Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)
Raspunsuri - Pagina 12
Galushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 tot ce stiu eu despre psihologia copiilor imi spune sa las baiatul in pace, cred ca freud mi-ar crapa capul daca m-ar vedea tragand de putza copilului .off tare ash vrea sa stiu care e cea mai buna dacizie |
iete aici ditamai mama autoritara si castratoare... ai si de ce sa-ti faci griji... oricum n-o sa stii decat tu, tati si noi

a, si in plus jung te-ar spanzura, si dup-aia ar veni madam montessori si cu ailalta, dolto, sa te jupoaie de chele...
Galushca spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara, Imi pare rau de vestile triste de pe-aici, vin intr-un moment prost si pentru mine, caci sunt inca sub baby blues...mai e careva care plange din aproape orice? |
Io.
Si am lapte cacalau, mai dau si pe la alti bebi. Fara misto.
Din doua in doua zile il amenint pe galushcoi, ca mai bine nu-mi vine sa-i zic, cu divortu.
Galushca spune:
| citat din mesajul lui alina.n fetelor va multumesc pentru mesaje, nu stiu ce sa mai cred ,asa stiam si eu despre laptele de mama a este cel mai bun... sa vedeti ce surpriza mi-a facut acum la ultima masa dupa ce am stat cu ea sa pape vreo 15minute 40ml lapte de la mine si nu mai voia si am zis sa o testez si cu formula asa ca am facut 30ml ...pe care ce credeti i-a papat in mai putin de 1 minut ![]() ![]() ![]() offf ![]() ![]() ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Pai n-o mai testa cu formula, o sa ceara tzitzi ceva mai des la inceput, dup-aia produci tu mai mult si gata, la gunoi cu lapteprafu!
Galushca spune:
Care va sa zica sunt singura pe acilea, in miez de noapte...
Smechera mica doarme, sunt un om care sta pe forum :D
Sa vedeti cum e la noi.
Chiar, mai e cineva care doarme cu bebele in pat?
Noi numai acolo dormmim si ziua si noaptea si tot acolo si mananca. E misto fiindca nu trebuie sa ma ridic noaptea. Nici macar la ragait nu ne ridicam, pentru ca adoarme cand mananca si nu o trezesc. Nu plange de burta.
Prefera clar sa stea in pat decat la mine in brate, probabil de la tepii ca de arici care mi-au aparut... daca ma transform cu totul in arici, ma transfer de la medicu generalist la pisigri
Mama lu Bris, si tati al nostru iti impartaseste opiniile despre tinutul in brate cu argumentul ca si la el in brate si in pat tot plange. Imi vine sa-i tai capu. Tie nu, ca mi-e drag de tine si de cum o cheama pe fata ta. 
Smecheria cu capac plange seara de oboseala, de zgomot (a se citi surioara mai mare care racneste in capu ei "s-a tezit!!" "soioara mia!!"), de lume multa. Evitam acestea si e ok.
Va pup si ma duc sa dorm, ca maine probabil va fi o zi in care sigur am sa fac ceva, doar ca nu mai tin minte ce...
Ayla21 spune:
Simina multumesc de incredere, dar sarcina este singurul lucru despre care as vrea acum sa vorbesc frumos. Pt mine numai frumoasa nu a fost, dar nici sa-mi amintesc de ea nu-mi place. Oricum la deprimarea care-o am, nici de prefacatorie, de dragul vostru, nu sunt in stare. Nici nu e misiunea mea, eu, ca alte fete, pe Maria o stiu ca ''pionierul'' odiseei, asa ca sunati-o, ca o asteptam cu tam-tam.
Am papat lubenita, nu-mi ziceti ca nu da bine-n lapte, ca de produs produce. Iar am sanii plini. Asa ca Lucia, sigur are Luana inger pazitor, ca mereu e salvata. Maine oricum intreb dr in caz de nevoie la ce lapte sa trecem, ca nu mai am lapte destul, dupa cat am plans zilele astea, nici nu am mancat mai deloc, si mi-a fost foarte rau. Ce-i mai rau, ca azi Alex iar trebuie sa plece pe teren, mi-e asa rau cand nu e acasa cu mine. Abia a papat si ne punem la o tura de somnic. Pupici multi de la noi.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
anca_nicolae spune:
Buna fetelor, Oliska,
In primul rand va multumesc ca "ne asteptati si pe noi"... Cum i-am scris Oliskai, imi doresc sa nasc "cu voi"! Maine 5 mai e ziua decisiva, medicul m-a chemat la 8 dimineata cu bagajul, si dc nu se declanseaza pana maine natural nasterea imi va face provocare, si daca tot nimic, cezariana. SPER sa nu ajung la cezariana, totusi, nu voi trece peste decizia medicului. De bine ce sapt trecuta zilnic si noaptea am avut reprize de cate 5-6 ore de contractii dureroase dar suportabile la 10-7 min, si mici sangerari maronii, sambata m-am dus la camera de garda sa vad dc e bine bb. Totul e ok, inima lui bb bate ok, placenta superbine, fara nici un semn de imbatranire, mai mult, iar si-a scos bebe cordonul de la gat
, cica mai dureaza cateva zile de sambata. Insa, de cum am plecat de acolo, gata cu durerile, pana azi dimineata inclusiv. Asa ca dc pana maine nimic, la 8 dimineata plec cu masinuta mea mica si rosie ... Deja abia mai suport asteptarea..., citesc cu drag despre copilasii vostrii, ma tot gandesc la momentul cand scoatem si "taurasul" asta jucaus si naravas...
Aris26,
despre decalotare, parerea mea, sper sa nu va deranj cu o opinie mai veche, eu la baiatul meu nascut in 2000, am decalotat la fiecare baita FFFFF putin, cu grija sa nu doara pe bb, insa mereu cu cate 1 mm in plus, astfel incat spre 5-6 luni am reusit sa cobor cu pielicica imediat sub acel inel. Doctorita mi-a zis ca arata perfect si ca am facut f bine. Am citit ca voua vi s-a spus ca pana la 5-6 luni sa nu faceti nimic, poate asa e acum indicat. Insa fosta bona a copiilor mei, care la fel, nu a decalotat deloc, deloc, s-a trezit anul asta ca bb a acumulat un fel de punguta de grasime sub pielicica, si astfel a fost necesar ca la 5-6 luni sa mearga la Gr Alexandrescu sa faca o mica incizie... Asa ca nu stiu cum este mai bine, dar eu cred ca usor usor, dc reusiti sa decalotati cate 1 mm in plus la fiecare baita, ar fi bine...
Joanna,
am inteles ca azi primesti analizele, iti tinem pumnii...
Va tin la curent cu orice info despre noi, si inca 1 data va multumesc.
40+ si fratiorii mai mari
Veronica 11 ani,
Tudor 8 ani
anca_nicolae spune:
Buna fetelor, Oliska,
In primul rand va multumesc ca "ne asteptati si pe noi"... Cum i-am scris Oliskai, imi doresc sa nasc "cu voi"! Maine 5 mai e ziua decisiva, medicul m-a chemat la 8 dimineata cu bagajul, si dc nu se declanseaza pana maine natural nasterea imi va face provocare, si daca tot nimic, cezariana. SPER sa nu ajung la cezariana, totusi, nu voi trece peste decizia medicului. De bine ce sapt trecuta zilnic si noaptea am avut reprize de cate 5-6 ore de contractii dureroase dar suportabile la 10-7 min, si mici sangerari maronii, sambata m-am dus la camera de garda sa vad dc e bine bb. Totul e ok, inima lui bb bate ok, placenta superbine, fara nici un semn de imbatranire, mai mult, iar si-a scos bebe cordonul de la gat
, cica mai dureaza cateva zile de sambata. Insa, de cum am plecat de acolo, gata cu durerile, pana azi dimineata inclusiv. Asa ca dc pana maine nimic, la 8 dimineata plec cu masinuta mea mica si rosie ... Deja abia mai suport asteptarea..., citesc cu drag despre copilasii vostrii, ma tot gandesc la momentul cand scoatem si "taurasul" asta jucaus si naravas...
