Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Iata ca am aparut si noi!
Am avut probleme cu netu si cu colicii
Multumim tuturor ptr urari si dorim sa transmitem cu intarziere un
LA MULTI ANI PTR VICTOR PITONUL![/b
Pupam si pe mamica "obosita dar fericita"

Multumim Simonamami, Ayala si tuturor.

AYALA ai o fetita cu adevarat bulanoasa! Multe pe piciorusele printesei.

OLGA, nu am baiat dar stiu ca procedeul cu decalotarea se aplica pe vremuri. Acum nu se mai recomanda asa ca te-a sfatuit bine pediatrul.
aveam mai multe de zis dar am uitat ...

Raluca, mamica de Lena

Pentru tine si [b]Lena

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Olga- am facut si imunoglobulin. Schema la vaccin e prima doza la nastere, a doua la o luna si a treia la 6 luni. Verificare , test de sange la 8 luni. A si alaptez, l-am alaptat si pe fiu-meu exclusiv pana la 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Olga- am facut si imunoglobulin. Schema la vaccin e prima doza la nastere, a doua la o luna si a treia la 6 luni. Verificare , test de sange la 8 luni. A si alaptez, l-am alaptat si pe fiu-meu exclusiv pana la 8 luni.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Si eu am decis sa alaptez. A fost alegerea mea, caci doctorii mi-au interzis. Doar ginecologul mi-a recomandat alaptatul. Sa stii ca si tu m-ai influentat in mare parte sa alaptez

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna seara dragelor,

Kea felicitari pentru bebele grasunel! Ce bine a crescut! Bravo mami! Eu sunt groaznic de ignoranta ..mai ales noaptea cand sunt lipita de somn nu prea il tin pe piticot sa scoata aerul. Trebuie sa ma fortez si sa fac lucrul asta dupa fiecare masa...cred ca din cauza ca nu il supara nimic deocamdata, nici colici nici regurgitari nu am dat prea mare importanta.

Aris mi-a placut ce ai scris mai devreme in legatura cu plansetele lui bebe..eu trebuie sa recunosc ca dupa ce elimin toti factorii: satul, curat, uscat si el tot plange recurg la vechea arma care da rezultate de fiecare data...tzitzi pe post de suzeta vreo 10 minute si se face liniste.... ...offf.Nu vrea nicicum o suzeta adevarata.
Imi pare rau sa aud ce se mai chinuie micutzul tau cu colicile....Doamne ajuta sa treaca cat mai repede si sa aveti liniste.

Ayla felicitari pentru 'bulanele'! E incredibil ce bine a evoluat printesa...si totul e rezultatul eforturilor mamicii ei.

Mamica lui Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Sunt tare trista...nu trece o zi fara sa nu aflu de vreo situatie tragica precum cea a Alinei sau despre copii cu diverse probleme
Doamne, ai grija de noi toti si alunga atata suferinta, cel putin de la cei micutzi, de la pruncii nostri! Fa-l bine pe Darius al Joannei, te rog muuult!

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Manuela multumesc.
Simina, nu stii nimic nou de Joanna? Pe ce nr o suni tu? Mie nu-mi raspunde niciodata.
pt Darius si Joanna!

Deja simt ca nu mai pot.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, m-am muls astazi cam la o ora dupa ce a papat bebelina si nu am scos decat max 10 ml de la ambii sani Manuela, si eu sunt lenesa tare cand vine vorba de scos aerul...noaptea e jale, aproape dorm cu ea in brate. Ce-i drept, uneori o tin si 25 min si tot in zadar.Azi a mancat san de la 11 la 12 si ceva, la 13 a servit 30 ml de formula, dupa care a dormit pana la 5. De la 5-6 si un pic san si apoi somn pana la 9:30. Vi se pare ok? Ca mie mi se pare ca doarme mult intre mese...Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
anamariame, te rog, nu plange. Care e de fapt baiul, ca-i dai completare? Nu-i nici o tragedie, ii dai laptic cat ai si in plus dai lapte praf. Poti sa-i dai la 3, 4 ore, vezi cam cand cere. Al meu a mancat o luna laptic de la mine si lapte praf. Baza a fost laptele praf, eu nu aveam suficient. In prima luna a pus 1 kg, desi manca mai putin decat se zicea ca ar trebui la varsta lui. Nu-l tine atata la san, redu timpul si daca e nevoie da-i macar o perioada completare daca nu se satura, te termina psihic si cu siguranta nu mananca continuu. Bebe are nevoie de o mami sanatoasa in primul rand! 5 saptamani si 4 kg
E drept ca sunt terminata psihic...imi doresc tare mult sa o alaptez exclusiv, dar nici asa nu o mai pot duce mult. Pe cuvant ca le admir pe cele care mai reusesc sa faca si menaj...eu nici sa mananc nu reusesc de multe ori...Mi-e frica de colici daca amestec lapte praf cu san...Iti multumesc pentru incurajari! Aris, cred ca ai dreptate cand zici ca nu trage bine ca e mica si lenesa, dar ce sa ii fac? Sanii mei sunt plini de rani, insangerati si nu au timp sa se vindece in conditiile in care ea suge si 3 ore legat.Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

