Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hei, unde sunteti?

Acum, cand am nevoie de voi?!

Mobilizarea!!! Sa ii aratam Aylei cat de mult o iubim!!!

AAYLA

YAYLA

LAYLA

AAYLA

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Monica

Debridat foloseste cineva?In ce doza?E bun?Am citit tot felul de pareri pro/contra - cica contine E-uri /ma gandeam sa-l incerc dar...

poohy eu ii dau lapticul meu muls asa stiu cat papa, axi de ex a mancat pana acum doar app 200ml , si are stomacelul plin de gaze off

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monica, aduna-te, capul sus si inima-nainte !

De ieri am inceput si noi distractia...la fiecare masa suge un pic si apoi plinge si se stringe si urla... apoi ii trece dar refuza sa mai suga...mai plinge o tura, abia apoi mai papa ceva...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Monica

Debridat foloseste cineva?In ce doza?E bun?Am citit tot felul de pareri pro/contra - cica contine E-uri /ma gandeam sa-l incerc dar...

poohy eu ii dau lapticul meu muls asa stiu cat papa, axi de ex a mancat pana acum doar app 200ml , si are stomacelul plin de gaze off

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Alina eu ii dau debridat de vreo 2 saptamani aproape si sunt extrem de multumita. Trage partzuri si nu mai are asa dureri de burtica. Doar inainte sa faca kk e mai ciufutzel, dar in rest, pentru ca partzaie, elimina gazele, deci e super ok. Ii dau dimineata si seara, cate o portie de 2.5 ml.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

pentru Monica. Nu stiu sa fac morcovi, dar un stiu sa dau!

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

salutare, tufete

in primul rind o mie de pentru monica si incurajari sa iasa din butoiul cu melancolie, ca nu e buna in supradoza

in al doilea rind, un mesaj pt georgiana: chiar daca zimbetul e un rictus de satisfactie, nu inseamna ca nu s-a ajuns la scop- acela de a da placere lui BB- ca doar asta e si risul- o modalitate de a exprima o stare de bine.

in al treilea rind, un mesaj pt aris: sint total de acord cu tine, un BB este pierdut in lumea noastra si daca si noi ii abandonam, atunci pe cine mai pot ei sa fie siguri in viata cind stilpul care mentine universul, adica MAMA- ii lasa de izbeliste??!!

in al patrulea rind, ma intreb daca fetele care au probleme cu plinsul la supt n-o fi din cauza caldurii? Sper sa rezolvati cit mai repede, am avut si io niste episoade asemanatoare, dar nesemnificative (de scurta durata).

in al cincilea rind, ies la raport cu un week-end de milioane, vreme superba, ne-am plimbat pe-afara tot timpul, am vizitat un castel, am halit la resto aseara, toate astea cu dragoana dupa noi. Dimineata (ieri si azi) am fost la plimbare perpedes cite o ora, la ora la care cinta cocosii (adica pe la sapte juma dimi). Dragonbella are din ce in ce mai multa autonomie, suge la 4,5,6 ore acum... avem fetita mare!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Buna fetelor... Noi raportam bb cumintel si mancacios
Acuma subscriu la protectiile de la advent: sunt super. Nici eu nu shtiu ce ma faceam fara eleLe folosesc aproape de fiecare data pt ca altfel ma rupe bestiocul. A, si nu face colici deci nu cred ca e o legatura intre colici si protectiile pt mameloane

Pt bbei care plang ca vor in brate la somnic: incercati sa-i strangeti bine intr-o paturica moale. La noi se pare ca functioneaza

Simina, felicitari pt mazaricaTine-o la caldurica pana la 38 de saptamani minim

Georgiana, sunt de acord cu tine partial... Nu e ok sa-i tii in brate dar poti sa-l mangai sa vorbesti cu el oricum sa fii aproape. Bebele poate fi lasat sa planga 5-10 minute dar mai mult nu l-am lasat niciodata. Si chiar nu e alintat: doarme in patutul lui si e destul de cumintel. Rictusul ala de satisfactie il are de la 7 zile. Dar recunosc ca imi place mai mult sa cred ca imi zambeste constient desi shtiu ca nu e asa:p Oricum de la 6 saptamani ar trebui sa ne recunoasca si sa ne zambeasca ...

Alina, eu shtiu ca nu exista lapte de mama care sa nu fie bun. Poti eventual sa ai putin grija la ce mananci: de exemplu eu nu mananc cartofi, citrice chestii care baloneaza, rosii... Si nu a avut nici macar o data colici. In plus mama ta nu e pediatru, ar trebui sa vorbesti cu un medic dak e cazul sa ii dai formula sau nu. Acuma, dak fetita ia bine in greutate chiar nu vad de ce i-ai da formula. Se poate foarte bine sa planga pt ca esti tu agitata si te simte. Eu de exemplu m-am enervat pe mama intr-o zi si mi-a marait puiul in ziua respectiva si a doua zi. De kk la toti copii cred ca e moale acum deci nu cred ca e cazul sa te agiti. Nu inteleg de ce nu ii dai laptic direct de la an si trebuie sa-l mulgi insa...

Si la final multi pt Ayla

Mami de Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

pentru Monica. Nu stiu sa fac morcovi, dar un stiu sa dau!

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

A zis cineva ceva de ...morcovi?

Foarte simplu

AYLA, de la noi, pentru tine:

AYLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Simina, felicitari pt mazaricaTine-o la caldurica pana la 38 de saptamani minim

Si la final multi pt Ayla

Mami de Damian Codrut Andrei

multummesc
Saptamana asta avem prima ecografie oficiala.....aia de la 4 sapt nu ne-a aratat decat un punct negru

Si de la mine o multime de si pt Ayla

12+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ayla am o rugaminte la tine..imi place rau melodia de la pag Luanei CELINE DION-MAKE YOU HAPPY....si nu o gasesc undeva s-o pot descarca(numai s-o ascult) , iar Odc-ul nu-mi merge, dc o ai tu poate ne intalnim online pe mess si mi-o trimiti

12+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput