Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n fetelor va pup ![]() Mama imi zice ca nu ar fi bun laptele meu si sa nu o mai chinui sa-i dau formula da eu nu cred ca e asa...defapt nici nu stiu ce sa cred, imi e mila de ea ca plange aproape la fiecare masa parca,si nu mai papa asa cum manca inainte...abia ajunge la 500ml pe zi. Nu stiu ce sa fac,nu stiu daca e cazul sa ma alarmez sau nu...ceva sfaturi aveti? Cum e normal sa fie consistenta de kk la noi vad ca este destul de lichid. Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
nu cred ca laptele tau nu e bun. incearca totusi sa mananci mai consistent.
scaunul la copiii alaptati exclusiv este moale, apos. atata timp cat e de culoare galben sau maro e ok. problema se pune cand e verde inchis spre megru si are miros intepator.
consistenta scaunelor se va schimba odata cu introducerea mancarii.
Manuela77 spune:
Aris, poohy va multumesc de raspunsuri! M-am mai linistit cu bubitzele dar situatia e tot mai vulcanica...
...o sa merg la doctor dar nu trag multe sperante sa imi prescrie ceva...la cum e stilul olandezilor
.
Mameloanele de silicon sunt excelente...nu stiu de ce mie mi-a fost teama cand am vazut cate bule de aer se strang in varf, dar daca ziceti ca e ok atunci le folosesc cu si mai mare incredere
.
Ana Maria....offf imi pare rau ca te-am facut sa plangi..asta mai lipsea...sa te necajesc si eu. Intentia fost cu totul alta, am dorit sa te incurajez si cred sincer ca te descurci si te vei descurca de minune! E foarte greu la inceput....eu am mai spus cred, am avut dreptul al o asistenta medicala care a venit acasa si a stat cu mine 7 zile {cam 8 ore pe zi}. A fost norocul meu, ne-a invatat multe, ne-a linistit si in primul rand ne-a ajutat cu alaptatul. Asa am reusit sa ne dam drumul.
Noi suntem aici sa te sustinem

pentru Joanna si Darius! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Luana, ce nasuc frumos si carn ai tu!
Mamica lui Radu
Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
m_monique spune:
anamariame alaptatul la 4 ore mi se pare ok. la mine cam asa se intampla. uneori pauza e chiar si de 6 ore. asa a fost si la primul copil.
m_monique spune:
azi fata mea a facut o luna. are 5 kg.
si pt ca a fost vreme destul de urata, iar andrei a facut la olita, i-am dus pe amandoi la plaza, ca de mica sa o invat la shopping. si a dormit ioana ca o valiza.
gigelica20 spune:
La multe lunite, Ioana, ghiocel de m_monique!

Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
anamariame spune:
Manuela, m-ai facut sa plang, dar in sensul bun, adica m-am simtit incurajata, au fost exact cuvintele de care aveam nevoie, asa ca iti multumesc
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simina_kin spune:
Ayla daca gaseste Alex melodia roaga-l sa o trimita pe mailul comun , poate o mai vor si fetele!!!
Eu zic ca-i o melodie tocmai buna sa va scoata din butoiul melancoliei..!!!

pentru toate mamicile de ghiocei 2009

Ar cam trebui sa predati stafeta...ca au aparutAlbinutele de mai-iunie
Ce zici Ayla...te bagi sa scrii ceva frumos de predare , asa cum nu mai tu stii?????
12+
Mariana
Mazarica
alina.n spune:
fetelor va multumesc pentru mesaje, nu stiu ce sa mai cred ,asa stiam si eu despre laptele de mama a este cel mai bun...
sa vedeti ce surpriza mi-a facut acum la ultima masa dupa ce am stat cu ea sa pape vreo 15minute 40ml lapte de la mine si nu mai voia si am zis sa o testez si cu formula asa ca am facut 30ml ...pe care ce credeti i-a papat in mai putin de 1 minut

offf

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
simina_kin spune:
Mie mi-au plecat rudele...acum am ramas cu voi....da cred ca vb singura!!!
Anamaria 

Joanna..
ca maine sa zica doc ca-i totul bine!!
Ayla...se simte lipsa ta aici sa stii!!..te vrem innapoi..

Gigelica..astept si eu un morcov vineri![]()

12+
Mariana
Mazarica
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Florinela cum ti-ai dat seama ca are intoleranta la lactoza? te intreb pt ca ma gandesc ca si piticuta mea o avea acelas lucru, pt ca imediat dupa ce suge incepe sa sa se stranga toata si o doare burtica rau, rau, iar kk face moale si destu de mult ![]() Sabina mamica fericita de Maia Andreea |
Saby, Pohhy; copilul a facut diaree, scaunele moi sunt un lucruok la alaptat de la san si ca se screme micutul.Diareea e cand micutul face scaune mucoase si apoase, se umple pampersul ca la pipi si mai mult de 8 scanune intr-un interval de 6-7 ore.
De intoleranta la lactoza si-a dat seama doctorul, m-a intrebat daca plange cand face caca, daca face febra, daca a aprut eritem fesier..asta prin telefon, apoi l-a consultat, mi-a prescris o zi lapte fara lacoza, apoi am inceput sa introduc laptele meu.Dupa ce am renuntat la cei 30ml lapte fara lactoza...iar diareee.Asteptam maine rezultatul la kk.Si mare grija la ce baga in gurita, suzeta sterilizata si tot.

Maia Andreea