Maple-syrup babies - mamici de Canada (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Felicitari gravidutze pt rezultatele bune la teste. Sa va dea DD copii frumosi si sanatosi. Ca asa am vrut si eu si am uitat sa cer si cuminti. Voi sa nu uitati.

Noile mamici.....ocupate, obosite. Tocmai am descoperit ca sfarcurile imi sunt vinete. Dar nu ma dor. Sper sa nu plezneasca si sa inceapa sa doara (ca presupun ca acolo e un hematom). Lohiile s-au calmat, sper de data asta sa se opreasca pe bune ca maine am 5 saptamani.

apropo de nume si de porecle... Lui Tony i-am zis Bumbutzul si Capsuna. Sophiei i-am zis in burtica Tontzonica. Acum e Boieroaica.

Nume de fete... regret ca nu i-am pus Sophiei si al doilea nume-Ana. Mai imi place foarte tare Kira, Miruna, Malina si Stefana.
La baieti Damian, Daniel, Joshua, Stefan, Victor, Liam. Poate va dau ceva idei

Va las ca am de facut o zama. N-am energie deloc. Am baut un Ice Cap ieri prima data dupa 9 luni. Am fost ca pe droguri, as high as a kite. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Olga, cu suzeta aia... mie mi-a luat aproape 2 luni sa gasesc una pe care sa o accepte Atomix, dar nu m-am lasat. Ca eram, cum zici si tu despre Sophie, suzeta lui la purtator, avea n-avea treaba hop la tzitzi ca asa ii era lui bine... Asa ca am insistat cu suzeta, am avut tone, alea cu forma le scuipa la 15 metri, alea cu cap oval le tinea un pic si le scuipa, dar mai putin indignat, singurele pe care le-a acceptat au fost unele super cheap pe care le cumparam in piata, cu capul perfect rotund, ca tetina de biberon. (O vreme, de obosita ce eram, chiar ii dadeam sa molfaie tetina pur si simplu, chiar daca toata lumea ma certa ca inghite aer, dar pur si simplu nu mai eram capabila...

Damian imi place si mie teribil, nu mergea la noi ca si numele de familie se termina in an si faceam poezie moderna.... Iar cu numele de fete nu ma ajuti deloc ca mie imi trebuie ceva ne-pocibil in franceza... Tote numele cu u sint o pacoste o data pronuntate a la Moliere.

Moi, atita se fitzie maimutzica asta ca nu pot sa stau la computer ca ma gidila... :)) Ma duc sa spal aragazul si pe urma frigiderul... :)

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello, hello, liniste de weekend pe aici... Gata, fini cu weekendul, trezirea!

Fie-mea parca s-a fitiit mai putin zilele astea, oare ii afecteaza si intrauterin vremea urita si dorm si ei in nestire? Plus ca ma expandeaza vazind cu ochii, cind am venit din Mexic inca aratam cumva, acum sint ca poza din dictionar de la cuvintul "gravida".

Eu ma duc in scurt timp la prima eco morfologica, miine intram in sapt. 22 (cred, ca asa-s de zapacita cu saptaminile astea... ceva de groaza!) si in fine e frumos afara, asa ca numai motive de simtit bine.

O zi buna, deci, ma duc la intins rufe si apoi la eco, see you tomorrow, probabil :)

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Io's tare busy, motivati absenta please.

Da' n-m putut sa nu intru sa scot niste de-alea harnice si pompante pentru alberta!!!

ca parc-asa tin eu minte ca azi e ziua cea mare

Asteptam vestile victorioase!

Simonna, bafta la echo.

Fug acum dar revin cand ma mai eliberez...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Chair asa-alberta tinem pumnii si scoatem majoretele dc zice mQQm- eu credeam ca maine, dar la ce memorie am lately
Pupici si numai bine la toate burticile si mamicile!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Multam pentru agitate,
Maine pe 12 la ora 8:45 intru la taiere. Trebuie sa fiu la 6 dimineata acolo.
Va pup si sper sa ne auzim cu bine.

AMR 0 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

si eu si eu hai alberta! sa iasa repede bebe!

eu nu maaaai poooot, deja parca devine din ce in ce mai greu cu 2, mai nou a inceput Olivia sa muste tot ce prinde, azi l-a muscat pe frate-su si dupa aia jap, jap doua palme peste cap! saracul Razvan nu stia ce l-a lovit, a inceput si el sa planga saracul si ea mai apoi deci concert pe 2 voci n-am mai reusit sa intru deloc pe calc.

eu zic ca o sa-mi scot parleala cand incep serviciul, dar mai stii...

gata plec m-a muscat si pe mine de picior, aoleooo.

v-am pupat pe burtici si pe mamici

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (11 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

alberta, recuperare usoara si sa veniti acasa sanatoase si voioase!

Magdone, si eu, si eu la valea plangerii... Cristi a lovit-o destul de rau cu o jucarie pe Roxana azi ca a inceput saraca sa planga asa tare Rau m-am suparat, se uita cam incurcat saracul, i-a spus pana la urma ca ii pare rau si a imbratisat-o. Of, ca nu stiu cum sa ma mai impart...

Simonna, la Kathleen v-ati gandit?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Salut, dupa weekend ! (ca la mine e duminica luni )

Eh, una rece, una calda, ma refer la zilele libere, ieri am murit de frig, am dat iar drumul la caldura in casa. Iar azi am scos oarecum parleala, am stat numai pe afara, in afara de somnul de pranz.
Dumnezeu stie cum va fi cand vor fi doi, ca tot citeam ce scriu fetele, cred ca-i pun pe-amandoi in remorca de la bicicleta, si ma duuuuuuc !

Apropos, dintre (foste) gravidute, mai mergeti cu bicicleta ? Ca eu nu ma pot abtine, e una din singurele placeri la care nu am renuntat. E mai greu cand il iau si pe V in remorcuta, dar atunci mergem mai mult pe distante mici si fara sa urcam. Nu ma mai simt asa in forma la la sarcina cu Victor, dar ceva, ceva trebuie sa fac. Cu programul de aqua fitness nu ma potrivesc cu orarul, asa ca nu mi-a mai ramas decat bicicleta in zilele libere si mersul pe jos de la parcare pana la aeroport (vreo 35 de minute daca merg si la dus si la intors) cand ma duc la servici.

Bebeul meu se misca in continuare destul de mult, chiar citeam pe la burticile de sept-oct ca sunt fete care nu-i simt pe bebei cu zilele, eu m-as panica, serios. La Victor, daca mi se parea ca nu l-am mai simtit demult, de genul de dimineata pana seara, bagam un Kit Kat (a un moment data asa ii ziceam, bebeul Kit Kat) si imi facea un show intrauterin de se uitau toti pasagerii la ghiseu
La bebe nr 2 nu merge cu dulciuri, in schimb daca strang un pic picioarele langa burta, imediat incepe se ma inghionteasca.

Nu mi-a raspuns nimeni cand s-au intors bebeii vostri cu capul in jos, Simonnna cum e Zarzara ?

Ca eu tot ma stresez, dupa miscari mi se pare ca in continuare este la orizontala, stiu ca mai are timp sa se intoarca, dar totusi, de ce sa nu stau eu linistita ...

Bafta Alberta ! (nu gasesc pampoanele).

Pe curand,

Diana

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +21s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Alberta, nastere cat mai usoara si sa-ti tii bebelusul cat mai repede in brate

Diana, iti raspund eu la intrebarea ta...sa stii ca paradoxal la a doua sarcina, copilul se intoarce mai tarziu. La mine de exemplu fiimea era deja intoarsa in luna a 7a, deci aprox. cam la 28-29 sapt., pe cand Chris cu greu s-a intors prin sapt. 33-34 si cum ma gandeam cand s-o intampla minunea culmea a fost ca efectiv am simtit rotatia ....a doua zi la doctor mi s-au confirmat banuielile

Magdone, creca asta ne asteapta si pe noi...asta micu al meu are o pasiune cu pletele mele si-ale sora-sii...cand le prinde vrea sa le pastreze , nici nu vreau sa ma gandesc la muscat, manevrat de jucarii, etc... .

Donia, tu cand incepi serviciul? Cred ca de-abia astepti.

Olga, asta cu copii cuminti s-a dovedit mit si la mine...credeam ca my first born a fost teribil de energica, well acuma nu mai cred caci se poate si mai si , asa ca io una nu ma mai pronunt. Oricum tu esti avantajata, fetitele sint mult mai linistite dupa ce cresc un picutz, vei vedea

Simona, ce zici de Nicole ca tot suna bine in limba lu' Moliere? I that name. Sau Eva, Maia, Erika?

Sarcini cat mai usoare gravidutelor

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput