Maple-syrup babies - mamici de Canada (3)
Raspunsuri - Pagina 12
CriPOD spune:
Oooooooh, magdone, cu de-alea erai tu asa ocupata? Nasol, eu am zis deja de cativa ani, eu nu mai am nervii necesari sa iau in grija noi veniti. As vrea sa-i pot ajuta, dar m-apuca plansul cu ei odata. Ori doar pe mine, daca-s de-aia mai curajosi. Ok, ti-am trimis un email, bag de seama ca nu l-ai gasit... ziceam sa ma suni daca poti in seara asta de la 8:15. Ramane pe alta data. Ia si tu numarul din emailul ala si suna-ma sa ne planuim cand sa mergem. Si poate ne vedem odata cu Olivia ca eu n-am mai vazut-o de cand am fost la Demetre, cat avea... 3 luni?? Pe Razvan, da, dar pe ea doar in poze.
Simonna tu si printesa ta pe unde va flenduriti? Dadura-ti in boala aia grea cu shoppingul? La mine-i misto ca niste uratenii ce sunt pt baieti, nici o treaba n-are al meu cand plec la shopping pt pepitzel!
Dana, hai sa ma vezi!
O sa pun poze la un moment dat pe contul comun, promit, promit!
Khristin, intreb si io cu tine odata.
Voi ce mai faceti?
Ce-mi place ca scrieti!
CriPOD spune:
Iata-ma tot io imi raspund...
Donia, change of plans... Ieri am scos de la reparat masina mea cea fosta bulita, azi dimineata a avut accident sotul meu cu ailalta, si e nefolosibila. Toata lumea e ok, e doar tabla, da-i cam nasol. Cu o masina pe familie pt o vreme nu stiu cand mai putem face Oakville-ul in timpul saptamanii. Asa de rau imi pare!!!
Nah, ghinioane!
Simonna spune:
mQQm, n-ai dreptate cu uriteniile pt. baieti.. sint asa de haioase! Ca eu ma duc prin mag. si ma extaziez la fo doua rochite si pe urma numa' ce te trezesti cu mine cum ma rotesc pe calciie si ma mut la raionul de baieti si incep sa pic in fund de admiratie... La Winners am vazut, si in ceva mag. de copiii de-alea mititele, nici nu stiu cum se cheama, unde aveau si hainute de fetite portocalii si verzi si rosii!
Eu mi-am facut testul de glicemie ieri, moama ce mi-a mai placut lichioarea aia! Asistenta care m-a pazit s-o beau a zis ca nu-si aminteste ca cineva sa fi cerut supliment inaintea mea :))
Si pe urma m-am plimbat citeva ore printr-un cartier pe mal de apa si cu copaci pina la cer... frumos... da' frumos... of course ca m-a adiat briza si acum ma doare o amigdala.....
Si-ncepe sa ma enerveze, ca nu-mi mai incape mincarea in stomac :)) Si eu in perioada asta maninc cirese in nestire, care, se stie, cer mult loc inainte sa se duca mai la vale, si nu pot sa le maninc. Adica pot, dar pe urma stau pe spate ca o broasca testoasa intoarsa pe carapace!
Mona, felicitari pt. botez, ma bucur ca a iesit bine! Pupam si nasa!
Moi, eu am sesizat ca Llaura nu mai scrie de cind cu incidentul Oul Kinder de pe Sezatoare. Sper sincer sa fie asta si ca totul e bine cu ea.
Weekend bun si cald, cu bebei cuminti va doresc
Simonna
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm Iata-ma tot io imi raspund... Donia, change of plans... Ieri am scos de la reparat masina mea cea fosta bulita, azi dimineata a avut accident sotul meu cu ailalta, si e nefolosibila. Toata lumea e ok, e doar tabla, da-i cam nasol. Cu o masina pe familie pt o vreme nu stiu cand mai putem face Oakville-ul in timpul saptamanii. Asa de rau imi pare!!! Nah, ghinioane! Common sense is not so common...[Voltaire] |
Mai oameni, ma speriati cu masinile astea lovite, aveti grija de voi! Bine ca toata lumea e bine!
Imi pare tare rau ca nu ne vedem, sa te vad si eu graviduta infloritoare, plus ca iti plangeam pe umar putin, ai scapat, norocoaso
Ramane sa compensezi cu vreo poza, doua, zece...
Magdone, deja a trecut anul? Pai eu credeam ca Olivia are 8-9 luni, unde zboara timpul???
Simonna, cand eram gravida cu Cristinelul, desi stiam ca o sa am baiat, numai dupa haine de fetita mi se intindeau mainile! Era ceva... nu puteam sa ma controlez.
Dar mQQm are dreptate, hainele de baieti mici sunt cel mult jumatate cantitativ, iar culorile imi par tare triste.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CriPOD spune:
Mersi Donia, poate mai ai tu drum prin zona? Iti tin pumnii la job, o sa vezi ca e floare la ureche, noi avem asteptarile mult mai inalte de la noi decat ceilalti.
Abia la sfarsitul zilei de scoala am vorbit cu copila si s-a plans ca i-a intepenit gatul de doua ori cand s-a aplecat peste zi, eu stiam azi dimineata doar ca s-a dat cu capul de tetiera, tare, ca i s-a rupt clema de par in cap. Nici n-a mai gasit-o. Dupa ce mi-a zis a dres-o cumva... Asta-l meu a cu hernii multiple, la el m-asteptam sa se planga, de el nu ma stresez asa de tare. Acu sper sa fie doar zdruncinatura, tin un ochi mai atent pe copila. Tu crezi ca ar trebui sa mearga la un dr?
Donia spune:
Mai, n-as vrea sa va panichez degeaba, dar daca s-a lovit tare cu capul poate nu strica o radiografie, cap si gat. Vedeti si voi cum e maine.
Poate mai bine cateva ore maine in urgente decat sa urmeze zile de indoiala si incertitudine.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Mona_B spune:
Simonna, ma bucur ca esti bine si voioasa, si micuta Zarzara la fel:)
multumim frumos de urari, inca n-am reusit sa pun poze de la botez, dar eu sunt mai lenesa la capitolul asta, si nici nu-mi prea place. Vorba Laurei jr, cine vrea sa ne vada/cunoasca live, e mai mult decat binevenit. Voi pune totusi cateva in curand.
Mqqm, sper ca fetita sa fie bine si voi sa va reveniti din sperietura.
Sper sa te vad si eu curand, cine stie poate in cele din urma vine muntele la Mahomed
I'll let you know cand ma mai plictisesc de Mississauga si am chef de o iesire in TO.inainte de mijlocul lui august ne mutam in noua casa si voi fi ceva mai departe de voi. Insomnii mai ai? imi amintesc ca asta era cam singura mea problema in ultimele luni, de-aia mi-am si luat concediul cu 2 luni inainte de due date.
O intrebare pentru mamicile ce doresc sa continue alaptatul dupa ce se-ntorc la servici: ce pompa veti folosi? Eu am una manuala f.buna de la Medela, Harmony se numeste, sunt f.multumita de ea, n-am folosit-o decat de 2 ori pana acum, insa ma intreb daca va face fata in conditiile in care eu va trebui sa pompez de 2 ori la serviciu, ca micul meu va avea aproape 10 luni si as vrea sa-l alaptez cat va vrea el si se va putea. Din cate reviews am citit Medela "Pump in Style" e cea mai recomandata pentru pompare frecventa, insa e prea sofisticata si are un pret destul de ridicat. Mai acceptabila ca pret si de asemenea foarte buna e "Purely Yours" de la Ameda; voiam sa stiu experientele voastre si daca ati pompat sau nu.
Romanitza, tu ce mai faci, draguta? dar micuta?
Diana2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona_B O intrebare pentru mamicile ce doresc sa continue alaptatul dupa ce se-ntorc la servici: ce pompa veti folosi? Eu am una manuala f.buna de la Medela, Harmony se numeste, sunt f.multumita de ea, n-am folosit-o decat de 2 ori pana acum, insa ma intreb daca va face fata in conditiile in care eu va trebui sa pompez de 2 ori la serviciu, ca micul meu va avea aproape 10 luni si as vrea sa-l alaptez cat va vrea el si se va putea. Din cate reviews am citit Medela "Pump in Style" e cea mai recomandata pentru pompare frecventa, insa e prea sofisticata si are un pret destul de ridicat. Mai acceptabila ca pret si de asemenea foarte buna e "Purely Yours" de la Ameda; voiam sa stiu experientele voastre si daca ati pompat sau nu. |
Eu m-am muls destul de mult, din motiv de copil ce nu putea sa suga la mameloane ombilicate (inverted nipples). Cele mai eficiente mi se par pompele alea profesionale pe care le inchiriezi de la Wallmart (nu stiu ce marca sunt, dar sunt asa destul de mari, cam cat o imprimanta
Acum, tu zici ca te gandesti la solutia cu mulsul, undeva dupa zece luni, pai atunci eu nu prea mai reuseam sa scot mare lucru, cel putin nu atat cat ar fi vrut Victor. Dar pentru ca nu a acceptat niciodata formula, mulgeam cam 50-100 ml cat sa-i amestec cu formula si sa bea. Dar era cam chinuiala, asta am facut-o cu o Medela din asta manuala de care zici tu si care mi s-a parut ok pentru faza respectiva. Dar la noi nu a durat decat pana la un an (deci vreo trei luni) ca atunci cand a dat de laptele de vaca l-a acceptat imediat si nu a mai trebuit sa ma mulg, ii dadeam san doar dimineata la trezire, restul, mancare si lapte de vaca 3.25.
Succes !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si
+26s cu
Diana2007 spune:
Maine ma duc sa fac testul ala pentru diabet. Credeti ca iese naspa daca am mancat azi multe praji
?
Ca dupa ce pe sezatoare se dau retete in nestire de salivez pe tastatura si trebuie sa prestez ceva ca altfel nu am stare, am fost la Loblaws si nu am plecat fara un cake cu fructe, am ajuns acasa, ne-a intampinat vecina italianca cu o negresa
. Poti sa te abtii ?
Ultimele vesti cu plecarea in Ro: in aceeasi zi cu frati-miu se marita si cea mai buna prietena a mea de la fostul job din RO. Sa fie inca un semn ?
Noapte buna !
+26s cu
Diana2007 spune:
Am uitat sa-mi dau si eu parerea cu hainutele. Eu zic ca e asa si asa cu hainele de baieti, totusi, pana pe la 2 ani gasesti lucruri dragute si nu numai in culori inchise. Dar e adevarat ca am tras cu ochiul pentru mai traziu si greu iti atrage ceva privirea. In schimb, cand am fost in Europa am vazut haine mult mai variate si mai colorate pentru baietii de toate varstele.
Dar de fetite nu mai zic, ca e prapad
. Eu pana acum n-am cumparat nimic nou pentru bebe care vine, ca am zis ca daca e fata sigur o sa fac gaura in buget dupa, asa ca nu mai dau banii pe hainute neutre. Am deja stocul de la Victor.
+26s cu