Informatii utile Constanta 19
Raspunsuri - Pagina 8
ellanik spune:
Valeria, esti o dragalasha ca de obicei.Tu ce ai mai facut?Ai facut analize?Cand ne pregatim sa iti facem galerie?Pupici pt toata lumea.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
larisel spune:
Salutari la toate fetele! Am facut eco la dna Lutzescu si bb-ilor le batea inimioara de zor. Am pus pozici la semnatura. Deocamdata suntem bine, mai ales ca si gretzurile sunt mai suportabile dar tot imi dau batai de cap.
ellenik Cu intalneala as astepta sa ajung in trimestrul II, poate scap si eu de gretzuri, ca acum nu prea ma simt in stare. Cand ajung seara acasa mi-e rau de mor, cred ca de la drumul cu masina de la servici. Iar in weekend merg cate 1/2 zi la jobul 2 si nu prea imi ramane timp liber. Iti tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti de data aceasta.
pe toate!
Edit pt ortografie deficitara.
9+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
stan.valeria spune:
ellanik, deocamdata mai am de facut analize.
cred ca in toamna o sa incep si eu, deocamdata nu stau prea bine cu finantele, mai am de strans....
ellanik spune:
Larisel, ce draguti sunt "nastureii" tai!!! Sincer, imi doresc si eu sa am greturi , sa vars si sa imi fie rau.Insa,trebuie sa am rabdare.Poate DD are grija de noi si ne face o bucurie in iunie.
Valeria,ai timp sa te relaxezi si sa te pregatesti sufleteste pentru ce urmeaza.TREBUIE sa fie bine!
Haideti gagici, ne intalnim?Sau asteptam sa intre Larisel in al doilea trimestru?Eeeee, atunci o sa trebuiasca sa ma asteptati si pe mine sa trec , ca atunci voi fi eu in primul trimestru si....Uuuu! ce frumos suna!!!!Mi-e si frica sa ma gandesc!
ioana_p76 spune:
Ellanik iti doresc sa bie totul bine de data asta si sa ne povestesti si tu ca Larisel despre bb-ii tai.
Larisel felicitari pentru gemenuti si iti doresc sa ai o sarcina usoara si cat mai la termen.
Daca va hotarati mai multe sa ne intalnim, as veni si eu, insa depinde cum programam, sa fiu libera.
toate fetele si imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, la serv nu prea mai am net si acasa..suntem in renovari.
Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Ioana , pupici ca nu te-am vazut de multa vreme pe aici.De intalnit o sa vedem cum facem sa cuprindem pe toata lumea.Eh!Sa vedem, sa vedem!Saru'mana pt urari!
raluca30 spune:
Buna!
azi am fost la eco,sunt in ziua a 8a si mi-a gasit 3 foliculi de 1,1cm...mi se par cam mici....mi-a mai dat sa fac gonal si ma duc iar marti sa vad daca au mai crescut..ufffff....macar unul sa fie mai baban..sper si eu:)
va pup
ioana_p76 spune:
Raluca nu te impacienta, e inca devreme, o sa mai creasca foliculii pana marti. Faci inseminare apoi? la d-na Lutescu?
Multa bafta!
Ellanik
Dearbambie, ne e dor de tine! Te mai asteptam si pe aici!
Maria nici tu nu ai mai intrat de mult, sper ca esti bine!
PE TOATE CU DRAG!
Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Raluca, nu te mai stresa ca afecteaza stresul.Papa si tu niste drojdie...sa mai creasca....
Pupici la toata gashca