Informatii utile Constanta 19
Raspunsuri - Pagina 7
madaluta spune:
coca: ce faci? esti bine? cum a fost la polizu, nu ne spui nimic?
alaura: fruntea sus si mai departe....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
dear_bambie spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de C-tin si Elena!!!
Va doresc o zi frumoasa!
cu drag toate fetele!!!
12+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
coca1978 spune:
Buna fetelor mam intors dupa o saptamana de spitalizare .Madaluta mersi de nr tel al dr ESANU este un super om si isi face meseria cu mult devotament .Dupa fiecare interventie pe care am facuto el venea in salon la mine si imi explia tot ce a facut ce este de facut in continuare si sfaturi ce variante am de ales .Am incredere foarte mare in el ca o sa fie bine pana la urma daca il ascult si fac ce spune el .ADICA MULTI
ellanik spune:
Fetele mele dragi eu intru in focuri...sper sa nu ies din ele de acum incolo vreo 9 luni si evident toata viata.Termin AC pe 29 si pe 3 incep sa coc endometrul.Il pun la crescut.Ar fi indicata niste drojdie?Uscata sau de-aia moale?. Va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sanatate la noi toti!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
madaluta spune:
coca: ma bucur mult k ai fost multumita si sa dea D-zeu sa fie bine pana la capat si sa faci multi bebici k mine...
elanik: tinem pumnii si ne rugam la DD pt voi.. pune drojdie pune ce-o fi, numai sa tii puiutii acolo 9 luni, da?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
raluca30 spune:
ellanik-ce iei pt endometru?
bafta multa!
si eu am inceput stimularea,pe 30 ma duc la eco...sa vedem ce o sa fie...sunt pozitiva:)
pe toate fetele
ellanik spune:
Raluca, iau Estrofem 2/zi si dupa eco e posibil sa mareasca doza.Cand faci inseminare ca noi doua faceam amandoua la MNL si poate ne vedem.Oricum trebuie sa facem un "meeting" aici la Cta.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
raluca30 spune:
nu stiu cand fac inseminarea inca,sa vad daca am folicul,sambata merg la eco...
are cineva idee daca ma pot da cu oestrogel in zilele in care fac gonal ?nu sunt sigura daca se iau impreuna sau dupa ce termin gonalul...
pe toate