Maple-syrup babies - mamici de Canada (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pus detalii despre intalnire updatate la sezatoare, pagina 15, adica aici.

Am emailul la profil, intru zilnic si verific si PM, orice intrebare, shoot!

Donia, sper sa nu nasc pana sambata, mai ales ca vii si tu!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Pus detalii despre intalnire updatate la sezatoare, pagina 15, adica aici.

Am emailul la profil, intru zilnic si verific si PM, orice intrebare, shoot!

Donia, sper sa nu nasc pana sambata, mai ales ca vii si tu!

Daca ai sti... chiar inainte sa deschid subiectul ma gandeam sa-ti spun sa strangi bine din picioare
Pfiii... acum mi-a trecut prin minte... voi ati gasit nume? Sau macar o lista restransa?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Helooo la toata lumea,
Am revenit la baza, si imi pare rau ca nu va pot vedea in parc la picnic,-dar va doresc distractie maxima si sper le revad pe mQQm si pe Romanitza cu comorile in brate la o plimbare in parc, prin august probabil
Donia- cum e la munci,scuze dar nu am apucat sa citescdin urma, tot e bine ca am intrat pe fusul de aici insa
Magda- tu esti bine, dar Olivia?
Diana si Simona- la voi cum e?
Alberta- cum e cu baietei,bine?
Restul gravidutelor ce mai fa,ccum sunt bebei,bine, le place caldura de afara,ca umiditatea cred ca nu o prea suporta,asa-i
Pupici la toata lumea si numai bine!
Mai vin eu,dupa ce ma mai distrez cu munca

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Donia draga, daca nu-ti pare prea deplasata cererea mea, mi-ai putea da niste tips despre alaptatul peste un an; e grozav ca ti-a reusit doi ani cu Cristi, eu imi fac putin griji cu Aidan, ca voi incepe si niste cursuri univ in toamna part-time si sper sa nu se intarce inainte de un an, mai ales ca eu nu prea iubesc pompatul.
Planul meu era sa-l alaptez si noaptea fiind ziua plecata la scoala uneori, insa micul meu doarme noaptea cate 5-6 ore neintrerupt, deci e cum vrea el.
Am adresa ta de e-mail daca vrei comunicam astfel, daca nu..putem si vorbi cand ne vedem sambata in parc, promit sa te trag de maneca. Vii cu ambii copilasi?
Sper sa revad pe cat mai multe din fete si copilasi atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Donia, strang! Cum sunteti in vacanta? Tu cum te-ai adaptat la programul de zapaceala cu joaba? Nume? Subiect tabu! Nu mai zice nimeni nimic pe-acasa, hihi.

Denisa, welcome back! Distratie indelungata porumbeilor!

Mergi la inceput

Denisa, bine ai venit si... imediat pleci iar! Sa va distrati fain!
La munca imi place, insa e foarte obositor, cel mai des sunt schimburi de 12 ore si eu de obicei sunt daramata cate 2 zile dupa 12 ore de munca. Dar ma voi obisnui eu cumva...

Mona, cu placere, numai ca nu stiu exact ce sa-ti zic... mai intreaba-ma tu. Oricum, ca si curiozitate , Cristi a supt mai mult catre 2 ani decat sugea la 1 an.
Citeam ca mergi la cursuri, eu nu cred ca sunt sanse sa ramai fara lapte chiar si daca alaptezi si numai de 1-2 ori pe zi. Deja pe la 1 an eu nu mai simteam ca am mult lapte, insa intotdeauna iesea lapte suficient la fiecare supt, fie ca alaptam de 1-2 ori pe zi, 3-4 sau 5-6+.
Da, la intalnire venim cu toata gashca, cu placere mai stam de vorba! Sau pe mail, cum preferi.