Aris26,
despre decalotare, parerea mea, sper sa nu va deranj cu o opinie mai veche, eu la baiatul meu nascut in 2000, am decalotat la fiecare baita FFFFF putin, cu grija sa nu doara pe bb, insa mereu cu cate 1 mm in plus, astfel incat spre 5-6 luni am reusit sa cobor cu pielicica imediat sub acel inel. Doctorita mi-a zis ca arata perfect si ca am facut f bine. Am citit ca voua vi s-a spus ca pana la 5-6 luni sa nu faceti nimic, poate asa e acum indicat. Insa fosta bona a copiilor mei, care la fel, nu a decalotat deloc, deloc, s-a trezit anul asta ca bb a acumulat un fel de punguta de grasime sub pielicica, si astfel a fost necesar ca la 5-6 luni sa mearga la Gr Alexandrescu sa faca o mica incizie... Asa ca nu stiu cum este mai bine, dar eu cred ca usor usor, dc reusiti sa decalotati cate 1 mm in plus la fiecare baita, ar fi bine...
Joanna,
am inteles ca azi primesti analizele, iti tinem pumnii...
Va tin la curent cu orice info despre noi, si inca 1 data va multumesc.
40+ si fratiorii mai mari
Veronica 11 ani,
Tudor 8 ani
pisigri spune:
Ayla,
Ai trecut "cu bine" (adicatelea cu dragoste pentru "pinguina")prin atitea incercari...e normal sa te resimti acum, cind parca lucrurile s-au mai asezat si au intrat intr-un fagas al lor. Nu ma pricep sa consolez oamenii, mai ales cind au trecut prin situatii cu care eu nu m-am confruntat, dar indraznesc - si sper sa nu te superi - sa te rog sa nu te superi pe tine insati pentru ca acum ai cazut in butoiul cu melancolie si nu mai reusesti sa iesi. E perfect normal. Si o sa treaca si starea asta, cu sau fara ajutor (psiholog); poate ca o sa treaca mai repede daca te ajuta cineva. Poate mi se pare; din tonul mesajelor tale, parca te pedepsesti singura nu stiu cum... si o faci degeaba. Tine minte: esti o mamica suficient de perfecta incit sa ramii si amuzanta
(stii, se spune ca nici un copil nu isi doreste o mamica perfecta, pentru ca mamele perfecte nu mai sint amuzante).
Sintem toate linga tine, mai din umbra sau mai "pe fata", cum ne pricepem. Te iubim si te stringem in brate si ne rugam pentru familia ta. Si acum, ne rugam si sa reusesti sa sari si acest hop, si sa redevii Monica optimista si increzatoare pe care o cunoastem.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Ayla21 spune:
Uitati micul meu pinguin de 3,750 kg si 51 cm
(restul pozelor la pagina ei)
Asta inseamna ca am trecut cu bine prin puseul de 3 luni, poate de asta nici nu am mai avut lapte ca inainte, oricum trecem pe Aptamil, la nevoie.
O sa merg la psiholog. Am alaturi de mine o luptatoare, de dragul ei, oricat ar fi de greu, trebuie sa lupt chiar cu mine insami.
Acum inteleg ce spunea Alex, "cand ai copii, nici sa mori nu-ti mai permiti".
_
Ayla21 spune:
Pisigri
multumesc!
Asa este, am trecut si prin momente mai grele, dar poate atunci nu avem nici energie sa ma gandesc la mine. Oricum e clar ca asa nu fac decat sa aman momentul, dar, asta este, clar am alte prioritati acum.
_

.