Maple-syrup babies - mamici de Canada (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

In ciuda vremii de afara noi suntem foarte fericit astazi.Tocmai am venit de la doctor si suntem foarte bine. Eu eream cam ingrijorata caci aveam niste dureri foarte mari de burta. Atat de mari ca nu puteam nici respira cum trebuie.Dar... bebe este bine merci. Asta este tot ce conteaza.
Diana calatoria mea cu avioul a decurs foarte bine. Am avut parte de un zbor fara turbulente, si am avut loc linga culoar si m-am miscat destul de des. Singura problema a fost ca ma simteam deshidratata si simteam nevoia sa beau apa non stop.Una peste alta iata ca am ajuns cu bine inapoi in ciuda tuturor problemelor . Am rezolvat tot ce mi-am propus Tin sa va spun ca am facut niste eforturi fff mari atat fizic cat si psihic. Parca am fost protejati de un Inger Pazitor!
Bebelutul meu este foarte rezistent . Are o inimioara mare si puternica.Il iubesc la nebunie. Cel mai mult totusi cred ca-l iubeste soru-sa Alexia care cat timp am fost plecata si-a facut timp sa mearga la biblioteca si sa documentat cu carti despre sarcina si bebe. Stie absolut totul. Este o scumpa!In plus de cate ori ma prinde ma mangaie pe burtica si vorbeste cu bebe.Si culmea bebe cred ca a inceput s-o recunoasca si devine foarte miscacios cand o aude.
Acum va las ca pe asa o vreme tare am chef de un
Va pup si pe mai tarziu!
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dulce spune:

Buna seara fetelor!!!!

Iata ca maninc un iaurt ca vad ca pina cind merge....
Mersi mult pentru raspunsuri...

Laura B la mine nu e prea eficient, doar un slab efect fata de saptamina trecuta..desi ma gindesc ce-ar fi fost daca nu-l luam, caci de obicei greturile se incep si se inrautatesc cu timpul...

Simonna eu am hotarit sa incerc cu Lasalle pentru ca e la 10 minute de casa si am niste recomandari bune...si oricum ma duc si vad si daca nu-mi place merg la alt spital asta in cel mai rau caz....dar daca stau si ma gindesc fata de spitalele din tara "natala" unde am nascut-o pe Felicia aici e rai...

Donia asa si fac dimineata beau pastila pe stomacul gol...dar scrie pe site la ei ca e de dorit sa nu maninci nimic inainte si dupa 2 ore(de parca e posibil)'

Khristin stau si eu cu frica asta sa nu ajung sub masa in lada de gunoi....dar maninc des biscuti uscati(ii tin chiar pe masa intr-o cutiuta), pentru ca mai am si problema ca salivez mult si imi mai usuc gura un pic..

Diana2007 pe la spitalul Juif am fost cu Felicia dar era atita lume pe acolo parca erai la piata...nu mi-a placut....de Saint-Justine mi-a spus cineva ca nu i-a placut atitudinea.....la moment ma opresc la ce e mai aproape de mine..

tare urita zi azi parca a venit luna noiembrie

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005) si 6+cine sa fie?

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Bon, mi-am pus o vacsea in cap ieri si ajuta, mai ales ca Atomix, in dragalasenia lui, m-a complimentat cit pentru cinci - dac-o tine-asa o sa-i mearga tare bine cu gagicile, asa-i un bagacios pe sub pielea alora pe care-i iubeste, n-am mai vazt!
Ah, si m-am hotarit sa ignor mirifica vreme, ca si miine-i la fel...

Khristin, sa-mi zic si eu cu alaptatul, la noi a durat pina pe la 9 luni jumatate, cind a lasat-o balta pur si simplu, nu m-a scuipat, nu m-a injurat, dar n-a mai venit la sin, l-am strigat sa vina si el s-a intors pe calciie si s-a dus la bucatarie :)

Lucia, ai dreptate cu Lasalle, in fond raminem 44 de ore obligatorii acolo, n-o fi foc, orice e mai bun decit saloanele alea cu nu-s cite mii de paturi, cite 2 in pat.... Basically nici eu nu-mi bat capul sa caut altceva decit Cite de la Sante tot pe motive de proximitate.

Diana, brunch ala? Intr-o zi sapt. viitoare? MAi ai nr. meu de telefon? Las la latitudinea ta, ca tu ai bb mic si esti mai legata de glie ca mine...(nu martea ca inot sincron) Am cautat nr. tel. de la aia ce mi-au renovat basemantul, nu-l gasesc, tre sa sun la cine mi l-a dat si revin.
Zi unde te gindesti sa mergi, ca mor de curiozitate... :)) (Numai pt. ca eu am inceput sa fantazez in directia: biletele de Mexic tre sa fie foaaaarte ieftine.... ce-ar fi sa mai bagam o saptamina.... Colegu'si face cruce cu doua miini, problema lui e ca stie ca vb. serios :))

Ah, Maya, tu esti in CSST, asa-i? Daca ne vedem cu Diana nu vii si tu? Asa, de bine te-ai intors din Ro...

mQQm, nu ma speria, please, daca mata care mai ai peste 2 luni pina nasti ai o problema cu foitul si invirtitul Pepitului... eu ce ma fac ajunsa acolo? Ca deja ma trezeste noaptea... Nu des, dar acolo-i si da din picioare....

Bon, ieri am avut RV cu dra cu care nasc, mi-a trecut in revista toate analizele, totu-i bun, fier si calciu si nu mai stiu ce, Zarzara nu statea sa-i asculte inima, ea punea aparatul fie-mea ii tragea un picior si se tira in alta parte a burtii.... Am ris, ce sa facem, am lasat-o sa se fitiie si am ascultat inimioara cind a obosit de-atita joaca.
Ma mai vede de cinci ori: o data pe luna ori trei, plus la 2 saptamini pe urma si hop, iaca bebela...

Voi tineti minte Miss Romania, de fapt desenul din carte, de zicea reporterul ca noua Miss Romania are par ca spicul griului, ochi ca albastrele, picioare de caprioara si asa mai departe? Si era un desen care reflecta toate astea....
Ei, asa mi-o imaginez eu pe Miss Z., ca ma tot gindesc la cum ar fi cool sa iasa, cu parul lui tat-so, urechile mele, miinile bunica-sii din partea mea si ochii bunica-sii din partea lui Colegu', plus picioarele lui frac'su, de fapt asa, toata structura osoasa a neamului din care descind, dar mai pe inalt, ca tat-su... Tot iau o data neste poze si le bricolez... O sa iasa ca la balamuc!

By the way (ca nu cred ca v-am aratat fo'data asta):

http://www.desprecopii.com/newsitem.asp?id=822

Astept cu interes sa vad ce produce Atomix, mai asteptam vreo doua luni sa aiba pereti la pestera, o sa va arat cind executa rupestrele!

Am plecat la Sezatoare, well, s-a mai luminat pe strada mea...

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, io nu te sperii, sper, da' treb' sa zic si eu la altcineva decat la catzel...

Acu nu mai am mey 2 luni, sper, una jumate si e prea mult.

Azi noapte iar am dormit cateva ore. Am adormit la 2 jumate, la 5 jumate m-am trezit cu arsuri si-am mers sa iau tumsu, am mai resuit sa dorm pana la 6 juma, dupa care n-a mai fost chip de somn, de-atunci stau pe-aci ca mucu, astept poate imi vine totusi. Si cand ma gandesc cat o sa-mi lipseasca dupa ca n-am bagat cu porcu acum, imi vine sa plang...

V-as discuta mai multe da' nu-i prima noapte de genul, si deja intru masiv la sleep deprivation.

Sa stii ca mai toti fac figura aia cu doppleu, cica pt ei e ca si cum ti-ar "hover" tie un elicopter deasupra casei. Saracii!

Faina burta, felicitari la artist, ce talente ai tu acolo! Am si eu colectie, tot am zis c-o bag pe contul comun.

Ok, gata, nu mai poate neuroticul meu nimic. Mai viu...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Neata fetele
timp de scris ca si de citit am tot mai putin zilele astea, ne pregatim intens de botez, care va fi sambata, si desi nu ne intindem prea mult, tot e ceva alergatura.
Promit sa pun si pozele cele mai noi deja facute, odata cu cele de la botez.
Donia, te rog frumos sa-mi trimiti o adresa de e-mail daca se poate, la care sa-ti scrie sora mea, ca de sunat nu prea apuca s-o faca, a intrat deja in paine, si lucreaza de dimineata pana seara la cineva de pe Yonge.. o sa-ti pove ea, sunt sigura ca te va distra:))merci pentru toate si sper sa ne vedem din nou...btw, mai are loc intalnirea aceea de care se vorbea acum cateva saptamani, si unde? suntem si noi amatori.
Referitor la alaptat, Vlad a supt pana la 19 luni, in ultimele luni doar seara si dimineata, si cred ca ar mai fi continuat insa mie mi-a ajuns. Intarcatul a durat o zi, dupa ce seara nu i-am mai dat, a doua zi a uitat, nici ca s-a mai uitat la san.
Cu Victor am aceleasi planuri, poate chiar pana la 2 ani, cum e recomandat, daca se poate bineinteles.
Sambata a trebuit sa fiu plecata cateva ore bune si pregatisem o sticluta cu laptic pentru flamanzila, care dupa nici doua ore de cand il alaptasem, plangea de foame, si a acceptat biberonul pe loc. Mie mi se pare floare la ureche alaptatul fata de munca necesara pregatirii unui biberon, frate...si nu aveam de preparat formula ori sa check milk temperature...slava Domnului ca nu trebuie sa fac asta.
Bon, va las acum ca am ceva cumparaturi de facut si ma pregatesc sa-i dau micutului sa pape, sa zbor pe usa si sa ma-ntorc pentru urmatoarea tura de alaptat.
Fetele, sper sa va revad sapt.viitoare in caz ca nu apar schimbari in privinta intalnirii si de-abia astept sa le cunosc pe celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Maya maya, merci de info.
Acum va zic, ca am motiv serios sa plec. Azi am aflat ca frati-miu se insoara pe 25 Iulie (aceeasi zi ca si mine cu Seb, dar la cinci ani diferenta) asa ca trebuie sa fiu acolo.
Trebuie, e un fel de a spune, ca sunt atatia "daca" in propozitie incat abia indraznesc sa ma gandesc. Mai intai, n-am inca pasportul, ar trebui sa vina la Consulat pe 10 iulie, apoi nu stiu daca mijlocul o sa vrea sa mergem, daca nu s-o pune in cine stie ce pozitie sa ma bage pe mine iar in crize, si apoi V trebuie sa fie ok, sa nu se imbolnaveasca atunci cand ti-e lumea mai draga.
Asadar, suspans, pana in ultima zi, nu stiu daca plec sau nu spre Ro, dar am asa un dor de duca. Anul trecut am fost tot in aceeasi perioada cu V in Ro, a fost superb la ai mei, nu ne-am miscat de acolo cat am stat, o saptamana, si tare bine ne-a priit. Dar anul asta e mai complicat, ar insemna sa plec cand voi avea 32 de saptamani si sa ma intorc la 34, mi se face rau doar cand scriu cifrele astea.

Simonna, am gasit nr de telefon ! Te sun cat de curand sa vorbim de brunch. Si de ce sa nu mai mearga o tura de Mexic ?

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +24s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm
Daca aveti vichenduri prin toronto sa nu carecumva sa te dai la fund.

Tocmai am fost duminica la Riverdance... da' in mare fuga, da' ce frumos a fost!
Buuun, deci eu am facut consiliu de familie si am fost sfatuita (pe baza experientelor mele recente) sa nu ma abat de la QEW daca vreau sa mai ajung acasa in cursul aceleiasi zile Deci stiu pe autostrada, dar cand ies din ea sunt un dezastru. Tinand cont de acestea, ai vreo sugestie de intalnire pe undeva prin Mississauga (cum ziceai mai devreme) si aproape de QEW? Si sa fie cu mancare si cafea? Orice, nu sunt pretentioasa. Suporti cafeaua? Ca daca nu, pot sa renunt.

Vaaai, citeam cum nu l-ai avut pe Paul 2 zile Si tin minte ca la venirea noastra aici nascuse nevasta unui coleg de-al sotului, si nu mai stiu de ce era carantina si se plangea omul ca nu a putut sa-si tina copila in brate decat dupa 5 ore de la nastere! Si al meu isi radea amar in barba, ca el n-a putut s-o tina pe a lui decat dupa 5 zile!
Nu stiu, o barbarie... si tare imi pare ca multe nu s-au schimbat in privinta atitudinii! Stii ce e culmea? Ca oamenii aia din maternitati (de fapt spitale, in general) nici macar nu-si dau seama cat de aberant e totul! Aveam acolo foste colege care erau... inerte, nu stiu, faceau totul mecanic, timpul trece, leafa merge, noi cu spor muncim! Se minunau de felul in care se intampla lucrurile in alte tari, dar nu le trecea prin minte nici o clipa ca poate si oamenii sunt capabili sa faca o diferenta, nu doar banii din sistem! Ca doar pe ele nici macar ciubucurile nu le schimbau, ci doar mai poleiau putin, pe ici, pe colo... Oribil!

Cu preturile stiu ca si eu ma minunam cand eram la odisee la gravidute, povesteau fetele de preturi mai mari la aceleasi produse pe care le gaseam si aici... sa nu mai spun ca am citit siderata ca in Ro o pereche de crocsi de copii costa 100 de lei! 40-50 de dolari! Niste papuci de plastic!

Khristin, pe Cristi l-am alaptat 2 ani si 2 luni, dar pe Roxana doar 8 luni ca am fost bleaga si am crezut ca nu mai am lapte... insa de abia acum, la al doilea copil, imi dau seama ca aveam destul... ma rog, e istorie de acum.
Tu cum vrei sa procedezi?
Nu ma intalnesc doar cu mQQm , insa ii sugerasem eu sa abandonam copiii si sa fugim in lume sa ne facem de cap intr-o dimineata de ne-week-end. Deci daca ai chef sa fugi de acasa intr-o dimineata, da de veste

mami_dulce, cu nemancatul asta o ora inainte si doua dupa, Diclectinul e numai buna pe post de pastila de slabit

Mona, ieri m-am gandit intens sa-ti scriu si sa te intreb de sora ta, m-ai auzit? Trimit adresa pe PM, sunt si eu curioasa sa-mi povesteasca experienta ei, ca urmeaza sa incep curand... sper!

Diana, adevarul e ca mie mi-ar fi teama sa zbor la varsta asa inaintata, eu prefer sa nu risc nimic. Dar parca stiam ca nu mai e permis in ultimul trimestru...

mQQm, dar niste Ranitidina nu-ti da voie sa iei? Ca stiam ca-i safe in sarcina. Si mai eficienta decat antacidele.

Simonna, poza aia cu burtica de cand dateaza? Nu m-am prins, e de acum sau de pe vremea lui Radu?
Ca daca-i de pe vremea lui Radu ma 'nerfezi, ca esti neschimbata!!!

Gata, iau copiii si ma duc pe autostrada sa exersez ca maine am un appointment in Niagara Falls si sper sa nu-l ratez, deci e mai bine sa fac o recapitulare. Ca prin Hamilton m-am ratacit de nu m-am vazut!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Simonna mare placere mi-ar face sa ma intalnesc cu voi. Cand veti stabli ceva sa ma anuntati si pe mine. Dar eu sunt in urma cu multe pe aici.... va rog sa-mi trimiteti si mie datele contului comun si parola ca sa putem lua legatura.
Diana eu te-as sfatui sa te gandesti foarte bine inainte sa iei o decizie cu plecarea ta. Majoritatea companiilor aeriene nu accepta femei insarcinate peste 32 de saptamini.Le este frica sa nu nasti in avion. Deci poti risca sa ramai in Romania sa nasti. In plus iti va trebui neaparat de la doctor o adeverinta ca esti apta de acest voiaj.Eu nu am avut astfel de probleme caci cand cand am calatorit eu nu se prea se cunostea sarcina.(intre saptamina 14 si 25) M-am imbracat oricum cu haine mai lalai de ziceai ca sunt grasa . Oricum suna la companiile aeriene si iti vor da ei mai multe informatii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dulce spune:

salutari!!!!

Donia ai dreptate, dar asa scrie pe site-ul oficial al companiei Duchesnay:)

A fost careva din voi prin tarile calde in timpul sarcinii? am in vedere ceva de genul Cuba....Ne gindim si noi sa ne odihnim binisor inainte de a veni bebelusul....

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005) si 6+cine sa fie?

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hi,hi,hi... Donia, n-ai vazut prin peretii din poza aia blocul tau? E de pe vremea lui Radu poza... acu', spre deosebire de atunci, fac celulita si vergeturi plus ridurile aferente...

Maya, o sa scriem aici cind si unde ne intilnim cu Diana ca sa poti veni. As zice ca pe sapt. viitoare ceva de genul joi sau vineri...Iti trimit parola si cont comun cind ma loghez cum trebuie... acum, scuza-ma, te rog, mi-e lene...

Lucia, eu am fost in Mexic in aprilie, cred ca eram prin sapt 16 - 17. A fost grozav!

Pup, fichend super cool!
S.

Mergi la inceput