Maple-syrup babies - mamici de Canada (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Maya maya, Donia, eu lucrez pentru o companie aeriana sunt toata ziua la aeroport, cunosc reglementarile, dar nu aici e buba. Recomandare de la medic iti trebuie doar peste saptamana 36 pentru o sarcina fara probleme si doar daca ai probleme in sarcina sau ai avut sarcini multiple, iti trebuie acordul medicului indiferent de varsta sarcinii.
De imbarcat nu imi fac probleme, imi cunosc drepturile mai bine decat oricine si sunt pana la urma intre colegi, nu ma lasa ei pe jos, doar ca nu-mi place sa risc pe "pielea" bebeului. Daca era vorba doar de mine, nu ezitam, dar asa ...

Mai e ceva timp pana la momentul cu pricina, la fel mai trebuie sa se indeplineasca cateva conditii, si apoi eu mai iau foarte mult dupa feeling-ul de moment. La fel am facut si cu botezul lui Victor, am fi vrut sa-l facem in Ro si pana la urma m-am razgandit in ultimul moment, am simtit ca nu-mi pot asuma responsabilitatea unui drum atat de lung pentru un bebelus atat de mic, si bine am facut.

Simonna, n-am ajuns sa te sun, dar promit ca sun luni, cand o dormi Victor la pranz.

Mi-e imi place temperatura asta de 15 grade cu soare, weekend placut !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +24s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Gravidutele, mai dati cate un semn de viata ca eu asa am un dar sa intru la idei... Toata lumea bine?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Salutam...

Imi vine sa plec in vacanta... :) mQQm, cred ca am ajuns in faza aia in care erai tu inainte de Paste, cind tineai neaparat sa pleci pe undeva :) Asa-s si eu acum, dar cred ca ma duc la shopping pe moment, ca altundeva nu pot :)

Diana, sintem complet caraghioase! Ti-am primit mesajul, am lipsit o ora de acasa, ca mi-as face ochelari noi si imi caut, iar tu atunci ai sunat! Si eu n-am nr. tau de tel Ca ne-am putea vedea miine, dar nu-s cum ajungem sa comunicam pina atunci, ca eu plec de-acasa pe la 10 jumate si ma mai intorc dupa 3...

Pusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pai Simonna hai si ne-om plimba tughedar la cumparaturi.

Azi am fost la prenatal, totul ok, adica rutina, masurat, cantarit, etc, etc. Nenea doctoru a zis ca iata sunt ultima azi, mai am si varsta sarcinii la care fomeile incep sa zica enough, gata, destul, asa ca pot sa ma desfasor. Aveam o lene-n mine ca am zis ca il las azi, nu ca n-am ce-i spune, dar stiu ca-i spun degeaba, asa ca ma exprim peste doua saptamani. Dup-aia intru la programari saptamanale.

In rest totul in parametrii.

Donia, uite ce-am secoperit: daca iau 403, ma scoate la QEW la Oakville, asa ca imi veni o idee... Hai sa facem treaba aia mare la Oakville, ca si-asa e tare misto oraselul. Ce zici?

Llaura tu mai vii la Hamilton luna asta?

mami_dulce, eu am fost in dominicana pe la 24 de sapt, dar n--as intra in amanunte, ca n-a fost prea roz. Mai bine iti spune Simonna de-ale ei.

maya.maya, bine ca ai avut taria necesara sa te descurci in Ro fara sa te lasi afectata prea mult. Cum a reactionat familia cand te-ai intors? Cum s-au descurcat fara tine?

Io ma duc acum si nu stiu cand mai viu, ca mi-am mai luat de lucru fo saptamana acasa de la unii. Acu daca io's de-aia fara income un an n-as prea vrea sa zic nu pana pot sa zic da.

Da' de citit va caut zilnic.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Am revenit si eu dupa o lunga absenta, motivata de starea pe care o am (cred ca si datorita vremii de afara)... Sunt lipsita de energie, noptile in care dorm si ma odihnesc cu adevarat au devenit un lux,arsuri gastrice groaznice(stau numai cu Tums), burta maricica... Plus mersul la job... deja simt ca nu mai pot! Vreau sa ma relaxez, mi-e dor de o vacanta, de caldura si soare.

In primul rand, bun-venit noilor mamici de maple-syrup babies!

mami_dulce - si eu am fost in Caraibe prin luna a 2a de sarcina, totul a fost ok, mai putin cu mancarea... asta fiindca eram in perioada de greturi si nu-mi placea nimic.Dar in rest, totul a fost bine.

Mona- cum a fost la botez? Sper ca v-ati simtit bine!

mQQm - felicitari pt rezultatele bune la prenatal... Deci mai ai putin si vei avea controale saptamanale. Wow, mai e atat de putin!Eu am trecut la controalele bi-weekly, mai am putin pana simt ca se apropie due-date-ul...
Am scris si dincolo, poate ne si vedem zilele astea. V-am pupat

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Donia, uite ce-am secoperit: daca iau 403, ma scoate la QEW la Oakville, asa ca imi veni o idee... Hai sa facem treaba aia mare la Oakville, ca si-asa e tare misto oraselul. Ce zici?

E perfect! Stii vreun loc? Cand? Pe saptamana viitoare? Sa-mi dai vreo 2-3 zile avans sa planific cu baby-sitteritza.
Sper si eu ca Llaura e bine, ca n-a mai dat nici un semn.

Eu n-as pleca in vacanta, dar asa as dormi!!! Nu stiu ce-i cu mine, dar imi e somn tot timpul, tot timpul!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Donia, deal! Ok, cercetez sa vaz cum ne putem repera pe undeva pe la vreo iesire de pe qew si de-acolo mergem impreuna in centru sa ne "chill", vorba adolescentilor. Ma duc si la sezatoare sa intreb pe biscu de vre-un tim sau carpool la una din iesiri. Ca in rest eu am fost pe-acolo, dar nu-s asa de familiara sa "stiu locuri". Pai ia-l si pe Cristishorul, de ce-l lasi la sitera? Hold on, revin pe pm!

Tot io... magdone, in cazu-n-care inca n-a mancat Olivia calculatorul si te lasa sa citesti... Mi s-a facut un dor de aquafit de musai treb sa merg curand. Nu participi for the sake of good ol' times?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

mQQm, hehe gand la gand cu bucurie azi ce e, joi? zi cand vrei sa mergi.

azi m-am mai eliberat si eu cat de cat, au reusit prietenii nostri si s-au mutat la apartamentul lor, dar tare mi s-a facut asa... nu vreau sa zic mila, dar stiti si voi cum e la inceput de nu stii incotro s-o iei, sper sa se descurce si sa-si gaseasca job repede. Fetita lor deja a inceput sa mearga la gradi, acu pana se termina.

Deci, pazea, revin in forta merg unde ziceti voi, vin si in oakville ca nici eu nu am fost pe acolo nicodata...

Romanitza, imi vine sa zambesc, asa cum te simti tu acum, asa si eu ma simteam anul trecut, nu stiam cum sa stau mai repede pe acasa si uite cum a zburat anul si ma si intorc la servici peste 2 saptamani, dar ce sa zic, mi-ar prinde bine o schimbare acum.

gravidutele si mamicile vad ca toata lumea bine, ma bucur

daiopri, ma gandesc la tine si iti doresc tot binele din lume

Olga, am citit de Sophia, multa sanatate, lasa ca o sa fie bine, trece, pupici.

inca mai am canapele dar schimb foaia, ne mutam in basement ca nu se mai poate, atat se mai freaca astia mici de ele, ca nu stiu cat mai rezista.

fuuug ...m-am apucat de curatenie generala dar mai vin eu...am scris asa intr-o viteza.

pupici

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (11 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mi-e atit de drag sa va citesc pe toate gravidutele.

Asa mai vad si eu o burtica frumoasa (Simonna, as vrea sa mai vad una de mQQm si ma mai tin la curent cu burticile de Canada.

Felicitari noilor gravidute si odihna multa celorlalte.

mai vin eu pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Dana, si cand ziceam si eu ca citesc o veste buna despre tine daca tot ai postat aici

Fetelor, unde si cand e intalnirea, daca nu e secret fireste?

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput