Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io zic sa raminem aici pina naste anca... n-avem nici o graba, nu?

haide anca!!!
haide anca!!!
haide anca!!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
am fost disparuta din cauza de pc.
Monicamulti -ici si bratisari de la Isabella si mama din dotare .Sper din tot sufletul sa-ti revii repede atat pentru tine cat si pentru cei dragi tie..
Ieri am fost la controlul de la 1 luna.Avem 4100grame

revin

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Chatonel, mie prima data imi era frica, nu ca doare, ci de impresia care o va avea el, cum arata si se simte dupa nastere. Sincer, mi-a fost tare teama, cand toata lumea zicea, ca mai bine nasti prin cezariana ca se strica putza, eu ce sa cred? ca in dimineata urmatoare nasterii eram deja la baie si dupa dush mi-am si controlat-o, sa vad cat de mare a ramas.
Acum pot garanta ca nu s-a stricat nimic, nici de exercitii de-alea dupa nu am avut nici timp nici inspiratie, si nici nu cred ca ma apuc. Ca la mine Alex a fost primul, si o vreme mult ne-am chinuit, stiti cum e la inceput, si numai prima data. Asa ca acum, la 3 luni dupa nastere, cand muschii au revenit, pot spune ca e super ok, nu e mare si nici mica sa ma doara. De ce sa ma stradui s-o fac iar mica.
Moama, ce explicatii pe mine.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

:))) Asa, ti-era frica ca esti cit tunelu din alpi, lool!!! Pai asa se spune, da creca sint legende suburbane, ca nici io n-am probleme de gen... si nici berbantu. Ca mie nu-mi era frica de ce-ar fi zis el, mi-era frica ca nu mai simt io nimic, deh, nu e nici el vreun catir ca sa fie dotat in functie de "deschidere"
Da nu m-am gindit sa o controlez dupa nastere, nici n-as fi putut, la cit piscau firele-alea

Ce vroiam sa mai zic e ca e super-importanta reeducarea perineului (muschiul care tine toate organele genitale la locu lor). Una la mina, ca sa nu avem pierderi de urina mai tirziu, cind o sa fim mai babe; a doua e ca ne ajuta ca sa ne regasim mijlocelul tras printr-un inel; a treia e ca sa nu avem suprize neplacute cind facem sex si sa ne faca de ris pitzipoanca- cica perineul neintins "ia aer" si face niste zgomote urite (ca si cum am face pirtz) cind facem dragoste.
Asta se intimpla dupa ce incepem sa avem o activitate normala si organele incep sa o ia la vale, pt ca perineul nu poate sa le tina la locu lor, ca nu e muschiulat

Deci nu va apucati de abdominale, fetelor, pina cind nu ati facut reeducarea la perineu!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

A plecat deja toata lumea la Scutece...?
Serios, e cam liniste pe aici.
Ideea cu spusul ceva despre sarcina e ok, dar...ce sa mai spui unorfete care sint si ele prin lunile 7-8-9? Ca de-acuma...stiu si ele f bine cum e in timpul sarcinii...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Aoleu, ne mutam? Gata? A fost frumos si m-a prins precum un drog. Am devenit dependenta de VOI .

Daca nu treceti pana maine la alt capitol...promit sa intru si sa scriu si eu cateva cuvinte.

Dar tu ce-ai de te plangi?
Odiseea e de martie aprilie, ne-a cam exprirat termenul.
Ne mutam un pic mai jos la "Clubul scutecelor" unde stam pana la 4 ani. Tot noi suntem, tot impreuna suntem.

Noi am facut baita, am pus si pozici ne-am crizat ca niciodata la baita, ca noi plangem la iesire din baie, e brotacel ca tac-su si ca frate-su, astia numa-n apa ar sta. Mult nu prevad sa doarma, ca nu a stat la supt decat putin, nu cred sa se fi saturat pt toata noaptea. Fug la baita. Traiasca tv, avem un post nou de desene, si au desene frumoase, mai scapam de Clau, ca atata ne tine la povesti seara cand noi suntem cu bateriile finish si el e inca fresh.
Somn usor cui s-a dus deja la nani.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Ce super sunt pozulicile de la baitza!

Mai tii minte cand ziceai ca Luana nu plange?

Va pe amandoua.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Buna tufete,
am fost disparuta din cauza de pc.
Monicamulti -ici si bratisari de la Isabella si mama din dotare .Sper din tot sufletul sa-ti revii repede atat pentru tine cat si pentru cei dragi tie..
Ieri am fost la controlul de la 1 luna.Avem 4100grame

revin

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Uauuuu, ce fetita mare are mami!

Sa fiti sanatoase si Iza sa iti aduca numai bucurii.

ptr amandoua

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

io zic sa raminem aici pina naste anca... n-avem nici o graba, nu?

haide anca!!!
haide anca!!!
haide anca!!!

Toulouse, la ville rose

[bAnca][/b], bag un morcov de control, poate poate il ispitim pe bebelic sa iasa???

Numai sa zici si se rezolva!

Mergi la inceput

Fetelor, am si io o intrebare: vreunul din bebelusii vostri doarme iepureste...mai ales ziua???

Nu stiu daca sa ma ingrijorez si sa sun pediatra, dar Pitonul are un stil ciudat de a dormi, mai ales pe timpul zilei. Sta cu ochii semi-deschisi, ba ii inchide, ba ii deschide...ca atunci cand esti pe punctul de a adormi. Are si momente de somn profund, dar episoadele de somn iepuresc sunt mai lungi. Azi noapte e prima oara cand l-am vazut si in timpul optii facand asa...dar a fost un episod de scurta durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Gigelica, si eu am surprins-o asa pe fetita mea. Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi.

Mie mi se pare f buna ideea sa transmitem cumva unmesaj celorlalte fete. Poate nu atat despre sarcina cat ca o "incurajare" despre viata de mama :)

In sfarsit am dormit si eu adunat vreo 7 ore azi-noapte. Ma simt gata sa urc un munte!

Mami de Brisuca frumoasa si cuminte , 2+

gia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Gigelica, si eu am surprins-o asa pe fetita mea. Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi.

Mie mi se pare f buna ideea sa transmitem cumva unmesaj celorlalte fete. Poate nu atat despre sarcina cat ca o "incurajare" despre viata de mama :)

In sfarsit am dormit si eu adunat vreo 7 ore azi-noapte. Ma simt gata sa urc un munte!

Mami de Brisuca frumoasa si cuminte , 2+

gia

Gia, 7 ore??? Vreau si euuuuuuuuuuu!

Cred ca m-as plictisi de atata somn, ca atunci cand eram mica si mama nu ma lasa afara la joaca decat cate 5 minute in fiecare zi (era paranoica, no comment). Iar cand venea cineva in vizita ma lasa mai mult... motiv pentru care nu stiam ce sa fac, caci dupa jumatate de ora mi se parea ca eram afara de o vesnicie.

Mergi la inceput