Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

anamariame, te rog, nu plange. Care e de fapt baiul, ca-i dai completare? Nu-i nici o tragedie, ii dai laptic cat ai si in plus dai lapte praf. Poti sa-i dai la 3, 4 ore, vezi cam cand cere. Al meu a mancat o luna laptic de la mine si lapte praf. Baza a fost laptele praf, eu nu aveam suficient. In prima luna a pus 1 kg, desi manca mai putin decat se zicea ca ar trebui la varsta lui. Nu-l tine atata la san, redu timpul si daca e nevoie da-i macar o perioada completare daca nu se satura, te termina psihic si cu siguranta nu mananca continuu. Bebe are nevoie de o mami sanatoasa in primul rand!

5 saptamani si 4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

si mie mi-a spus dr sa nu decalotez...mai mult..mi-a spus ca decalotarea e dezvirginarea fortata.Andrei nu are nici o problema, are putza normala pentru varsta lui.

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

cateva vesti si despre noi.

Sophia este mare si mancacioasa. Mi-a facut sfarcurile praf de nenumarate ori. Suge de nu a trebuit sa folosesc pompa deloc. Parca Kea spunea de dormit... Noi suntem mai rau ca voi noaptea. Avem nopti de hranit la 2 ore.
A inceput sa aiba si colici si da recitalul zilnic cam la aceleasi ore.

Intre timp trebuie sa ma lupt si cu un pui de 4 ani gelos si care sufera si pt aerul pe care il respira sora-sa. Care sunteti la al doilea, al treilea intelegeti perfect prin ce trecem si cat e de greui sa balansezi programul la doi copii total diferiti ca varsta.

Depresie nu am, am pierdut 12 kg, doar ca mai am scurgeri si acum dupa 4 saptamani. Cu fiu-meu am avut 6 si mi-a si venit ciclul in luna a treia. Nu astept nimic mai bun nici de data asta.

Luni mergem la doctor pt a doua doza de vaccine de Hep B si mai vad ce si cum.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Olga..eu sunt mai norocoasa...Andrei fiind mai mic de 4 ani..inca nu e la stadiul geloziei...el ii adora pe fratii lui..si e ok ca sunt cuminti si reusim sa ne impartim timpul pentru el
pentru noi e greu psihic....ca Andrei e tare incapatant...si rebel...
eu ieri am avut o zi fericita...am realizat ca incap in aceeasi pantaloni cu care eram imbracata si anul trecut de 1 mai

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Aris da asa e cred ca e o colica foarte nasoala, ce nu-mi place deloc e ca de la atata scremut regurgiteaza si de 2, 3 ori. Asta e sper sa treca cat mai repede perioada asta, ca oricum urmeaza si altele poate la fel de rele ca asta ( gen iesit dintisorii).
Ilinca si eu stiu ca cu cat lasi operatia nebandajata se vindeca mai repede. Poti sa tamponezi cu betadina sa rivanol si e ok. Eu asa am facut cand am iesit din spital in fiecare seara timp de o sap.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anamaria - normal ca poti sa-i dai completare daca nu ii ajunge laptele tau, deshi eu cred ca te grabesti si de fapt nu ca nu ai tu lapte destul e buba ci faptul ca e inca mica si puturoasa...normal ca la biberon a mai mancat un pic, curge atat de ushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca regurgiteaza des si imediat dupa masa, incercati sa nu tine pe bebe pe spate, ci mai bine cu capsorul putin ridicat. Luana cel mai bine sta si doarme dupa masa in balansoar.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean
eu ieri am avut o zi fericita...am realizat ca incap in aceeasi pantaloni cu care eram imbracata si anul trecut de 1 mai

_

Mergi la inceput

Ana Maria, dupa ce suge bebe si adoarme, incearca sa mulgi sa vezi daca ramane ceva in san. E posibil sa nu ai destul lapte dar e posibil sa adoarma la san cand nu-l mai deranjeaza foamea, dar nici cu stomacelul plin nu e, si de aceea sa pape des.
Kea multumim!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Olga la nastere ati facut si imunoglobuline? Acolo tot schema 1-2-12 pt vaccin?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput