Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

la toate fetele
Din pacate noi suntem foarte agitate de o saptamana, cred ca trecem prin puseul de crestere de 6 saptamani. Nu apuc sa mai fac nimic, cand am putin timp incerc sa dorm. Din cate auzisem restul copiilor pe masura ce cresc isi raresc mese, ei bine noi le indesim . Am ajuns sa papam la 1 ora 1 ora jumate. De somn ce sa mai zic..... Dupa ce ca papa asa de des, sta la san si cate o ora, timp in care suge. Ma gandeam ca suge de placere dar am urmarit ca inghite foarte des, deci chiar papa. De la atat supt am facut efectiv batatuta la unul din sani, si din pacate donsoara nu suporta protectiile de silicon asa ca am indurat niste dureri crunde pana s-a vindecat. In general, ziua, in afara ca papa des nu plange, insa seara si noaptea..... face saracuta niste crize de plans, de mi se rupe sufletul. Sta linistita si deodata plange atat de ascutit si puternic de parca o musca ceva .. nu stiu cum sa ajung mai repede la ea. Initial se mai linisteste in brate dar dupa 10 minute de plambarica o apuca din nou. Am incercat sa-i dau de toate dar degeaba, nu scapam de colici. Saptaman trecuta am clacat si l-am lasat pe tati cu ea, ca sa prind si eu cateva ore de somn, ca uitasem cum este sa dormi 3 ore legate. A facut saracul cativa Km prin casa pana m-am trezit eu, dar a reusit sa o linisteasca fara sa ma scoale. Acuma doarme dusa de vreo 2 ore . Poate ma lasa sa mai citesc ceva si din urma ... ca am cateva capitole de recuperat.

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ayla

poohy inca nu ne-au trecut ochisorii. Sun maine pediatrul.

Azi am iesit mai mult la plimbarica. Am ajuns si pe la mall

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chatonel, ma bucur ca ati avut vreme buna si ca va distrati !

Intreb si io...eu am ramas fixata pe programul ala de masa la 3 ore...ca mi-a intrat in singe (a se citi...in lapte). Totusi, fff rar se intimpla ca la 3 ore sa plinga ca i-ar fi foame... de supt suge multumita, dar... ma intreb daca nu ii dau prea des?

Si inca ceva: are acum 2 luni. Ce program au ai vostri? La noi e cam asa: trezire, vorbit si zdranganit jucarii, cind da semne de nerabdare o schimb, daca mai are chef de jucarii si gingurit bine, daca nu o pun la sin, apoi dam afara aerul, uneori adoarme, uneori nu, si mai zdranganim un pic "broscuta cu aripi - e preferata ei. Dar la un moment dat se motzoceste, incepe sa scinceasca, o pun pe umar si dansam si adoarme, dar doarme 30-60 minute, se trezeste si nu mai are chef de nimic... nici de jucat, nici de dormit... si dansez cu ea prin casa de fac basici in talpi, pina trec 3 ore si o luam de la capat.

Si cu joaca...dati-mi si mie ceva idei noi ca eu personal m-am plictisit de zdranganit chestii in fata ei. Vorbesc cu ea si o distreaza asta, "vorbeste" si ea... mai facem un pic de gimnastica dar si de asta se plictiseste repede... voi cum va mai jucati?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Aha... ce sa citesc... deja da semne .....de fomita , a lua-o tati in brate, dar isi papa maneca de la salopetica .

Ilinca si Gaza22 felicitari pentru bebei, ca am ratat capitolele in care au venit bebeii

Fetelor, ce este cu darius al Joannei?

Simina deja sapt 12????? Oauu tine-o tot asa pana la 39-40

AYLA , fruntea sus, draga mea o sa treaca si perioada asta. Noi suntem langa tine

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Ayla, ai un de la toata lumea, hai fii tare pentru toti cei care te iubesc si au nevoie de tine!!

Altfel fetelor, va citesc mereu doar ca parca mititica are sirena cand ma pun sa va scriu cate ceva...
Noi suntem bine, am crescut intr-o luna 1 kg si 300 gr, nu prea avem colici decat asa mai rarut si atnciu mi se rupe imima cum vad ca o doare pe saracuta asa ca nu stiu cum rezistati voi, cele cu bebeii colicosi.

Si eu folosesc mameloanele de silicon si siner, nu cred ca m-as putea lasa de ele...pitica prinde bine si nu ma doare nici pe mine..colici nu prea exista..deci..nu prea gasesc puncte in minus pentru ele..

Am si eu o problema..ieri dimineata am observat pe umarul ei 2 puncte rosii si cand am pus mana sa le ating am vazut ca pielicita in jurul lor e intarita..ca si cum ar fi un cos din acela foarte adanc. Am cercetat un pic netul si seamana cel mai bine ca descriere cu un flegmon doar ca am inteles ca acelea se fac in urma unor vaccinuri..si sigur nu avea chestia respectiva vineri ca doar facem baita in fiecare zi, ne dam cu cremuta, as fi observat...febra nu are, de durut nu mi se pare ca o doare..
deci...vreo idee pana mergem maine la medic???

Mami Cristina de Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Ana#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Am schimbat si semnatura..avem si poze noi...

Mami Cristina de Ana , 4 saptamani +

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77Ana Maria, nu e asa de complicata...e greu la inceput pana va obisnuiti si tu si bebe si pana se echilibreaza cererea-oferta. E foarte important sa o asezi corect la san, sa nu molfaie numai sfarcul ca atunci nu trage bine, deci nici nu stimuleaza eficient secretia si atunci apar durerile alea infioratoare si ranile....Din cauza durerii si productia de lapte se poate inhiba. E extrem de important sa fii relaxata si pe cat posibil odihnita. Eu am observat la mine ca dupa un somn oricat de scurt sani sunt plini de dau pe afara si daca ma agit sau ma obosesc e vai si amar...productia e slaba...si atunci piticul protesteaza si eu ma stresez si vine si mai putin si uite asa intram intr-un cerc vicios.Nu te speria/deprima ca ai scos numai 10 ml.Mi s-a intamplat i mie mai ales la inceput. Nu tot timpul relevant cat scoti cu pompa si in general bebe daca suge bine scoate mult mai mult. Depinde si in ce moment al zilei ai muls. La mine cel mai mult e noaptea si dimineata devreme...dar cui ii arde de muls atunci Succes si ai grija de tinesunt de acord cu ce a zis Kea, bebele are nevoie in primul rand de o mama sanatoasa...esti o mama la fel de buna si daca alaptezi si daca ii oferi biberonul cu formula...o faci cu aceeasi dragoste si asta conteaza.Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
Manuella, mesajul tau m-a facut sa plang...Asa e, simt ca nu sunt o mama buna, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat un puiut perfect, insa simt ca rolul de mama nu mi-l pot indeplini ca la carte. Am intrat in baby blues de-a dreptul si nu stiu cum sa ies din starea asta.Va rog sa imi spuneti, odata la 4 ore e prea rar pentru puiutul meu sa manance, tinand cont ca are 10 zile doar? Papa san cam o ora si apoi lapte praf completare, daca mi-ar trece ranile de al san as insista mai mult cu alaptatul, va spuneam eu ca daca ar fi dupa ea ar suge si 3 ore...Sanii sunt durerosi si destul de tari, cred, asa cum ati spus si voi, ca e micuta si nu are forta sa traga mult laptic, si ma simt neputiincioasa in fata acestei situatii.Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dragele mele, multumesc la toate!
Am intrat doar sa va spun ca sunt aici, asa cum sunt.
Am sa mai pun poze cu Luana.
Lucia, deosebit mesajul tau privat, e cel mai minunat lucru care mi s-a spus de cand sunt in starea asta.
Cristina, e tare dulce Ana, si cat a crescut.
Alina, la prietena mea a dat rezultate foarte bune debridatul, iar doza ti-o stabileste dr, asa e cel mai bine. Laptele matern inseamna mai mult decat aliment, asa ca nu mai asculta atatea pareri.
Simina, felicitari pt mazarica. Melodia nu stiu daca o am, e pusa din playlist pe pagina ei, nu-i incarcata din comp, dar il intreb pe Alex, el ti-o poate descarca.
Am vorbit azi la pranz cu Joanna, l-am auzit si eu pe Darius plangand, saracutul. Sa ne rugam pt el sa fie bine. Maine vin rezultatele si ne da un semn. A luat si ceva tratament si este putin emai bine, dar tot plange mereu si nu prea mananca. Ea este foarte obosita, de aceea nu a mai reusit sa intre pe forum.
Incerc sa revin mai tarziu daca se calmeaza lumea prin casa.
Va pup si va multumesc!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gia, ai dreptate, sunt cu moralul la pamant...Ilinca, maine imi achizitionez si eu lanolina, pana acum am folosit garmastan, nici el nu trebuie spalat inainte de alaptat.Aris, multumesc pentru instructiuni, o sa incerc. Mie mi se pare foarte tare sfarcul ala de silicon si ma tem sa nu se inece. Am incercat un picut cu el si se chinuia saracuta, fara sa curga ceva laptic.Florinela, o sa mai insist cu pompa de alaptat. Imi doresc tare mult sa vad si eu o sticluta de lapte macar pe jumatate plina, sa am ce sa ii dau...Ayla, si eu sunt in butoiul cu melancolie, din alte motive, dar tot deprimata sunt...Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pentru voi

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput