Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Mai am o problema: nu prea mai doarme ziua. De exemplu azi: s-a trezit la 7.20, schimbat, papat, jucat...si iata ca abia pe la 10.30 a inceput sa motzaie. Dar surpriza. La 10.45 s-a trezit urland...si acum maraie acolo in legea lui. Nu stiu cum sa il linistesc. Am crezut ca ii mai e foame...dar nu a vrut sa pape.

Mentionez ca am incercat cu muzica de bebelushi, care inainte il linistea. In casa e liniste deplina, deci...unde e greseala???

Ce sa fac?

O fi puseul de crestere de la 5-6 sapt???

Sa stiti ca eu nu il prea tin mult in brate si nu prea il legan. Avem momente de tandrete, ne iubim, vorbim, il pup de il tocesc, dar nu 100% din timp si mai ales nu cand maraie.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Noi implinim astazi 1 luna! Dam petrecere, facem tortuletz, prajituri! Sunteti invitati cu totii!

Raportam 3800g la 4 saptamani (urmeaza sa vina pedi sa ne evalueze la 1 luna). Speram la mai mult... dar tot inseamna 1000g fata de iesirea din maternitate, deci cred ca e bine...
Am inceput sa regurgitam... ceea ce pana acum nu prea faceam, dar sper sa nu devina o problema. Bubite avem, dar nici astea nu mi separ exagerate... Ceea ce ma ingrijoreaza intr-adevar este nasucul, care nu ne da pace... tot infundat, uneori ne trezim noaptea din cauza lui sau nu putem sa mancam... Batistuta bebelusului e baza...
In rest, cu stomacelul suntem bine (pana acum ), nu avem colici sau probleme cu tranzitul, ne trezim cel mult o data pe noapte (spre dimineata). Si suntem o fetita foarte frumusica!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Noi implinim astazi 1 luna! Dam petrecere, facem turtuletz, prajituri! Sunteti invitati cu totii!

... Batistuta bebelusului e baza...

La multe lunitze, Adela-Marisa!!!

Felicitari mami Denisa pentru fetita cuminte si grasuna!!!

Ce e aia batisutza bebelushului? Noi avem chestia aia care se pune la aspirator, dar e un tub...si nu scoate mare lucru, iar Pitonul tot infundat e

Si mai nou...scoate lapte pe nas cateodata cand stranuta

Dupa cum vedeti e ziua mea de vaicareala si de probleme. Mi-e somn, dar nu pot dormi, daca nici el nu doarme. Mai tastez ceva....fug la el...offf.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Valentin Cristian, Adela-Marisa, Rares, Ilinca
Gigelica si Catalin al meu doarme iepureste uneori..eu zic ca ma urmareste sa nu dispar de langa el
Cat priveste faptul ca micutul tau nu doarme..desi e f liniste..poate tocmai asta e problema ca e foarte liniste, sunt copii care doar pe galagie dorm..asa era Andrei pana la 1 antrebuia sa urle muzica in capul lui ca sa doarma si el

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Nici a mea nu doarme ziua aproape deloc... Maxim 2 ore cu totul. Nici macar la plimbare nu doarme.

Voiam sa va intreb despre concediul de sarcina si lauzie, cu siguranta a mai fost cineva in situatia asta. Am intrebat a legislatie, dar nu mi-a raspuns nimeni... Eu am intrat in concediu pe 1 aprilie si am nascut pe 5, pot sa iau acum restul de zile, pana la 126, nu doar 42, nu? Pentru CIC (dar si pentru alocatia copilului, ceea ce mi se pare ciudat) zice sa depui actele dupa 42 zile... in cazul aste depun dupa 42 sau dupa ce termin concediul de sarcina si lauzie?
Am trimis motanul la primarie cu actele... si nu a elucidat aceste aspecte.

Mergi la inceput

gigelica..aia e batista bebelusului..ce se pune la aspirator...
ii pui ceva ser, nazomer..inainte sa-i cureti nasucul?altfel nu se inmoaie si nu iese nimic.

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

La multe lunitze, Adela-Marisa!!!

Felicitari mami Denisa pentru fetita cuminte si grasuna!!!

Ce e aia batisutza bebelushului? Noi avem chestia aia care se pune la aspirator, dar e un tub...si nu scoate mare lucru, iar Pitonul tot infundat e

Multumim! Va asteptam la tortuletz!

Aia e batista bebelusului (sau a sugarului... ? ) La noi iese, dar parca nu tot... la pompita nu iese nimic. Trebuie puse cateva picaturi de ser, lasat un pic, apoi aspirat...

Mergi la inceput

Denisa, poti sa iei toate cele 126 zile dupa, daca te avantajeaza material..adik iei mai mult decat indemnizatia de crestere copil. daca nu..iei doar 42 zile, care sunt olbigatorii. Eu de la 1 mai am intrat in concediu de crestere copil..azi mi-am depus dosarul la primarie. Actele pentru alocatie le-am depus la 3 zile dupa ce am nascut. Dosarul pentru cresterea copilului il depui doar dupa ce termini postanatalul(cat decizi sa-ti iei), pentru ca ai nevoie de decizia de suspendare a contractului de munca.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata
Ma bag sa fac Cap Nou

12+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!!

Mamici sa-i facem galerie Ancai, caci ar trebui sa nasca astazi sigur. Este ultima, asa ca nu va zgarciti.

Anca

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput