Maple-syrup babies - mamici de Canada (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

As vrea sa ma inscriu si eu aici la voi, am mai participat mai demult la subiectul asta, dar la editia veche, nu la asta cu maple-syrup. Oricum, suna fain noul titlu. DPN al meu este 2 decembrie, treceti-ma si pe mine la listuta voastra va rog.

Mona_B eu am pompa Ameda Purely Yours, dar nu pot sa zic ca m-a ajutat, pana la urma tot cea inchiriata a fost cea mai buna, acum nu as mai cumpara dar atunci n-am stiut. Daca ai destul lapte probabil e ok si asta dar mie nu mi-a fost de ajuns pt ca imi trebuia ca sa stimulez lactatia. Nu zic ca nu e pompa buna dar cea inchiriata m-a ajutat mult mai mult, desi e cam scump pe termen lung.

Si eu sunt de parere ca hainutele de fetite sunt mult mai variate si mai dragute decat cele de baieti. Acum daca bebeul asta e baiat o sa-mi para tare rau de hainutele toate ramase de la Rebecca. Maine ma duc sa aflu sexul, as vrea tot fetita si eu asa simt ca e fetita, dar e ok si daca e baiat, numai sanatos sa fie.

Sarcini usoare va doresc!

Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata dintr-un Montreal ud pina la piele!

Diana, e un semn sigur. Un semn sa ai grija maxima de tine ca sa poti sa mergi in tara... Amu' intrebarea e: ajungi la amindoua? Sau se suprapun?

Khristin, tocmai ce m-am uitat pe lista de bebei si n-am inteles nimic... c-am citit data nasterii lui Chris in franceza si-mi iesea ca miine implineste un an... si stiam c-am vazut poze cu el evident bebel nu foarte demult si m-am confuzat la max :))

Mona, de ce nu stati voi mai aproape, dom'le? Asa mi-e peste mina distanta asta, ca eu ma oftic de fiecare data cind voi va intilniti si eu nu pot sa vin pe motive de 600 de kilometrii, ca sa nu mai vorbim de cit se adauga pina la Laurajr et company sau Donia... Amu' io-as propune sa ne mai vedem la jumatea drumului, dar de celebru Thanksgiving slash 1000 de Insule o sa fiu capiata de cap de oboseala...

Incepe sa ma trazneasca si pe mie ca eu chiar fac un copil, ies din euforia aia de "sint gravida, ce chestie importanta!", ma si ajuta Zarzara ca se foieste de ma capiaza de cap, daca iese de-acolo si-i asa l-a batut si pe Radu la fundul gol la capitolul fitiiala! Ha, abia astept sa o vad!

mQQm, ce faceti?

Cred ca mi s-a trezit maimutica, o tin si azi acasa, vedem cum evolueaza cu febra... Oricum, azi noapte a dormit, asa ca tre sa presupun ca e mai bine!

PE mai tirziu,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Diana merci mult de info, ma ajuta mult! cred totusi ca o sa folosesc Medela mea manuala de care sunt f.multumita, reusesc sa scot 150 ml dintr-un singur san, care nu e plin; bine asta e acum, cand Aidan are doar aproape 2 luni, pana la 10 luni oricum cantitatea de lapte scade treptat. Chiar n-are sens sa dau 300 $ pe o pompa electrica, si nici de inchiriat una nu cred sa fie nevoie, ca el va papa iaurt si branzica de la 8 luni.
Mey,ce frumos si voinic e Victoras al tau; cat despre nume... il ador!
Cat despre hainute, am aceeasi parere, pentru baietei pana in 2 ani gasesti articole destul de dragute, dupa...devine o problema. Altfel stau lucrurile in USA- dar nu toti retailerii livreaza in alte tari - ori in Europa de Vest, unde gasesti calitate excelenta la preturi f.avantajoase. Eu chiar ma gandeam sa cumpar din Germania uneori, chiar si pentru noi adultii, iar prietenii de acolo sa ni le expedieze, ca nu costa f.mult, insa ce ma fac cu taxele vamale??hainutele lui Vlad de acolo le-am cumparat, unde s-a si nascut, si multe sunt inca in stare foarte buna, pentru Aidan n-am luat decat de bebei pana in 9 luni, dar in curand iese din cele de pana in 3 luni, la ritmul in care creste.
Uite, eu nu gasesc nicaieri pijamale de calitate pentru Vlad, adica 100% bumbac si nu prea colorate, ce am vazut sunt pana la varste de maxim 4 ani si cu niste imprimeuri urate.
Cred ca e o vorba de strategie de marketing bine gandita, bazandu-se pe faptul ca mamicile tind sa cheltuie mai mult pe articole pentru fetite, sa le schimbe mai des, si de aici gama mai larga de culori si modele.
Simonna, si mie mi-ar fi placut sa locuim ceva mai aproape unele de altele, sa fie intalnirile si mai dese si mai zgomotoasepoate dati o fuga in Toronto? in caz ca da, sa nu ne ratati.
Monica, bine ai venit si la subiectul asta. Iti multumesc mult pentru sfatcred ca am gasit deja solutia.
Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc,

