Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Am pus si eu poze cu pitica

Mami de Briseis, 16 apr 2009

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Georgiana, o tin cate 30 min la fiecare san, uneori si mai mult. Nu stiam ca e asa complicata treaba asta cu alaptatul Aris, tu ziceai ca ai folosit mameloane de la Avent. Cum se folosesc? Ca noi ne-am chinuit degeaba cu ele, ma gandesc ca poate nu le-am pus eu corect.Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

georgiana, al meu daca nu doarme profund cand il pun in pat regurgiteaza, asa ca pana nu-s sigura ca e in regula, nu ma duc nici la wc, chit ca simt ca nu mai pot.
Eu nu-l las sa planga decat noaptea, cat pregatesc laptele, adica nu mai mult de 3 minute. Merg pe ideea ca la varsta asta modalitatea lor de a spune ce le trebuie e plansul. Nu cred ca plang fara motiv.

5 saptamani si 4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fiecare cum considera si alege sa isi creasca bebelusul, dar eu nu as lasa-o sa planga 30 de minute, doar ca vrea in brate. Cred ca sunt prea mici sa-i dresam, sa le facem regul.i Am mai zis-o si o mai zic, pt ca eu cred in ea: tinutul in brate e o necesitate pt bebe mic, asa cum e mancatul si dormitul. Poate are o problema, poate-i cald, ii e frig, il strange pampersul, il deranjeaza o cuta, eu stiu, ceva o fi avad. Dar si daca nu are nimic, vrea in brate. Si eu ca-s mare, vreau in brate si ma rasfat. Ar fi dramatic sa vreau in brate si sa astept o jumatate de ora sa nu primesc imbratisarea. Eu o sa am o fata rasftata ca asa am ales. Noi o tinem mult in brate, si eu si tati. Dar nu plange. Consider ca ii este implinita nevoia si nu plange ca vrea in brate. Dar recunosc, nu fac menaj, curatenie, mancare, am ajutor.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

V-ati culcat?

Ayla, . Mi-e cam dor de tine.

Gigelica
Ne-am si trezit.
Mi-e tot rau, mi-e si frig cate-odata, off. Si Luana e tare maraita si stiu ca eu ii provoc starea asta. A adormit dupa baita si m-am culcat, am lasa-o pe mama sa se uite de ea. Sunt egoista acum.
Sunt asa de deprimata ca as vrea sa mor. Ma uita la ea cum doarme si as vrea sa o tot privesc. Imi sunt dragi de innebunesc falcutele ei, si ma gandesc, uite ce am facut, unde am ajuns, nu am trait degeaba lunile astea. Dar tot rau ma simt.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Georgiana, o tin cate 30 min la fiecare san, uneori si mai mult. Nu stiam ca e asa complicata treaba asta cu alaptatul
Aris, tu ziceai ca ai folosit mameloane de la Avent. Cum se folosesc? Ca noi ne-am chinuit degeaba cu ele, ma gandesc ca poate nu le-am pus eu corect.

Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Ana Maria, nu e asa de complicata...e greu la inceput pana va obisnuiti si tu si bebe si pana se echilibreaza cererea-oferta. E foarte important sa o asezi corect la san, sa nu molfaie numai sfarcul ca atunci nu trage bine, deci nici nu stimuleaza eficient secretia si atunci apar durerile alea infioratoare si ranile....Din cauza durerii si productia de lapte se poate inhiba. E extrem de important sa fii relaxata si pe cat posibil odihnita. Eu am observat la mine ca dupa un somn oricat de scurt sani sunt plini de dau pe afara si daca ma agit sau ma obosesc e vai si amar...productia e slaba...si atunci piticul protesteaza si eu ma stresez si vine si mai putin si uite asa intram intr-un cerc vicios.
Nu te speria/deprima ca ai scos numai 10 ml.Mi s-a intamplat i mie mai ales la inceput. Nu tot timpul relevant cat scoti cu pompa si in general bebe daca suge bine scoate mult mai mult. Depinde si in ce moment al zilei ai muls. La mine cel mai mult e noaptea si dimineata devreme...dar cui ii arde de muls atunci

Succes si ai grija de tine
sunt de acord cu ce a zis Kea, bebele are nevoie in primul rand de o mama sanatoasa...esti o mama la fel de buna si daca alaptezi si daca ii oferi biberonul cu formula...o faci cu aceeasi dragoste si asta conteaza.

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

[quote]citat din mesajul lui georgiana310

Am pus si eu poze cu pitica

gia

[/quote
E o frumusica, sa-traiasca!

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

deci,

fetita mea este tinuta in brate 90% din timpul in care este treaza. Mai mult, am ales ca "mijloc de transport" slingul, pentru primele luni tocmai pentru a o simti si a ma simti aproape.

Conform ultimelor "cercetari" copiii nou-nascuti plang pana la 2h/zi pentru a elimina stresul, sau, pentru a comunica! ATENTIE!!! Plansul nu este neaparat modalitatea prin care copilul va CERE ceva, ci poate fi folosit pentru a TRANSMITE ceva. Asadar, atunci cand nu inteleg "mesajul" (am facut caca, mi-e foame, vreau sa te simt, ma doare burtica, etc.) o las sa planga.

That`s my point.

gia

Mergi la inceput

Ana Maria, ia in considerare formula... Macar pana se vindeca sanii si in timp ce se vindeca poate reusesti sa folosesti pompa ca sa nu intrerupi "suptul".

Nu stiu, zic si eu... Si eu sunt pro alaptat la san si as face orice sa continui sa o alaptez pe minunea mea insa, cum au zis si fetele, are mai mare nevoie de tine calma, lucida, odihnita si fectuoasa. Iar ceea ce zici tu te cam impiedica cred, sa fi in toate aceste stari.

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

V-ati culcat?

Ayla, . Mi-e cam dor de tine.

Gigelica
Ne-am si trezit.
Mi-e tot rau, mi-e si frig cate-odata, off. Si Luana e tare maraita si stiu ca eu ii provoc starea asta. A adormit dupa baita si m-am culcat, am lasa-o pe mama sa se uite de ea. Sunt egoista acum.
Sunt asa de deprimata ca as vrea sa mor. Ma uita la ea cum doarme si as vrea sa o tot privesc. Imi sunt dragi de innebunesc falcutele ei, si ma gandesc, uite ce am facut, unde am ajuns, nu am trait degeaba lunile astea. Dar tot rau ma simt.

_

Ei Ayla, daca tot rau te simti, hai sa te tin eu putin in brate. Nici nu e nevoie sa plangi, ca eu imediat ma ofer sa te alint putin, ca sa te vad zambind.

Mai tii minte ce iti spuneam cand era Alex in spital?
ZAMBESTE, IUBESTE, ZAMBESTE!!!

Ia hai sa mai repetam acest exercitiu, macar de ori 4:

ZAMBESTE, IUBESTE, ZAMBESTE pentru Alex
ZAMBESTE, IUBESTE, ZAMBESTE pentru Luana
ZAMBESTE, IUBESTE, ZAMBESTE pentru Clau
ZAMBESTE, IUBESTE, ZAMBESTE pentru Alma

Si inca o data , te rooog!

ZAMBESTE, IUBESTE, ZAMBESTE pentru Lucia si Victor

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput