocitele in urina si leucocitele+limfocitele in hemoleucograma (care de obicei indica o infectie si de aia ma tem, desi simptome nu am). Mai astept niste rezultate pana pe 9 iunie si ma duc cu toate la dr.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nina_savin spune:

buna! intru si eu mai timid printre viitoarele mamici, pentru ca si eu sunt o viitoare mamica, am 26 ani si sarcina de 22 sapt. si o sa fie baietel.
sarcina imi este urmarita de dr. Stefanescu Coralia, daca stiti ceva despre ea va rog sa-mi spuneti
pina acum totul a fost ok, mai putin cu o infectie urinara
va pupik pe toate22+

Mergi la inceput

larisel, sa nu fie vreo infectie urinara, fapt "obisnuit" la gravide .Nu te impacienta .Stai cumintica!

Mergi la inceput

Buna,Nina si sarcina usoara!Nu am auzit de dr la care mergi tu.POate fetele stiu .Sa ai grija de bebic si de tine!Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va faceti mari si norocosi!

Mergi la inceput