V-ati culcat?
Urez si eu "La multi ani!" lui Victor Christian

Mi-e somn si mie, cred ca ma bag in patutz, caci Pitonul doarme deja de aproape 1 ora.
S-a obisnuit sa doarma pana pe la 3, apoi se mai trezeste la 7. In felul acesta eu prind cam 5-6 ore de somn pe noapte. In cursul saptamanii mai trag un pui de somn de macar 1 ora cand doarme el...
Mi-e un pic dor sa dorm 10 ore legat, dar cred ca acum mi s-ar face dor de el.
Offf, il iubesc mult si l-as pupa non stop!

Raaluca, multumim la fel.

Ayla, . Mi-e cam dor de tine.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Offf, Ilinca, de ce nu mi-ai trimis SMS sau PM sa raspund mai repde?! Deci, eu mi-am scos firmele la Cluj - cam la 1 saptamana de la operatie. AM facut dus la 3 zile de la operatie si dupa ce mi-am scos firele (la 1 sapt dupa operatie) nu am bandajat si nu am dat cu nimic. Am mai simtit rareori un discomfort daca purtam blugi - si acum mai simt uneori, asa ca o usturime superficiala. Dar, nu dau si nu am dat cu nimic si in niciun caz nu am bandajat. Asa mi-a zis dr. din Cluj. Nici eu nu mai tin minte daca Sasaran mi-a zis sau nu ceva despre asta.
In alta ordine, te felicit pentru minunea ta de fetita care este foaaarte frumoasa si deasemenea, pentru decizia de a naste cu cezariana. Eu as naste copii zilnic cu ceza... De crscut, cred ca raman numai la pitica mea Super faza ca eu am nascut cu medicul tau si tu cu altu` - ca sa vezi cum se intampla

Ana Maria, am si eu o sugestie pentru tine: dupa ce suge 20 - 30 minute la un san, schimba sanul. E posibil sa o stimulezi si sa traga mai bine si mai eficient.

Fetelor, cum adica nu va puteti misca de langa bebe?! Adica, plange daca plecati sau... daca nu sta in brate?! A inceput si pitica mea cu figurile de tinut in brate si azi, dupa ce m-am asigurat ca e mancata, schimbata, curata, fara colici sau alt discomfort, am lasat-o jos la ora 10.30(ma tinea in stare de laerta de la 4 azi-dinineata) si a inceput sa chiraie de nu-mi venea sa cred!!! Am lasa-o sa planga si apoi m-am dus sa o iau in brate. Instant s-a calmat!!! Asadar, dupa 1/2 de ora in care am lasat-o sa planga s-a linistit si a adormit.

Asadar, mi-am creat 2 reguli:

1. Cat timp plange, nu primeste nimic! Niciun fel de atentie - doar ca ii vorbesc si ma fac prezenta daca cred ca e cazul. Altfel, daca nu are motive de plans, nu o bag in seama daca plange.

2. Cine o ia in brate si incalca regula no 1, o linisteste, oricat ar dura asta! So, cand sotu` zice ca sunt o mama denaturata ca o las sa planga (numai eu stiu ca imi vine sa imi smulg unghiile de dragul si mila ei) ii spun asta!

Mami de Briseis (16 aprilie 2009)

gia

Mergi la inceput