Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Mai am o problema: nu prea mai doarme ziua. De exemplu azi: s-a trezit la 7.20, schimbat, papat, jucat...si iata ca abia pe la 10.30 a inceput sa motzaie. Dar surpriza. La 10.45 s-a trezit urland...si acum maraie acolo in legea lui. Nu stiu cum sa il linistesc. Am crezut ca ii mai e foame...dar nu a vrut sa pape.

Mentionez ca am incercat cu muzica de bebelushi, care inainte il linistea. In casa e liniste deplina, deci...unde e greseala???

Ce sa fac?

O fi puseul de crestere de la 5-6 sapt???

Sa stiti ca eu nu il prea tin mult in brate si nu prea il legan. Avem momente de tandrete, ne iubim, vorbim, il pup de il tocesc, dar nu 100% din timp si mai ales nu cand maraie.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Exact asa imi face si mie si ma termina fizic. Cand ma bucur ca adormit si mai pot sa dorm o ora, surpriza: se trezeste urland

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTE LUNITE Valentin Cristian, Adela-Marisa, Rares, Ilinca
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si voiosi

Sa va povestesc ce-am patit acum cateva zile, ca sa vedeti cat de rupta sunt de realitate. Acum cateva zile am mai scris mesajul de mai sus in care ii felicitam pe sarbatoriti, ferm convinsa ca era 5 mai. Cand m-am uitat mai bine la data era de fapt 2 mai L-am sters repede sa nu spuneti ca sunt dusa .

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

azi fata mea a facut o luna. are 5 kg.
si pt ca a fost vreme destul de urata, iar andrei a facut la olita, i-am dus pe amandoi la plaza, ca de mica sa o invat la shopping. si a dormit ioana ca o valiza.

Super! Si noi am vrut sa mergem vineri la shopping, dar nu ne-a lasat pedi... We asta plecam din Bucuresti, dar we viitor nu mai intrebam, mergem direct.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput