Informatii utile Constanta 19
Raspunsuri - Pagina 6
alaura21 spune:
salutari fetelor
si pt toate fetele
sarcina usoara si bbei sanatosi fetelor si succes la prestat celorlalte
eu am luat luna trecuta tinctura de branca ursului si mi-a venit "ciclul" la 31 de zile.am spus "ciclu" pt ca de fapt este mai mult o mica scurgere maronie care tine de 5 zile.ieri am facut un test de sarcina pe care nu sa vazut decat o liniuta in primele 5 min...iar dupa vreo 10 min sa vazut si a doua liniuta,cred ca patesc iarasi ca data trecuta desi atunci lasasem testul langa o sursa de caldura si am zis ca de-aia a fost asa,iar acum lam lasat in baie...acum sunt foarte zapacita pt ca nu prea inteleg de ce am ciclul asa...voi ce credeti este de la tinctura nu?!sau o fii bb dar prea mic ca sa iasa si a doua liniuta pe test?!oricum simtome de sarcina nu cred ca as avea,nu ca as stii prea bn cum sunt acele simtome dar...nici sanii nu ii am cum ii aveam inainte si in timpul ciclului.iar despre stari de voma si alte alea nici gand.acum am inceput sa iau branca ursului iarasi...
sper ca in curand sa avem toate bbei frumosi si sanatosi
AngeliquedeS spune:
Alaura, ia mai fa un test! M-am emotionat citind mesajul tau Sau mai bine un bhcg. Se intampla frecvent ca desi e sarcina sa apara o sangerare usoara in clipa in care se implanteaza ovulul fecundat in uter. Cat despre simptome, nu sunt deloc oligatorii.
Dear bambie, nu am apucat inca sa te felicit pt cei doi bebici, o fac acum din tot sufletul meu!
Va pup dulce pe toate!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
ellanik spune:
Alaura, eu cred ca e de la tinctura...insa ursul este sotul tau... asa ca fa bine si baga un beta vorba lui AngeliquedeS. Cat despre simptome eu zic sa incepi cu alintatul...e cazul sa fii alintata pentru ca ai de ce.Te felicit !
Larisel, cum e cu intalneala aia?Se mai baga cineva?
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
menics spune:
dear_bambi, felicitari pt puiuti, si ai grija, lasa incalzitul mancarii...
eu incep o noua saptamana plina de incredere ca in curand voi trece la odisee, abia astept sa incep tratamentul cu Duphaston, si trecem la treaba, incalzirea am facut-o hihi...
va doresc o saptamana minunata...
alaura, eu zic sa mai faci un test, poate schimbi furnizorul, si stai cu ochii pe el... vezi ca ce-a de-a doua liniuta trebuie sa fie roz nu rosie... sau cel mai sigur un test de sange... doamne ajuta! poate e cu ochisori
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
dear_bambie spune:
Neata, dragele mele!
Ellanik, Angeleiquedes, Menics, va multumesc din suflet pentru urari! Sunteti minunate!!!
Din pacate, trebuie sa-mi incalzesc mancarea, pentru ca in timpul zilei sunt singurica!
Allura si eu te sfatuiesc sa faci testul de sange, este mai sigur!Doamne Ajuta sa ne dai vestea cea mare saptamana aceasta!
Bubu ce mai faci?
cu mare drag toateeee feteleee!!!
11+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ellanik spune:
alaura, ai facut testul?
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
alaura21 spune:
am facut inca un test fetelor....si este doar o liniuta
...cred ca am innebunit eu...imi parea si acum ca parca parca se vede ceva...dar iam dat sotului sa vada si a zis ca nu ca e doar una...
offfff...poate luna viitoare.dar pot sa va spun sigur ca nu voi mai cumpara teste barza niciodata,pt ca nu este deloc amuzant sa-mi dea astfel de emotii...
imi pare rau.....
bubu73 spune:
Alaura nu fi suparata, cu siguranta se va pozitiva, trebuie sa speri.Parca ma vad pe mine cum aproape in fiecare luna imi cumparam test de sracina, iar dupa doua zile tampoane incepusem sa merg la alte farmacii decat cele de langa mine...aveam impresia ca se uita ciudat la mine farmacistele.
E normal sa speram cand ne dorim ata de mult.
Diear bambie,trebuie sa ai mare grija de tine, mai ales de comorile tale din burtica, daca n-are cine sa te ajute in timpul zilei mai bine cauta o femeie, macar doua ore pe zi.
Sanatate multa si sarcina usoara in continuare.
Eu nu am noutati, nici nu am mai scris, insa nu este zi sa nu intru sa va citesc... si la mamici de c-ta(cat de bine ma simt cand le citesc),...si nu numai.
Multe pentru voi toate.
AngeliquedeS spune:
Alaura, imi pare rau, inteleg perfect ce simti, eu ajunsesem sa imi cumpar teste fiindca stiam ca dupa aceea imi vine CM, era ca un fel de declansator :( Capul sus, nu incheia lupta, o sa iti vina si tie randul si atunci iti garantez ca se va pozitiva orice test, de orice marca ar fi
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
alaura21 spune:
multumesc fetelor ca sunteti aici sa ma incurajati...
Stiu ca asa va fi, ca se va pozitia pana la urma...dar ieri am fost cam , am cautat pe internet...peste tot....si multe fete au patit acest lucru cu testele barza....
Oricum sper ca in urmatoarele 3 luni sa am si eu un bebic mic inauntru...mai am doua luni de luat branca ursului,si sper sa fie bn...si chiar daca nu va fi nici luna asta bb sper ca macar ciclul sa-mi vina la data fixa si sa-mi trateze pe acolo prin interior catusi de putin.
Stiti ce am patit..,acum rad dar atunci ma cam enervasem...am fost la farmacie si am luat testele la 3 zile diferenta,la al doilea test farmacista a vrut sa-si scoata si ea o mica spaga.... a ramas uimita cand a vazut ca stiam pretul...cred ca nu ma mai vazuse pe acolo si de-aia...
dear_bambi fetele au dreptate ,protejeaza-te pe tine pt bbi ,gaseste pe cineva sa te ajute,nu cred ca e bn sa risti....in nici un fel...