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Neata!
Uff doamne dar ploua de rupe!
Noi avem de raportat o veste nu tocmai buna. Am fost sunata de secretara doctorului si mi-a spus sa-mi fac de urgenta un randez-vous la clinia de diabetologie caci in urma testului cu glocoza... glicemia mi-a iesit cam mare. Am programare pentru martea viitoare.
Probabil caci voi repeta analiza.... dar imi este o frica de mor sa nu fac diabet gestational. Eu am un aparat de masurat glicemia si culmea... dimineata pe nemincate imi iese foarte bine. In plus doctorul meu pleaca in concediu si urmatoarea programare o am peste 5 saptamini.Voi avea atunci 35 de saptamini.
In rest ma simt foarte bine. Bebe este in parametrii , iar eu pentru 30 de saptamoni m-am ingrasat cu 11 kg.Problema este ca nu-mi amintesc de cand nu am mai dormit o noapte intreaga. Ma scol de cel putin de 2-3 ori pe noapte. Somnul cel mai dulce il am dimineata.
Va pup acum ma duc sa mai ca pe asa o vreme....
Maya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Simona, nazdravanul meu tocmai a implinit 8 luni, mai avem un picut pana la un an. Sa stii ca noi pe 27-28 iunie sintem in Montreal, apoi ne mutam un pic la Quebec Ville si pe 1 iulie vom fi la 1000 insule, asa ca poate ne vedem undeva in locatiile astea, cine stie??!!?

Monica, bine ai revenit. Vad ca esti si tu o burticutza a doua oara, sarcina usoara sa ai si sa ne spui ce e bb din burtiq dupa ce afli.

Magdone, sa inteleg ca tu ai inceput serviciul? Tocmai realizez si eu ca nu mai am mult de stat acasa, asa ca profit la maxim, mai ales c-am ramas sa ne descurcam singurei

Diana, zbor placut spre RO si distractie placuta acolo daca tot se anunta atatea evenimente.

Cat despre hainutze sint de acord in mare cu voi, pe fiimea am rasfatat-o in rochite, fundite si bentite, dar la baietei desi nu sint asa colorate, mie imi plac de mor vestutele pt. ei, camasile alea ce se poarta pe deasupra descheiate si salopetzelele alea de vara pescaresti .

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Maya Maya, sunt in aceeasi oala !
De dimineata am fost sa fac testul pentru diabet si la pranz m-au si sunat acasa de la doctor ca a iesit glicemia mare si ca sa repet testul.
Dar eu nu m-am prea ambalat (mai mult sotu) ca stiu ca am balotat la prajituri in weekend-ul asta la greu. Iar eu am luat pana la 26 de saptamani 11kg.
Ma duc vineri sa repet testul, pana atunci post negru, adica fara dulciuri, sunt sigura ca o sa iasa bine.
Dar tu de ce ai glicometru acasa ? Ai avut deja probleme din astea ?
Cu somnul sunt norocoasa pana acum (bat in lemn si scuip in san), dorm de sparg, de cum pun capul pe perna pana da trezirea Victorul.

Simonna, ai dreptate, trebuie sa am mare grija de mine pana la plecare. Le las naibii de prajituri ca cine stie ce mai fac de la ele (incusiv sa nu-mi mai incapa fundul in scaunul de avion ). Nuntile sunt amandoua la Bucuresti, in aceeasi zi si la ore diferite la biserica, ca oricum doar acolo vreau sa ajung, nu ma intereseaza restaurantul si oricum voi fi prea obosita sa merg si acolo.

Mona_B , ma bucur ca ti-a folosit informatia, e buna pompa aia manuala, usor de manevrat, ocupa putin loc si e mai gentle asa cu sanii.
Cu taxele vamale, daca ai cine sa-ti trimita din Germania, nu au decat sa le scoata etichetele si sa le declare ca efecte personale, astia de aici n-au ce sa zica, cel putin eu asa fac cu ai mei cand imi mai trimit din Ro cadouri de sarbatori, si la fel cand imi aduc eu in Ca diverse chestii in bagaje. Pe mine m-a invatat o tipa de aici de la aeroport sa fac asa, pana acum nu am avut surprize.

Trebuie sa inchid sandramaua si sa ma duc acasa. Maine o sa fie frumos am auzit !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +26s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Monica8, bine ne-ai gasit! Te-am "listat".

La noi se-aseaza treburile mai ok vad ca. Denisa a ramas doar cu zgarietura pe gat, sotul zice ca e umarul ok. Masina inca nu stim ce soarta va avea.

Sanatate tuturor si sa fiti cuminti si sa dospiti frumos bebeii din burtici!

Denisam, tin pumnii azi pt interventia de la urechiusele lui A!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

mQQm, tare-mi pare bine ca s-a terminat cu bine! Cum stai cu AMR-ul? Ca eu chiar m-am uitat azi in calendar si imediat cedezi locul ala din fruntea listei :)

Maya, in fine m-am gindit si eu sa iti trimit info cu contul comun, ca mi-a iesit complet din cap, dar nu ai PM activat. Let me know cind il activezi. Intrebare: dupa cit timp de la test te-au sunat sa-ti zica de rezultate?

Diana, lasa, moy, ca te pun aceia sa stai pe strapontina :)) ai loc mult la picioare... baga cu prajtura ca pe urma adios... stii tu, trece baba cu colacii... Uite, ia exemplu, am terminat i cutie de inghetata in 2 zile, si-aia ca mi-a fost rusine de COlegu' care ma cearta rau cind dau gata o cutie pe zi :))

Khristin, neaparat tre sa vorbim, daca sintem in Mtl. (ca avem vagi planuri de iesit din Minunata Provincie de ziua ei) ne vedem.

Bon, ma duc sa check ce face copilu, azi l-am dus la clinica, azi dimineata cind sa-l duc eu a scoala el avea iar 39 si se uita la mine cu ochii aia aposi... Acu' baga antibiotic si miine o sa dea toate testele pe care le-au dat copiii in trei zile, ca vineri e pedagogique...

Yuppy!!!! Miine vine tata!!!!!!

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

sa dat startul la zmeurici!!!!
mqqm si tu mai ai atat de putin.....
Simonna de la spital m-au sunat la 2 zile dupa ce am facut analiza.Le-am facut la spitalul juif si incep sa regret din ce in ce mai mult ca le-am facut acolo. O data chiar mi-au incurcat eprubetele. Este foarte departe de mine...(eu locuiesc in Laval).... dar de la timpul respectiv cand m-am inscris la acest doctor imi convenea caci erea aproape de serviciul meu. Acuma ce sa fac... este prea tarziu sa ma mut la alt doctor mai aproape.
Apropo cum imi activez PM ca sa-min trimiti parola caci habar nu am.
Diana succes maine cand iti refaci analiza. Sper sa fie totul bine!!
Cum tu zici ca ai mancat multe prajituri asa sunt eu cu ciocolata.
Am mancat tone de Nutela. In sarcina asta la ciocolata am poftit cel mai mult. Poate ca asta este motivul ca mi-a iesit glicemia mare.
Off sper sa fie totul bine. Eu tocmai marti am programare.
Va doresc noapte buna!
Maya

Mergi la inceput

Va rog frumos teceti-mi si mie un
Dar am mari probleme in a gasi un nume . Deocamdata am o lista mareeeee si nu ne putem decide.Daca erea fetita erea mai usor.
Parca vad ca o sa ma decid la fata locului in functie de mutrita!

Mergi la inceput