mQQm, funny ca ma intrebi de vacanta... ca tocmai ce ii spuneam dumnealui ca dupa doar o zi de vacanta imi vine sa fug de acasa Las' ca ne organizam noi ca sa profitam mai mult, ca doar am asteptat-o cu mare drag.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Merci mult Doniamai vorbim, cu siguranta.
Si sor-mea cade franta seara cand vine de la slujba, iar telefonul il are inchis in timpul orelor de lucru. In weekend lucreaza ori sambata ori duminica, atunci mai apucam sa vorbim ori ne viziteaza ei. De aceea n-a reusit inca sa ia legatura cu tine, dar o va face negresit.
In viitorul apropiat e posibil sa aiba contracte la spitalele St.Joseph din TO, unde am nascut eu, si la St. Michael..e putin stresata de necunoscut, de responsabilitatile din spital, sistemul fiind mult diferit de cel cu care e ea obisnuita. Dar e pregatita sa faca fata cu brio.
Interesant ce spui tu de Cristi acolo, dragutul de el.

Mergi la inceput

Mona, chiar ma intrebam daca nu vine si sora ta la intalnire, n-o aduci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Seara!
E o duhoare de vopsele pe-aici de-abia pot sa stau, plus caldura de afara... motive excelente sa plutesc in piscina ca o meduza...

mQQm, mata rizi de mine, hai, cu intilnirea, asa-i? Las' ca ma uit eu la poze si te vad... ca nu intru pe contul comun decit cind se termina cu duhorile in basement, sa am timp sa savurez poza.

Da, dom'le, asa-i si cu gradi, desi nu cred ca foloseste, da' cica sa fii pe lista de cit mai de demult, ca, teoretic, cind au un loc liber ei trebuie sa mearga la lista in ordinea inscrierii... dar pe urma intervin n necunoscute si tot ramii fara loc...

Bon, compte rendu: Zarzara e bine, creste si se foieste noaptea de m-a timpit de cap, sa mor ca da, ma trezeste si tre sa o cert!!! :)) Tensiunea mea, hemoglobina, diabetul, toate-s la fix, no problem, doctorita ridea la mine si zicea ca ar avea mult mai mult timp liber daca toate gravidele ar fi ca mine!

Ce conteaza ca eu ma simt ca un elefant? Si am un costum de baie cu fustita... ii stiti pe hipopotamii aia din desene animate? No, asa-s si eu cind plutesc in numita piscina.... :)

Noapte buna,
mQQm, sa nu nasti pina simbata ca o sa fie tare fain!

PS: Khristin, te sun simbata dupa-amiaza dupa ce aflu ce program avem si noi pe-aici... Pina atunci o sa stii si tu ce si cum petreceti timpul aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Gata: hainele civile m-au tinut pana in saptamana 19+5 zile. Ieri mi-am cumparat primii pantaloni de vara de maternity, pe care azi i-am tras in sus cu spor timp de 8 ore, la serviciu.
Foarte rau stau insa cu sutienele. Am devenit extra sensibila si nu mai suport decat bumbacul, plus ca "am crescut" si nu gasesc sutiene pe masura (42C, chiar D )...

In alta ordine de idei, de vreo saptamana este evident ca bebele misca zilnic si mult... la fel de agitat precum sor-sa... Abia pe 13 luna viitoare o sa am al doilea ultrasound; poate aflu si eu daca e fetita sau baiat, sa stiu la ce nume sa ma gandesc.

Altfel poftesc la diverse chestii de mancare pe care nu le-am prea gasit pe aici: bors (noroc cu mama ca mi-a facut acum ea in casa); leustean (aveam o planta in griveci de 3 ani si anul asta am cules tot ce se putea, asa ca am mai cumparat 2 rasaduri); visine (de care aici nu am vazut niciodata insa mi-a spus de curand cineva ca e o ferma in apropiere unde am putea merge sa recoltam- apropos, cam in ce luna se coc visinele?); si mai poftesc si la altele, dar mai bine nu mai continui.

Va ca sunt strigata/tzocanita de fie-mea

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput