Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

nina_savin Sarcina usoara si la termen! Despre doctoritza nu stiu sa iti spun, dar poti sa intri si la subiectul acesta, poate stiu fetele mai multe informatii.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am venit cu noutati.
1.Ecografia nr 1 ne-a aratat ca endometrul meu este binecrescut si educat si are deja 5 mm.
2.Sectia de FIV din cadrul Euromaterna se va deschide in aprox 2 luni deoarece mai e nevoie de avizul Comisiei de Transplant.Se va lucra cu israelieni.Cam atat stiu sa va spun.Daca aflu noutati va tin la curent.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

endometrul e f bun ellanik!stai departe de raceli...nu manca nici inghetata!sigur de data asta se prind bebeii!

Mergi la inceput

Raluca m-ai prins cu lingurita in gura.Tocmai ma rasfatam cu o inghetata.Ce sa fac ?Mi-e mila sa o arunc.Hai doar asta si dupa aia gata!Pupici.Tu cum te simti?

Mergi la inceput

eu am niste crampe usoare in ovarul in care am chist,sper sa nu creasca...si eu mananc inghetata,dar nu racesc usor...totusi tu ar trebui sa eviti tot ce e rece,nu de alta dar nu se stie cum poti sa racesti daca esti mai sensibila...te pup

Mergi la inceput

Raluca , cum esti?Astept vesti de la tine.

Mergi la inceput

eu sunt bine,nu am niciun simptom...astept sa vad ce am facut...tu ce faci ellanik cand faci ET?

Mergi la inceput

Luni fac ET adica cu vreo 2 zile mai repede si m-au cuprins niste emotii.Sa speram ca va fi bine!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

mult succes fetelor....sa ni se implineasca la toate marea dorinta!
eu sunt in aste[tare....este a-@-a luna in care am luat branca ursului si cam zilele astea ar trebui sa vad rezultatul.....,mi s-au marit sanii si ma dor cam de vreo 2 sapt ....dar nu stiu....posibil sa fie de la branca u...pe 12,13,14 tre sa vina uratii....sper sa fie bb si sa nu mai vina.
sper sa fie bine pt toate!!!
va tin pumnii!!!

Mergi la inceput

ellanik-iti tin pumnii pt luni!eu luni cred ca fac un test de sarcina..sper doar sa nu fie influentat de pregnyl...oare se elimina la 10 zile pregnylul din corp? Sa ne intalnim burtoase la vara
alaura-bafta si tie..sper sa nu-ti mai vina ciclu 9 luni
pe toate fetele

Mergi la inceput